ANYBODY HOME?

ANYBODY HOME? ../images/Emo82.gif

אוף- בא לי כבר ללכת הביתה.... וגם היום יש הדלקת נרות המונית...

אוסנת123

New member
בטח!!! ב- 17:00 רק מתחיל היום!!!

מה זה משנה שכולם כבר הולכים???? העבודה רק התחילה לזרום!!! אין סיכוי שאני יוצאת מפה לפני 20:00 .... (שוב...)

יש אצלנו כזה שקט

כאילו זה 19.00 כבר וכולם הלכו. הבוס שלי מתרוצץ, בשיא הערנות ומפעיל את כולם. אני רק רוצה ללכת הביתה לישון. אבל הגעתי היום ב- 10.30, ככה שממש לא נעים לי.

דפי26

New member
אני פה עד שעה שש בערך

אני צריכה להיות בשש וחצי אצל רופא

גם אני פה...

מתה מעייפות (משהו באוויר של חנוכה?!?) ובעלולי סוחב אותי עכשיו לאיזה קורס על בנייה... נראה לי שאני אחלום שם על בלטות ורעפים במקום להקשיב...

../images/Emo1.gif../images/Emo82.gif../images/Emo1.gif../images/Emo82.gif../images/Emo1.gif

(זה אני ישנה בקורס על בנייה וחולמת על בתים...)

כנראה שבעלולי לא חושב ככה...

את מוכנה אולי לכתוב לי פתק שאתן לו לקבלת פתור מקורס בנייה?...
נראה לי שבעלולי רוצה שאפתח קריירה נוספת - בתור קבלן... (בינתיים אני רק: מנהלת יבוא, מנהלת אתר אינטרנט, קריינית, מדריכת ספינינג, ולומדת להיות מדריכת כושר אישית ומדריכת פילאטיס...) השאלה האם תפקיד של קבלן מחייב אותי לפתח הרגלי לבוש מגלי חריץ? (החריץ בישבן - חייב להיות חשוף אצל כל קבלן!!!)

לא רוצה נרות

ולא רוצה לפגוש בערך 40 אנשים (כמות מוערכת) ולחייך אליהם (למרות שהם מאד נחמדים) אני רוצה ללכת הביתה לישון.

daldan

New member
גם אני כאן מחסלת טישו בקצב רצחני

וכבר רוצה להיות בבית להכין לי מרק חם ולהתכרבל במיטה

אוסנת123

New member
אני כבר 3 ימים עם וירוס...

כבר לא נעים לי - כל אפצ´י שלי וכל החברה אומרים לבריאות - לא נעים שזה 5 פעמים בדקה!!! מתה כבר להגיע הביתה!!! הרופאה אמרה לי שאין מה לעשות - יש וירוס באוויר...

למעלה