anybody home ???

אוסה

New member
../images/Emo45.gif טוב עכשיו גם אני פה

אחרי שכבר אתמול הרחתי את הסופ"ש....... תשמעו קטע ..... אתמול אני אומרת לפקידה שלנו "מילה מילה את מריחה???" ההיא מתאמצת עם כל האף שלה להריח ואני אומרת לה "מריחה????" (בטון הסטרי) ההיא מנסה שוב ושב להריח חזק יותר ועוד ועוד ועונה בלחץ מה????? מה???? ואני עונה לה "את מריחה את סוף השבוע????? מסכנה אני תמיד אוהבת לשגע אתה! היום היא מדברת אליי ושואלת אותי "אוסנת .........." הבטתי עליה ואמרתי לה "מילה! אל תצעקי! אני שומעת רגיל" (מסכנה גם ככה היא לוחשת.....) והיא ...הביטה בי המומה ושוב שואלת אותי בלחישות....... צחקתי ואמרתי לה נווווווו צוחקת!

ואני נכנסתי הבייתה לפני 5 דקות

תיכף מתחילה נקיונות. ולזה קוראים - באסה.

אוסה

New member
טרומי תהני מזה ...יודעת למה?

כי עוד אין לך ילדים שמביאים שלושה ארבעה חברים אחרי ששיחקו בגינה / והיום הוסיפו מלחמת מים .... והחליטו לעלות לאכול יחד .... ואת אחרי ניקיון הבית , מעופפת אותם למקלחתתתתתתת........ ואז רואה שמחולצתה של אחת החברות שהחליפה פה בגדים נשרו כל הנצנצים על הרצפה ...(איך קניתי חולצה עם נצנצים נושרים???!!!)......ואז אחרי שכולם מתפזרים את מגלה ש.....וואלה ניקית לפני כמה שעות ו.....עשכיו נותר לך לנקות שעות.

טיפ לחולצות נצנצים נושרים

טרם הלבישה הראשונה יש לשטוף טוב את החולצת נצנצים במים קרים. ככה מה שאמור לנשור ינשור מיד והשאר ישאר.

אוסה

New member
החולצה עברה לפחות 6 כביסות

מה שמזכיר לי שלפני 6 שנים קניתי בגד עם נצנצים (ממש כתובית ענקית) על הישבן ועל החלק הקדמי של החולצה. ככה זה עמד בארון שנים כי הנצנצים ירדו לי בבי ולפני כמה שבועות לבשתי את זה ו.......מסכןם בעלי שהיה צריך לתרץ מדוע כולו מלא בנצנצים...הכל התפזר בבית במיטה ו...שוב היא בארון.

למעלה