אז ככה,
א. אם אתה בן 16, תאמין לי התהליך עוש לא הסתיים. אל תסיק מסקנות כ"כ מהר. ב. אני אישית מכיר כמה אנשים שחשבו על זה, אפילו אחד שניסה להיות עם גבר, והוא פשוט ידע אחרי ההתנסות שהייתה מהנה אגב לטענתו, שזה לא זה. העניין הוא הרבה יותר רגשי, בעיקרון אם אנחנו נכנסים למיטה בלי עכבות, מחסומים ונורמות שטבועות בנו , אז אנחנו יכולים לזיין כל דבר שנראה אסטאתי לדעתנו. השאלה היא לא על מה עומד לנו הבולבול אלא במה אנחנו יכולים להתאהב. ג.מנסיוני אני יכול לומר לך שהייתי עם נשיחם וגברים כאחד בכל תקופת ההתבגרות שלי, הכל עבד יופי לשני הכיוונים. היום אני חי עם בן זוג - ממין זכר (כזה עם בולבול). לטענת מיטב הפסיכולוגים שנתקלו בי , הם גורסים כי אני לא עונה על שום קטגוריה של הומו ולא ברור להם למה אני כזה בעצם, והםן אומרים שאני בעצם סטרייט. התשובה שלי, היא שממש לא מעניין אותי מה אני בהגדרה, מעניין אותי רק עם מה אני בחרתי לחיות, מה אני בחרתי לאהוב, ולמי אני בחרתי לתת שיאהב אותי. אל תחפש הגדרות כ"כ מהר, םפשוט תחיה את חייך. אתה בגיל שעומד מכל משב רוח, ההורמונים שלך בשיאם. תץאמין לי, אפילו עוד כמה שנים מעטות מאוד, אתה תגלה שכבר לא עומד כל היום מכל דבר. זה לא מעיד בהכרח על נטיות מיניות