any man of mine
/

m L m

New member
any man of mine ../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

והפעם דיון לגבי הקליפ הנ"ל. מה דעתכם על הקליפ? איזה קטע בקליפ אתם הכי אוהבים? איזה קטע אתם לא אוהבים? ומה עם השיר??? יאללה.......תתחילו לשפוך..... ומי שלא ראה את הקליפ =
!

Katherine

New member
LOVE IT../images/Emo23.gif

אני ממש מתה על הקליפ הזה, שאנייה נראית שם מעולה (כרגיל) אבל היא נראית טבעית, בלי הרבה איפור ועם בגדים פשוטים, פשוט מדהימה. אני ממש אוהבת את הסוסים בקליפ כי זה משהו ששאנייה אוהבת וזה כיך לראות אותה בסיבה הטבעית שלה..חחח הקטע האהוב עליי זה שהיא באמבטיה ואז הסוס מנשק אותה ונותן לה את המגבת
אין בקליפ קטע שאני ממש לא אוהבת, זה אחד מהקליפים האהובים עליי למען האמת, וגם השיר עצמו קצבי ונחמד

sharabigfan

New member
ממש קליפ מהמםםםםם:))

נכון שאניה נראית ממש טבעי הכל שם כל כך ירוק וזה עושה חשק לעבור לגו שם בכל אופן הייתי רוצה לעבור לנשוויל:))))))) הקטע הנחמד שם ששאניה אומרת : you gotta simi shake make erithquuake....... מאוד קצביייי שיר מדהים:))))) זה הסביבה הטבעית שלה שם:))))) מאוד יפה אהבתי את כל הקליפ ממהתחלה לסוף:))))) היא פשוט מדהימה שם:))) ושהיא אומרת this is what a womans want מאוד נחמד:) וגם שהיא רוקעת עם העקב על הריצפה

באמצאות הקליפ

שאנייה מראה לנו שהיא אוהבת חיות וזה לדעתי הדבר הכי מקסים

m L m

New member
לדעתי

הקליפ הזה מראה לנו את שאניה האמיתית.... היא נראת ממש חופשית שם ומאושרת. גם אני אוהבת את הקטע עם הסוס הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש

למעלה