? Anyone wants a TOS Movies Maraton

• פותח הנושא Sefy
  • פורסם בתאריך

itstzar

New member
גם VCD זה פורמט דחוס, אתה יודע ../images/Emo13.gif

נכון, הרבה פחות מDIVX (או מDVD לצורך העניין) אבל דחוס

Sefy

New member
VideoCD I can play on the DVD/TV

DivX on the other hand is PC only, crap quality when TV-Out'ed to TV​

itstzar

New member
אתה נורא אוהב את המילה הזו CRAP

מה ?
כשאתה אומר את זה על הדור הבא, אנ יכול שלא להסכים אבל זו זכותך כי על טעם ועל ריח..... אבל כשאתה אומר את זה על טכנולוגיה, אני יכול להגיד לך בלי בעיה שאתה פשוט טועה. אני לא יודע איזה סרטים בDIVX אתה ראית, אבל בהנחה שקובץ המקור הוא איכותי (VCD,SVCD,DVD ) והדחיסה היא איכותית (במקודד מעודכן* אז איכות הסרט הדחוס היא גבוהה ויכולה להתחרות בכל VCD שיש לך ובטוח הרבה יותר טוב מקלטת VHS או אפילו BETA (למרות שפה אולי התחרות תהיה מעט יותר צמודה) בקשר לצפייה בטלוויזיה, היום כמעט כל כרטיס מסך שמכבד את עצמו מכיל יציאה לטלוויזיה אז אתה יכול לראות את זה גם על הטלוויזיה הגדולה שלך בלי בעיה, ואם יש לך צורב, אין שום מניעה להמיר את הDIVX לשני דיסקים של VCD ולראות על כל מכשיר DVD שאתה רוצה, ושוב בלי איבוד איכות שתהיה, אם תרצה או לא תרצה בהעברה מקלטת VHS

P0P

New member
אני חושב שאני יודע למה

או שהוא לא יודע לחבר טוב מהטלוויזיה למחשב או שפשוט אין לו טעם אבל צמ'ע מצד שני אפשר לראות VCD בדיוידי שבסלון ואת דיוקס אי אפשר אבל אני חושב שבעתיד יהיה אפשר.

itstzar

New member
א. יש כבר נגן DVD שיודע לנגן DIVX

הבעיה היא שזה עדיין רק אחד, ויש קצת בעיה בגלל שהDIVX הוא עדיין פורמט בשיפורים ועדיין לא סטנדרט ואני לא חושב שאנשים יקנו מכשיר שיצטרכו לעדכן את התוכנה שלו כל חודש (אנשים רוצים לשים דיסק ולהתחיל לראות) ב. מי רוצה לראות בסלון, אני מעדיף לראות בחדר שלי יותר פרטיות, ופה הטלווזיה ליד המחשב ובתוכו
. אז כמו שMP3 נהיה סטנדרט ונכנס לנגני דיסקים וסתם נגני DVD גם תורו של הDIVX יגיע ג. אין צורך להעליב את ספי בחוסר טעם, נכון יש מקום לשיפור, אבל אני יודע שהוא אוהב את הסדרה המקורית, את הרובוטריקים ועוד כמה קלסיקות אז למרות הכל הוא "בסדר"

P0P

New member
סליחה לא התכוונתי להעליב

גם אני אהבתי את הרובוטריקים ולפני כמה שבועות היה סרט כזה בכבלים
.

Sefy

New member
I Own it on VHS/LaserDisc and DVD

I Actually got the Original LaserDisc Japanese/English version, and I also have 2 versions of the movie on DVD
I Had the movie back in 1987, before people here knew that there is a movie

Sefy

New member
There 5 DVD Players with DivX

Yes, I Love the word Crap, it definds exactly what I feel about that certain something which I say it about. DivX is crap, why ? cause you need a GOOD PC to play it good, right now it required a PC to play it and installing codecs, and if that's not bad enough, each has their own twisted combination. Secondly, Although there are high quality DivX, most of them are crap and either way, TV-Out is NOT good quality! you can brain wash yourself (that's for your P0P) as much as you like, but it will never beat a VCD being played from a DVD Player directly to the TV! cause of the way a TV-Out works! and that's a FACT. And as for knowing how to connect cables, in 99% of the chances, I know better then you do! I just don't waste time on playing from a PC to a TV, cause I make my own VCD's from a DVD Source and when played back on a DVD it beats the quality of ANY (ANY!!) DivX that is played back from a PC to a TV. Lastly, I prefer watching in the living room, on a LARGE TV instead of a 19" Monitor (while most others have 17" which is even worse!) and EVEN when DivX will stop having 20 type of combinations and more standard, i'd STILL prefer VCD cause it can be played on more things then any other format that exists today or will exist!
And those gentleman are the simple facts, live with it

P0P

New member
מה זאת אומרת בראין וואש?

צמ'ע אני רואה בטלוויזיה והאיכות אפילו יותר טובה מהמחשב לא יודע איך אבל ככה אני וכל האחים שלי רואים, אולי התכוונת לכאבי עיניים או משהו? כי אין לנו את זה. בגלל שמורידים קודקים זאת סיבה לא לראות סרטים בדיוקס? שמע יש לי חבר שכבר צרב לי כמה פעמים VCD מדיוידי אורגינל בשני חלקים והאיכות הייתה טובה מאוד אבל הדיוקס אפילו יותר טוב אני לא מבין למה אתה אומר שזה מגעיל זה כאילו שנתקלת בדיוקס אחד בחיים שלך ומהסוג הגרוע דווקא אבל אם אתה חושב שזה מגעיל אז אני חושב שלא כל אחד והדעות שלו ושיהיה לי ולך לבריאות. ואני מקווה שהדיוידי שתקנה יהיו עם תרגומים בעברית
.

Sefy

New member
../images/Emo3.gif I Wrote the guides on VCD's

And TV-Out will NEVER EVER match quality of a VCD played on a DVD! no matter what you feed yourself! unless you got a card like RealMagic Xcard, you are never gonna get quality from TV-Out, no matter what it is you do. PS: I will NEVER have Hebrew Subtitles on my movies if it's upto me!

P0P

New member
אבל אני רוצה תרגומים ../images/Emo7.gif

אז אני כאילו יסבול בטלווייזה שלי עד שיגיע הנגן של הדיוקס.

Sefy

New member
../images/Emo5.gif !I Hate Translations, Yuck

That's why the English Understanding level of 90% of all Israelies is now worse then it ever was before! And you can wait for a long time, and even when it finally gets here it will still be way too expensive! i'm thinking atleast 2 more years till prices for a DivX DVD Player become more available and cheaper.​

itstzar

New member
כדי לנגן DIVX אתה לא צריך יותר מ...

פנטיום 2, ונכון שיש הרבה כרטיסים עם TV OUT שהאיכות היא לא בשמיים כי הם לא יודעים לעבוד על רזולוציה יותר גבוהה מ640X480 או במקרה הטוב 800X600 באינטרפולציה, ואין מצב לקרא טקסט (אלא אם כן תכננת אותו מראש לטלוויזיה אבל יש כרטיסים יותר איכותיים שמיועדים להמיר את האות כמו שצריך ויש להם מעבד נפרד שמתעסק עם העבודה בטלוויזיה ואז זה אחרת לגמרי(טוב הם גם הרבה יותר יקרים) , ונכון שיש יתרונות לVCD שהוא פורמט הרבה יותר ישן, ולכן גם יותר סטנרדטי (MPRG 1 ) בניגוד לDIVX (שהוא בעצם MEPG 4 בגירסתו האחרונה - 5.XX ) אבל זה שאתה לא מוצא DIVX באיכות טובה לא אומר שאין... החיסרון זה רק גודל הקבצים, ומאחר ואין לי כונן DVD אז אין לי צורך בVCD אבל אני מסכים איתך שבמקרה הזה זה עדיף ולו רק בגלל הנוחות (ועוד יתרונות שיש לVCD כמו יצירת אלבומי תמונות אינטרקטיבים :) ואם כבר רעיון, חבר את המחשב למקרן ברקו ואז אין שום בעיית גודל ושום ירידת איכות

Sefy

New member
../images/Emo8.gif !That's where you are wrong

VideoCD doesn't need a DVD Drive, it needs a 2x CD drive, a 386, and you don't need a super duper card to play it good! i've even used a ARK Logic PCI 2mb card and it worked smoothly! AND! you don't need a single codec, cause ALL Operating Systems can play it out of the box! And you can play VCD's on more equipment then any other format: Xbox DreamCast PlayStation2 Portable VCD MP3/VCD Players ALL DVD Players And don't put words in my mouth
I Saw "high quality" DivX at sizes of 800mb, but they will always be crap when using TV-Out, cause what people don't seem to understand is the simple fact a TV is LOW quality and INTERLACED, while TV-Out goes from a HIGH RESOLUTION and NON-INTERLACED card! so the higher you get actually goes even WORSE on the TV, and those are plain facts. Video-CD movies are easier to make then DivX, and when played back on a TV they produce higher quality then people think possible from some 352x240(or 288) resolution! because TV is low quality as well!​

itstzar

New member
אני לא מבין כל מה אתה מתווכח הפעם

אמרתי שלי מבחינתי יותר נוח להשתמש בDIVX ולא בVCD בגלל שאין לי DVD, לא בגלל שצריך נגן DVD, ושים לב שהסכמתי אתך גם מקודם שנכון שרוב הכרטיסים שאין להם צ'יפ נפרד שמעבד את התמונה לפורמט של טלוויזיה (כלומר לרזולוציה נמוכה וinterlaced ) נותנים איכות יותר נמוכה ותמונה מרצדת, אין פה ויכוח בכלל, ואתה יודע מה, אני ראיתי סרטי VCD על ה386 שלי עם DOS 5 אבל זה עדיין לא העניין, (שלא לדבר על מגפת המשחקים (interactive movie ) שצצה בזמנו. אבל משום מה אתה מתעקש שאתה יודע הכל יותר טוב וקורא לכל דבר שבא לך CRAP אז אתה יודע מה, שיבושם לך....

Sefy

New member
...I'm Not Argueing, you just said

That you don't play VCD because you don't have a DVD drive! so I was correcting you that you can play a VCD on a CD drive even if it's a 2 speed on a 386
So I really don't get what was the last comment on your post was for, I never saID I know everything better, that was out of line

itstzar

New member
מה שאני אמרתי זה שבגלל שאין לי DVD

אני כבר מעדיף להשאר עם DIVX ולא לצרוב לVCD כי אני במילא רואה רק על המחשב. דבר שני, יותר מדי CRAP הרבה יותר מדי CRAP, וזה נותן את ההרגשה שמי משצמד במילה הזו כל כך הרבה, מגיע מנקודת מבט שהוא חושב את עצמו יותר טוב, מצטער אבל ככה זה נראה גם אם לא לזה התכוון המשורר, ואני באמת מצטער אם פגעתי

Sefy

New member
../images/Emo13.gif So it's just a misunderstanding

I Thought you were thinking you need a DVD drive to be able to play a VCD movie, so I was just emphasizing you could play it on a 2x CD-ROM I Don't think of myself as better then anyone, i'm not higher or lower then anyone else on the planet.​

itstzar

New member
קצר בתקשורת, לא נורא :)

הכל מקרה כמו שכמה חברי פורום יודעים, מחשבים לא בדיוק זרים לי ואנ מכיר את נפלאות הVCD עוד מימי המקינטוש LC III :) כשעוד היו צריכים להכניס את הדיסק לקופסא לפני שמכניסים לכונן
ואם אפשר לבקש, קצת תצמצם את מינון הCRAP יחסוך לכולם בילבול, לא?

למעלה