???Anybody seen my baby

Raul*Duke

New member
???Anybody seen my baby

יקירתי, באתי ואני לא הולך, יושב כאן, זר פרחים בידי, תפרחת מופלאה, תזכורת לתפרחת אהבתך, ריח משכר של יין,ורדים ובושם, מתוק כמו אהבתנו, באתי ואני כאן, אני יושב על הספסל בגן, התזכרי איך התעלסנו? איך אחד לתןך השניה התמוססנו? כל גופי זועק תשוקה, ואת, כן את, כה מתוקה, אקרע את בגדייך, אטרוף את מבושייך, אנשק שדייך, אלוש את אחוריייך, הטרוף אחז בי מרוב געגועים, את מיטתך כיסיתי בורדים, אהבה מוטרפת שלי, אייך, היכן את? בואי אליי, כדי שאחייך....

Raul*Duke

New member
עדיין כאן

לא אלך לעולם!! אשב לי מול הים, מחכה לך שתבואי, ושומע בינתיים דיוויד בואי (???)(לא היה לי חרוז)

Raul*Duke

New member
הו ליבי...

ליבי, נשמתי, תכלית חיי, כה נרגש אני לקראתך, מה שלומך? ספרי לי נא... איך עבר היום? ומה נשמע?

אהוב שלי ..

כל היום עבר עלי בגעגוע אחד גדול השעון שרציתי כלכך שירוץ קדימה מאן לעשות כרצוני והזמן עמד מלכת נרגשת לראות אותך פה איתי וכולי אושר שאתה פה בשבילי רוצה רק לומר לך שאני אותך אוהבת כל כך ואתה .. הנשמה שלי הלב שלי הנפש שלי .. שלי

Raul*Duke

New member
לא יכול להתאפק

אותך מחבק, קובר את לשוני בפיך, טועם את טעם לשונך, מעביר ידיי על גופך הנרגש, אוי, כמה ציפיתי למפגש, את כה טעימה, גופך נענה לשלי, ואנו פוצחים בריקוד לילי, ריקוד חם וטוב, ככה באמצע הרחוב, מכניס ידי לתוך בגדייך, מעביר אצבעותי בקימורייך, צולל אל מערתך הלחה, את גונחת, כה שמחה, כולי רוטט ומזדקר, אני מתחמם ואין סיכוי שאתקרר, אהבי אותי, נשקיני נא, אל תרפי לעולם, לעולם...

אני ..

רוצה כל כך לטעום את טעם גופך החשק שהותרת בי באותו הליל גורם לי לרצות עוד ועוד ממך מחבקת אותך מלטפת את גבך שורטת קלות מאבדת שליטה הלשון שלך מטיילת על גופי ואני משתכרת ממה שאתה עושה לי גופי מתרגש למגע ידיך כמה שאני ציפיתי לראות את מעשיך אתה מריח נפלא ממש כמו אותו הליל מרגישה את אברך מזדקר כמו אהיל אל תתקרר אהוב שלי חיכתי לך שתבוא ואותי תסחוף למקומות רחוקים

Raul*Duke

New member
איתך

איתך לא אתקרר לעולם, גם אם נתעלס בים, בין גלים סוערים, פראות הים וגם הגוף, למי בכלל אכפת מהשיזוף, רוצה אותך כאן ועכשיו, חושק אני בך בכל מצב, התפשטי למעני, ריקדי קצת, ככה מימיני, ואלי גם קצת בשמאל, את כה מפתה, אני חייב אותך לאכול, משגל הולך, ועוד אחד בא, כן זו כוחה של אהבה, שדייך כה רכים, פטמותייך ככפתורים קטנים של תשוקה, מסובב אותם קלות, חושף עוד רגע של תשוקה, את משגעת אותי, ואת כל כך טובה, לכל שאלה שלי, לך יש תשובה, אוהב אותך, עד סוף ימינו, לא אחדול לחשוק, לבעור, לחוש, I wanna be inside your bush

שכרון חושים

אתה יושב מולי על החול הקר מביט בי עומדת לידך רוקדת את ריקוד האהבה פושטת את בגדי לאט אט ואותך רואה מתגרה מעיף בי מבט החולצה ואחר כך המכנס נשארת בתחתון לבן קטנטן מורידה אותו מענטזת את גופי מסתובבת ומפנה לך את ישבני חושפת מולך את שידי וגופי מביט בי איך אני מענגת את עצמי מושיטה יד מלטפת את פיטמותי צובטת אותן בקלות פולטת אנחה של תענוג אט לאט יורדת היד מגיעה למפגש האהבה פושקת את השפתים ומחכה ללשון שלך ושם , הכל חם ורטוב לח מרוב תשוקה לבאות ואתה יושב על הברכים מולי מלקק את הדגדגן שלי אח , איזה כיף תמשיך ככה אהוב שלי תופסת את ראשך דוחפת אותה אל בין רגלי נהנית מאיך שאתה משגע אותי ממש כמו שיכרון חושים

Raul*Duke

New member
טעם ערוותך

מטריף את חושי מלקק ללא הפסק צופף נוטף על כל פניי את מניקה עוד אנחה לא מרפה מראשי מושכת בשערי מבקשת עוד עמוק חזק מהר אותי תדפוק קם על רגליי האיבר שלי זקור מתחכך בערוותך כמעט חודר אך את מתרחקת מעלה חיוך יורדת על ברכייך לאט לאט כה מפתה כל כך הרבה תשוקה מעבירה אצבע ועוד אחת מחבקת את גבריותי נושקת לה קלות בקצה וכך סביב לאוכו כך הוא נכנס מרימה מבטך צופה בי מתענג שולח ידי אל צמד עופרייך לש קלות ומתמקד בפטמותייך מחניק אנחה מתנשם ידי גולשת אל גבך...

גן עדן

טעם מיצי מזכיר נקטר של אלים טעם גן עדן וכולו רק בשבילך שוכבת על החול מפשקת רגלים מרגישה את לשונך מטיילת ותרה איברך מרגיש נזנח מושיטה לו את היד מלטפת אותו מעודדת אותו מסובבת אותך על הגב מכניסה אותו לפי מלקקת בתשוקה מתאוות לרצות אותך עוד ועוד זה לא מספיק רוצה עוד ממך משחקת עם האשכים מפנטזת על חדירות בלי כאבים נושקת בקלות בכיפתו לתפארת מביטה בך נושך בקלות את שפתך ממשיכה עם הליקוק לעבר הלא נודע ממשיכה בקו העור ואתה מצידך מאבד שליטה מגיעה לישבנך מלקקת את הפלחים חוצה ומעבירה בו אצבע ואתה מאבד את החושים

Raul*Duke

New member
סחרחורת קלה

אני לרגע מצטמרר, זרם נעים עובר בגופי אני מחזיק מעמד לא רוצה לסיים התשוקה בי בוערת משכיב אותך על גבך מלטף במבטים את נרגשת מזמינה ואני נענה אט אט אני חודר עדינות שם המשחק את מלטפת את צוארי יורדת את ישבני מושכת פנימה תוך כדי אנחה מתכווצת קלות רטיבות מופלאה מציפה אותנו נכנסים לקצב קסום לשון מתערבבת עם לשון גופינו לוהט נהיים כאחד לעד... יוצא החוצה, נשכב לצידך מרים את רגלך תוך ליטוף ירכך חודר מחדש מגביר את הקצב.. חופן את שדך בידי צובט קלות ואת לרגע מאבדת שליטה צרחה קלה ואנו ממשיכים...

שכרון של תשוקה

מרגישה אתה בוער מרגישה שאתה כמעט גומר ברגע שבו אתה צועק עוזבת הכל .. מפסיקה לנשק זה קורה פעם ועוד פעם עד שאתה משכיב אותי בחזרה על המיטה אתה לא יכול רוצה כבר לגמור אני גורמת לך להשתגע , ככה אתה אומר לי מפשק את רגלי ואט אט חודר לתוכי מכניס את אברך הזקור וכמעט שמסתחרר מעצם המעמד מנשק בפראות את פי פותח את שפתי חודר לתוכי ביחד נכנס ויוצא יוצא ונכנס והכל הולך בקלות הכל רטוב במי גן עדן הטעם לא נורמלי התאווה עוד קצת . עוד קצת .. הנה זה בא ביחד .. באקסטזה חושנית בהרמוניה המונית גורמים מאבדים שליטה צועקים קלות וממשיכים שוב פעם מחדש

Raul*Duke

New member
לא דם זורם בעורקינו

אלא אדרנלין טהור נוזל תשוקה בוער בורידים לא יכולים להפסיק לא רוצים מתמכרים לתחושה לא נפרדים "הו אהובתי..." אהובי הנצחי..." מי יתן וכך נרדם בזרועות חבוקים מתלטפים ומתנשקים גופנו בוער אש חושנית מנשק את גבך כה עדין נזהר שלא לגרוע משלמותך כה מופלאה מעריץ במבטיי מביט בעינייך כה חמות הן כה מפנקות ?Is this a dream

זה לא חלום

זו מציאות מיוחדת במינה מציאות בו אני ואתה מאוהבים על העננים מטפחים תאוות תשוקות מדהימים הכימיה ביני ובינך התשוקה למילים של אהבה מנשקת אותך זה כמו שאני מנשקת והלב מסתחרר לו זאת אהבה של פעם אחת אהבה שלעולם לא תחזור החיבור ביני ובינך גורם לי להרגיש מיוחדת במינה וזה הכל תודות לך אהוב שלי נסיך יקר שלי ראול שלי אוהבת אותך ושכולם ידעו שאתה שלי ורק שלי

Raul*Duke

New member
רק את ולא אחרת

מציפה את חושיי מופיעה בחלומותיי אין אחרת לא תהיה כמו שאמרת זה יחיד במינו פעם בדור סיפור אהבה שיכתב לדורות תשוקה בוערת עמוק בעצמות רק אני שלך ואת שלי, רק את. הזמן אוזל יקירתי קרב קשה בין אהבתי ל"מציאות" הטופחת על שכמי אשאר לעוד מילים אך אפרוש בקרוב אנא אל תזילי דמעה מאהבך אני בליל אך ביום אדם פשוט בואי נקבע לנו כלל (לא משהו מחייב) נפגש בערבים נחליף מילים תשוקות תחושות אוהב אותך וזה לא שקר העשרת את חיי עינגת את לילותיי עוד לא הולך...

רק אתה ולא אחר ..

אין אחד מלבדך הנשמה שלי ספוגה בך החלומות עליך בתקופה האחרונה חיה בפטנזיה ואתה איתי שם . לסיום לקראת סוף הלילה אמסור לך את אהבתי אנשק אותך על פשתיך אחבק אותך ליל מנוחה אהוב שלי ..

שוטרת*

New member
ראול ונערה מסתורית סליחה על

ההפרעה... אך רציתי לומר לכם שאתם מתוקים ואני ממש אוהבת את השירשור שלכם שוטרת

האים ...

אתם זוג במציאות ?? כי אם כן אתם מתוקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה