ANY STRAGHITS IN THE HALL? דחחוווףף

moo moo moo

New member
ANY STRAGHITS IN THE HALL? דחחוווףף

יש פה מישהו סטרייט שהיו לו בעיות בהתבגרותו בקשר לזהות המינית שלו? אם כן.. איזה בעיות היו לך ז"א כיצד הם התבטאו? באיזה גיל זה התחיל? איך גילית שאת\ה סטרייט? בבקשה תענו מהר זה חשוב!!

.m

New member
איך גילית שאתה סטרייט?

ובכן, אתה לא "מגלה" את זה, אתה גדל בידיעה ברורה שזה מה שאתה: גבר שנמשך לנשים. הבעיה מתחילה כשאתה יודע, שבעצם, אתה לא לגמרי מתאים לתבנית... אולי כי אתה נמשך לא רק לנשים, ואולי כי אתה בכלל לא נמשך לנשים
ואז מה? ואז אתה מתחיל להתמודד בשתי חזיתות: 1. עם עצמך - קבלת עצמית של מי שאתה באמת (גיי, דו-מיני, תלת אופן...) 2. עם העולם החיצון - גישושים עם גברים אחרים, צ´יטוט בנט, לספר לחברים, למשפחה, בעבודה... לפעמים התהליכים מקבילים, לפעמים עוברים שנים עד נקודת המפגש, ויש שלעולם לא תגיע. כמובן יש גם את המדחיקים... מקווה שעזרתי
mai

moo moo moo

New member
כנראה לא הבנת אותי

התכוונתי לאיך גילית סופית שאתה סטרייט לאחר תקופה שהתלבטת בין אם יש לך משיכה לאותו המין כי אני תמיד חשבתי שאני סטרייט אני בן 16 ובתקופה האחרונה בגילים 15-16 לעתים בתקופות שבאות והולכות פינטזתי על גברים ועמד לי אבל תמיד נמשכתי ואני גם עכשיו נמשך לנשים. לכן אני מניח שאני בי, אבל, אני נגעל כשאני חושב על מגע מיני שלי עם גבר אבל לזין שלי יש לפעמים מוח משלו. אני לא רואה את עצמי כמשהו שיכול להתאהב בגבר ואני גם לא מוצא סיבה להתאהב בגבר. בקיצור אני 100% סטרייט פרט לכמה פינטוזים שבהם עמד לי ולכן אני חושב שאני בי. אני מניח שהשלמתי עם זה כי אני נמשך לנשים ויוכל לפתח מערכת יחסים עם נשים בחיי מבלי לערב גברים בחיי האינטימים.

.m

New member
100% סטרייט חוץ מ...

ראשית, אני אישה ולא גבר. שנית, לענייננו: בתקופות שבאות והולכות פינטזתי על גברים ועמד לי - כלומר, זיהית משיכה מינית כלשהי לגברים. יופי. אבל תמיד נמשכתי ואני גם עכשיו נמשך לנשים. לכן אני מניח שאני בי - זיהית גם משיכה מינית לנשים. יופי. מסקנה ראשונה: אתה נמשך גם לגברים וגם לנשים. ממשיכים אני נגעל כשאני חושב על מגע מיני שלי עם גבר אבל לזין שלי יש לפעמים מוח משלו - זה לא שלזין שלך יש מח משלו, זה בדיוק הפוך. מאחר ואין לו מח, אין בו התניות. כלומר - מאחר וחינכו אותך מגיל צעיר שאתה צריך להמשך לנשים, זה מה שהפנמת. לו היו נותנים לך לגיטימציה להמשך גם לגברים, לא הייתה לך שום בעיה עם זה. אני לא רואה את עצמי כמשהו שיכול להתאהב בגבר ואני גם לא מוצא סיבה להתאהב בגבר - ראה תשובתי למשפט הקודם. הכל ענין של חינוך ולגיטימציה. ככה פשוט. בקיצור אני 100% סטרייט פרט לכמה פינטוזים שבהם עמד לי ולכן אני חושב שאני בי - אתה לא יכול לומר שאתה 100% חוץ מ... ברגע שיש לך חוצמ... אתה כבר לא 100%
אני מניח שהשלמתי עם זה כי אני נמשך לנשים ויוכל לפתח מערכת יחסים עם נשים בחיי מבלי לערב גברים בחיי האינטימים. - אין ספק שאתה יכול, אבל למה שתרצה למנוע מעצמך חוויה, שלמעט כמה מעצורים זניחים, אתה מאוד רוצה לחוות??? ושאלה אחרונה - למה אתה כ"כ עסוק בהצבת גבולות עצמיים? אני סטרייט - אני בי- אני כן אתאהב בגבר - לא אתאהב בגבר... אולי פשוט תתעסק בלחיות את החיים כל יום בפני עצמו, ולהנות ולחוות כל חוויה שנקראת בדרכך. אמר פעם ד"ר סוס - "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" צא, ותגלה לאן תגיע
mai

moo moo moo

New member
ממש לא קשור לחינוך

אני פשוט לא אוהב גברים אני אוהב גברים כחברים טובים,כאנשים ולא כבן זוג אני גם לא רוצה לחוש זין בפה שלי ולא מפחד שאם אני ארצה זה אומר שאני הומו פשוט אני לא רואה בזה שום עניין בניגוד לזוג שדיים טובים שיכולים לבקר אותי מתי שהם רוצים. ז"א לבנות יש לי את החשק הזה לקירבה ולהרגיש אותן ולבנים זו רק סקרנות שמובילה אותי למחשבות מיניות עליהם וכשאני חןשב על האקט עצמו אני ישר חושב "תוציאו ת´זין" הזה מפה שלי. אבל שאני מסתכל באינטרנט ורואה איזה זיו יפה ואני בוהה בו אז ישנם מקרים שעומד לי. סוף פסוק

daniel365

New member
את פשוט מדהימה...../images/Emo68.gif

אחרי תשובה כזאת.... כמעט כל אחד סטרייט יתחיל לחשוב מחדש....
בימים אלו אני מבין למה m מנהלת פורום...
חזק ואמץ - מת עלייך...
אני.

../images/Emo41.gif ודעתי:

אני דווקא חושבת שאין צורך ב"תוקפנות רעיונית". אני מתכוונת לכך שכן, יכול להיות שמאי צודקת בניתוח שלה
והבחור הומוסקסואל בהכחשה היסטרית, אבל ממש יכול להיות גם שלא. העיקר פה הוא שהבחור עובר תקופה מבלבלת וצריך לדעת שיש מספר אפשרויות, ושאין "אסור" ו"מותר" - כל האפשרויות פתוחות והוא צריך פשוט לזרום ולראות מה מתאים לו, איך, למה וכמה. את כל אלו הגדרת יפה (אבל עניין התוכחה יכול היה להישאר בחוץ). לא כל מי ששוקל התנסות עם בן/בת מינו הוא בהכרח הומוסקסואל/לסבית. יש אנשים שמתנסים, בוחרים דרך וממשיכים הלאה... מה שחשוב זה לשמור על ראש פתוח. כמו שכולנו רוצים שסטרייטים לא יעבירו ביקורת או ייגעלו ממה שעושים גייז (או בקיצור: שלא יהיו הומופובים), גם גייז צריכים לזכור שיש דרכים אחרות. לא כולם חייבים להיות הומואים
יום יפה לכולנו!!!
אנאבל

daniel365

New member
אני מסכים איתך בנקודה עקרונית 1

אחת... שכמו שיש נטיה של הומופוביה אצל סטרייטים קיימת נטייה אצל הומו לסבים (ובעיקר הומואים) להפוך כל סטרייט או דו להומו מוחלט שרק מדכא את יצריו ולא נותן לעצמו להיות האני האמיתי שלו... חברה - לא כולם אוהבים אך ורק זין, או זין בכלל.... יש אנשים שנהנים מדברים שונים (חשבתי לפרט אבל התחרטתי...) בלי קשר לנטיה הומוסקסואלית... ותחשבו על זה. אני.

.m

New member
../images/Emo9.gif

לא סתם לייזר אומר שאני "הבחורה הכי הומואית" שהוא מכיר
mai

אף אחד אינו 100% באחד הצדדים.

לפחות לא כשמדובר במשיכה מינית. התאהבות היא סיפור אחר, אבל משיכה... בעצם יש כאלה שהם 100% באחד הצדדים: אלה שמדחיקים את אחד מסוגי המשיכות.

eig

New member
אז ככה,

א. אם אתה בן 16, תאמין לי התהליך עוש לא הסתיים. אל תסיק מסקנות כ"כ מהר. ב. אני אישית מכיר כמה אנשים שחשבו על זה, אפילו אחד שניסה להיות עם גבר, והוא פשוט ידע אחרי ההתנסות שהייתה מהנה אגב לטענתו, שזה לא זה. העניין הוא הרבה יותר רגשי, בעיקרון אם אנחנו נכנסים למיטה בלי עכבות, מחסומים ונורמות שטבועות בנו , אז אנחנו יכולים לזיין כל דבר שנראה אסטאתי לדעתנו. השאלה היא לא על מה עומד לנו הבולבול אלא במה אנחנו יכולים להתאהב. ג.מנסיוני אני יכול לומר לך שהייתי עם נשיחם וגברים כאחד בכל תקופת ההתבגרות שלי, הכל עבד יופי לשני הכיוונים. היום אני חי עם בן זוג - ממין זכר (כזה עם בולבול). לטענת מיטב הפסיכולוגים שנתקלו בי , הם גורסים כי אני לא עונה על שום קטגוריה של הומו ולא ברור להם למה אני כזה בעצם, והםן אומרים שאני בעצם סטרייט. התשובה שלי, היא שממש לא מעניין אותי מה אני בהגדרה, מעניין אותי רק עם מה אני בחרתי לחיות, מה אני בחרתי לאהוב, ולמי אני בחרתי לתת שיאהב אותי. אל תחפש הגדרות כ"כ מהר, םפשוט תחיה את חייך. אתה בגיל שעומד מכל משב רוח, ההורמונים שלך בשיאם. תץאמין לי, אפילו עוד כמה שנים מעטות מאוד, אתה תגלה שכבר לא עומד כל היום מכל דבר. זה לא מעיד בהכרח על נטיות מיניות

white star

New member
נכנסתי לאתר שלך ואני מצטער על זה

התמונה של החתול עם המגהץ פשוט זיעזעה אותי (ואל תגיד לי שזה לא קרה) לאנשים שעושים את זה מגיע שיעשו להם בדיוק את אותו הדבר בשידור חוזר אינסופי!!! חולני פשוט

eig

New member
אויש משוגע......

אתה לא באמת חושב שאני אעשה משהו רע לטשטש המהממת שלי. אם חשבת עלי דברים כאילו אז אתה פשוט מטורף. האתר עוסק באומנות כפי ששמת לב, וזו הייתה אומנות מסוג מסויים, עיצוב גרפיקה או איך שתקרא לזה. החתולה פיההקה באותו הרגע, המגהץ לא היה חם בכלל, ולחתולה שלום. אויש איזה אנשים צרים :))))

BIH 93

New member
זה לא משנה ../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif

זה פשוט מגעיל !! יש דברים שעד כמה שלא תעצב אותם הם לא אומנות הם פשוט מגעילים ! בכלל לא צריך להיות מקום להתעללות בחיות מקום באומנות - ולא חשוב איך תציג את זה - אם זאת אומנות מסוג מסויים אז אולי התעללות באנשים גם ייחשב אצלך אומנות מסוג מסויים גם יש לזה מקום גרפי כי הרי זאת רק "אומנות" אולי בחורה שבעלה מרביץ לה מכות רצח בצבעים זה גם אומנות ?? אולי הורה שזורק בחוזקה את התינוק שלו על הקיר זאת גם אומנות אם זה מצוייר ??? אולי שלושה נערים שרוצחים במכות חסר בית זקן זאת גם אומנות ? אולי אם תצייר את האמא שהטביעה את הילדים שלה ואחר כך ניפצה את הראשים שלהם - זה יהיה גם אומנותי ולא מזיק אם תצייר את זה ? 3 גופות של ילדים מלאים בדם עם ראש מפוצץ.... הרי זאת רק אומנות כהגדרתך ... אז מה מזיק בזה??

eig

New member
נו וודאי...

כנראה שאתה כבר שכחת שיש תעשיה שלמה של ציירים שמציירים את הנידונים בבתי המשפט, יש גם ציור של האמא שהטביעה את ילדיה אני משוכנע. וכל עוד מדובר בהתעלולת, וודאי עדיפה התעלולת בבני אדם מאשר בחיות. על זה אני מסכים איתך לגמריי, בעוד שאני כלל לא פוסל אומנות שמבטאת אלימות כזו או אחרת. אבל לדעתך אם אלימות קיימת בחדרי חדרים, הריי שלא נהחשוף אותה חס וחלילה השןם ישמור, שתישאר שם ונמגר את הדו שיח החברתי בנושא. אין מה לעשות, כל הזוועות יוצאות מהארון בשם האומנות. ואם אתה כ"כ מתנגד לאלימות באומנות אז אולי תבטל את כל תעשייה הקולנוע והטלוויזיה בעולם. אז חמוד שלי יפה נפש בעל לךב עדין ושברירי. אתה בן אדם בעולם אכזר ביותר, או שתכיר בזה או שתמשיך לחיות לך עם עצמך בעולמך הפנימי והמוגן. (כנראה גם מעט בודד*) ***כל זאת ועוד בפורום של לדרמן*** למי שהצטרך אלינו זה עתה מוזמן להציץ באתר www.eig.up.co.il ולהבין במה דברים אמורים ולתפארת מדינת ישראל

BIH 93

New member
חמוד כנראה יש לך סיבות

ממש מוצדקות (כביכול) להצדיק את התמונות המזוויעות שלך בכך שכולם עושים את זה - חדשות = אף אחת מהטענות שלך לא מצדיקות את זה. בינתיים בכלב שלי התעללו בגלל דברים כאלה - בגלל שהם מקבלים לגיטימציה מדברים כאלה - הרי זה =כל כך= מקובל למה לא לנסות את זה לגהץ חתול - WOW זה יכול להיות כיף !!! בוא ננסה את זה לשבור לכלב את כל העצמות - בוא נשמע את הצליל של זה .... אם לא ייתנו רעיונות לאנשים עם התמונות המפלצתיות שלך והכל כמובן "בשם האמנות" אולי יהיו פחות דברים כאלה אגב - מתי אתה מתחיל לצייר תמונות של אנשים מהשואה ? הרי זה גם אומנות והרי זה קרה ואין מה לעשות וקורים דברים כאלה הרי "בשם האמנות" אתה יכול להפוך חדר גזים למגרש משחקים וזה בכלל לא משנה אנשים או חיות - אנחנו אותו דבר בגלל זה קוראים לזה חי ! וכמו שאמרתי זה שזה קורה לא נותן שום לך הצדקה =גם= לעשות את זה בקיצור - אל תכנסו, אחרת אתם נותנים הצדקה לדברים כאלה BOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!

eig

New member
פספסת כנראה

שאלת בציניות מתי אני אתחיל לצייר אנשים מהשואה, אם תביט באתר שלי שוב, בקטגוריה של רישומים תראה רישום של "מישהו מהשואה". ולדעתי זו אומנות. מה לעשות גם לי יש דיעה משלי בעולם, כמה שזה לא מקובל עליך. www.eig.up.co.il

BIH 93

New member
אוקיי אם זאת האמנות שלך

לך לטיפול מיידי אומנות על אלימות או על זוועות אחרות זה
ואין כאן שום רגישות או יפות נפש או התחסדות רק שכל ישר - רק שכל ישר אבל אם זה מה שאתה אוהב שיבושם לך - רק שאם זה טוב באומנות כנראה שזה טוב גם בחיים ... ואז לפי הקו הזה אלימות וזוועה זה דבר של מה בכך

white star

New member
אתה מלא בולשיט

ה"אומנות" שלך זאת פרובוקציה זולה שנועדה לעודד אנשים לקויים בנפשם. גם הטיעון שלך לגבי לא לחשוף אלימות נופל כי בדרך כלל עושים את זה כדי להתריס נגד אם בפרסומות (כמו נגד אלימות לנשים)ואם באתר של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח שזה נועד לזעזע שלשם אתה יכול לשלוח את קהל היעד הסוטה שלך שיהנה. תסלח לי זה לא אומנות זה גועל נפש. ואני לא צריך לראות אותך כדי לראות את הבעת הגיחוך שעולה על הפנים שלך כשאתה קורא את זה.אבל זו הדעה שלי ואני בטוח שהרוב (השקט) תומך בי

BIH 93

New member
לא רק הרוב השקט

אלימות ואומנות של אלימות היא מנת חלקם של החולים בנפשם ולא ה"גאונים מבחינה אומנותית" זה שזה קיים זה לא הופך את זה לנכון במקרה הזה שני מינוסים לא יהפכו לפלוס וכמאמר המשפט Two Wrong things doesn´t make it right

למעלה