Anybody Home

Anybody Home../images/Emo35.gif

או שכולם ישנים להם בשקט במיטותיהם? יאללה חבר´ה השמיעו קול.

דן צ

New member
אני כאן../images/Emo163.gif

סתם נהנה משמש מוקדמת של יום שבת

שמש?? ../images/Emo42.gif איזו שמש??

אצלנו רק גשם וגשם כל היום והלילה, ובכלל קרררררררררררר היום. אז מה קורה ואיך שרדת את התקפות ציר הרשע של וואחד??

פה היה מזג אוויר נהדר

בסיאטל זרחה השמש וגם בפורטלנד כנראה. חזרנו מסיאטל והופ, קפצנו לבריכה ולג´קוזי. לא בטוחה שיהיה לי הרבה זמן לבקר פה על בסיס קבוע אבל הבטחתי לבוא. אז הנה. עדי-כל הכבוד על התשובות המקצועיות ולהתראות בסיאטל/פורטלנד. סופשבוע רגוע לכולם. ענת.

גם את פה??

עוד מעט נפתח מועדון. איזה כיף לראות אותך, רק אצלנו יורד גשם
שיהיה סופשבוע רגוע ומקווה שאראה אותך כאן יותר!

דן צ

New member
אך שרדת את וואחד????

בשיטות המיוחדות שלי , דווקה כן להזמין אותו ולדבר איתו בשפה הכי עדינה זה מרגיז אותו אבל הוא נאלם דום , ראית מה הוא כתב במשוב??? אלוהים ישמור

אלוהים ישמור ואני מקווה שגם ימחק

כי כמעט התפלצתי, ואני עוד חשבתי שהוא מצחיק. אמא שלי היתה שולחת אותי לשטוף את הפה בציאניד עם מילים כאלה. הצילו!!

Gefen

New member
גם פה בקנזס

מזג האויר נהדר, למעשה זו התקופה הטובה ביותר בשנה, כשלא חם מדיי, ולא קר מדיי, לא מושלג ואין חום אימים, אין לחות נוראית ולא קור
ים. ובלי שום קשר, מה זה מתחשק לי פתאום ג´חנון לבוקר של שבת ואין לי
אתם יודעים, ג´חנון חום וריחני, ששכב כל הלילה בתנור והשחים, עם ביצה קשה חומה, סחוג ירוק מעורבב עם עגבניות טריות מגוררות... לטבול את הג´חנון החם במטבל העגבניות ו......לפה. תענוג. טוב, בטוח יש לזה הסבר כולשהו...בטח בגלל שאני רעבה, התחלתי להזיל פה ריר מהתיאורים של עצמי... עכשיו מאוחר מדיי אבל אולי בשבוע הבא אני אתן לכם מתכון לג´חנון. הכינו את הסירים..
גפן

למעלה