anyone home? ותגידו, יש איזו דרך לשים אייקונים מבלי להיכנס לרשימה כל שנייה? ממש מעצבן........
M maiula New member 23/10/05 #1 anyone home? ../images/Emo110.gif ותגידו, יש איזו דרך לשים אייקונים מבלי להיכנס לרשימה כל שנייה? ממש מעצבן........
anyone home? ../images/Emo110.gif ותגידו, יש איזו דרך לשים אייקונים מבלי להיכנס לרשימה כל שנייה? ממש מעצבן........
ט טלה צפוני New member 23/10/05 #3 בטח שיש אני למשל מקליד ישר מהמקלדת...לכל סימן יש את שילוב האותיות שלו למשל חיבוק הולך ככה |חיב=וק| שמתי את ה= באמצע כדי שלא יצא באמת אבל תעשי בלי השווה ובפורום יופיע חיבוק
בטח שיש אני למשל מקליד ישר מהמקלדת...לכל סימן יש את שילוב האותיות שלו למשל חיבוק הולך ככה |חיב=וק| שמתי את ה= באמצע כדי שלא יצא באמת אבל תעשי בלי השווה ובפורום יופיע חיבוק
ט טלה צפוני New member 23/10/05 #9 עם טוש שחור... \\\\\\\את מכירה את הסימן הזה\\\\\\ אז לוחצים על הכפתור שלו ביחד עם השיפט ויוצא יש מהרהרת?
עם טוש שחור... \\\\\\\את מכירה את הסימן הזה\\\\\\ אז לוחצים על הכפתור שלו ביחד עם השיפט ויוצא יש מהרהרת?
ט טלה צפוני New member 23/10/05 #12 ../images/Emo67.gif אז מחר ב10 יהיה עוד שיעור מי שיודע להשתמש במקלדת יכול לעשות הרבה
מ מירב מהרהרת New member 23/10/05 #13 מממממממממ מה לומדים מחר? ואוווו... אני לא אצליח להרדם עכשיו מרוב סקרנות אתה ממש רשעון! הלכתי לצייר קוים מתאמנת עליהם שיצא יפה ותהיה גאה בי
מממממממממ מה לומדים מחר? ואוווו... אני לא אצליח להרדם עכשיו מרוב סקרנות אתה ממש רשעון! הלכתי לצייר קוים מתאמנת עליהם שיצא יפה ותהיה גאה בי
ט טלה צפוני New member 23/10/05 #14 ../images/Emo18.gif ברגע שאני מתחיל להתגאות אני ישר מחפש רב שיחתן אותי...
מ מירב מהרהרת New member 23/10/05 #15 זה היה בקטע של להפחיד? נכנסתי מתחת לשולחן... חחחחחחח (שאני אחסוך לך טלפונים ואתקשר במקביל לאולם?) לא מראה לך את הקוים היפים שלי!!
זה היה בקטע של להפחיד? נכנסתי מתחת לשולחן... חחחחחחח (שאני אחסוך לך טלפונים ואתקשר במקביל לאולם?) לא מראה לך את הקוים היפים שלי!!
מ מירב מהרהרת New member 23/10/05 #17 חג הקורבן הגיע? מה בדיוק אתה חושב לעשות ביער, שאני אבין... לא בטוחה שרב עושה טקסים כאלו
ט טלה צפוני New member 23/10/05 #18 פעם ליד ראשון היה אולם חתונות שקראו לו הפרדס חלמתי על להתחתן שם היום אם אתחתן שוב זה יהיה בחוף הים או ביער או במקום כזה התחלה פסטוראלית לחיים פסטוראליים חלומות מתגשמים....
פעם ליד ראשון היה אולם חתונות שקראו לו הפרדס חלמתי על להתחתן שם היום אם אתחתן שוב זה יהיה בחוף הים או ביער או במקום כזה התחלה פסטוראלית לחיים פסטוראליים חלומות מתגשמים....
מ מירב מהרהרת New member 23/10/05 #19 עדיין יש את הפרדס אם אני הבנתי נכון למה כוונתך. אני אישית בעד קיסריה (שדות ים/מול הים) ים גן צוקים אויר נוף זה בעיניי המקום המושלם. חולומות אכן מתגשמים, צריך רק להאמין.
עדיין יש את הפרדס אם אני הבנתי נכון למה כוונתך. אני אישית בעד קיסריה (שדות ים/מול הים) ים גן צוקים אויר נוף זה בעיניי המקום המושלם. חולומות אכן מתגשמים, צריך רק להאמין.