ANY ברדיו :)

ehud Fatcore

New member
מה! זה מתחיל כלהקה.

אחר כך מה! יהיו להם דיסטרויים משלהם. הם יהיו בחנויות הכי גדולות. הם ימסחרו את הפאנק רוק. עוד 10 שנים אהוד אולמרט עם פוני ואיפור. ומה! מיי כימכל רומנס בממשלה שלנו! ומה אז!! איך נתן לזה לקרות! אני אומר לטפל בבעיה כל עוד אנחנו יכולים. בואו נהרוג את הבני זונות בדרך שלהם, נחתוך להם את הורידים. צריכים להרוג אותם לפני שהם יהפכו לקבוצה. אתה יודע מה קורה שיש להם קבוצה.
 

IDNTFS

New member
"הצד שלהם"...

אני עדיין לא כ"כ מבין למה התחפשת. אני מנחש שזה אמור איזה משהו בסגנון "קראתי קצת על להקות פוליטיות ואני מנסה להיות נגד כל הדברים הנכונים". אם ככה, אז הומופוב לא, אבל מאצ'ו גבר כן? מעניין, מה M.D.C. ודייב דיקסאקר היו אומרים על זה. גם אני אף פעם לא אהבתי גברים מאופרים במכנסי "בוא דפוק אותי בתחת, סוס הרבעה", אבל מצד שני אני בגיל 16 (הצצתי בכרטיס האישי שלך) גם שמעתי את Embrace ו-Rites Of Spring. ואני לא מבין איך אפשר להזדהות עד כדי כך עם השיר "Police Story", כשאתה גר ברמת השרון, והמשטרה בסה"כ מגינה על האינטרסים של ההורים הטחונים שלך. "הצד שלהם". ממש עניין של קואליציה ואופוזיציה. אלה אותם ילדים כמוך, שלא עבדו יום בחיים, רק שדמי הכיס שלהם מנותבים לכיוון אחר, של תספורות ואביזרים בחנות "Revolver", בזמן שאתה משקיע בקניית הארד-דיסק יותר גדול בשביל להוריד Discharge ו-Varukers. אישית, אני חושב שזו מצווה לעשות כסף על ילדים קוקסינלים שלא חושבים פעמיים לפני שהם מוציאים שטרות מהארנק, חסרי האחריות והמוח. לא רואה את הבעיה כאן. אני מאחל ל-Any לעשות מלא כסף על כאלה, כדי שרומן יזמין אותי לכוס קולה עם מרציפן על חשבונו. דבר אחרון, המילה "אימואים" זאת המילה הכי מכוערת ששמעתי בחיים שלי, אפילו יותר מגעיל אותי לשמוע את זה מאשר "לבנגג" או "ההפגנה הזאת יוצרת אנטגוניזם!". בלאאאעעהההההאאטטטטטטיעחיחעיח... ווווואאאהההההההגעדכעגכעכע....... איכס.... עכשיו נוטף לי קיא מהסנטר, ואני מסריח מהפה. באמת תודה, יא בן זונה!!!! כשאני עברתי את התקופה של ה"אנטי-אימו" (בתחילת המילניום) קראנו לזה "אימו קידס", לא "אימואים" (בלעעעעעאהכבהכגעכגעכעיעכי וווווואאאאאהההההוווווווווו.... *מיצי קיבה*..... וווווואההההההההוווווווכגעכגבלעעעעעעע).
 

d r o r2

New member
אני לא מבין למה אתה מגביל את

האהבה למוזיקה ולערכים מסוימים רק לאנשים שגדלו בבית עני.. זאת אשמתו שההורים שלו מפוצצים בכסף?
 

ר י י ך

New member
אפשר אבל גם

להתסכל על hypnosia, שבחיים לא יצא דיסק יותר מטאל מאקסטרים אגרשן שלהם, ועל הזה הכי משמאל, ולראות שסקיני ג'ינס זה הדבר הכי יפה בעולם. פשוט תסתכלו על זה לא הכי יפה בעולם?
 

Stormtrooper

New member
סוף סוף קצת נחת, וזה מה שאתה עושה

כשאני ישן? ממש מבזים לי את הראוטר. סתם סתם. נו סתם. זה גדול.
 

Tzetzek

New member
ג'ניה

יש לי חולצה של MDC מאיזשהי סיבה. כנראה זכר לתקופה יותר חשוכה בחיי. היא במצב טוב. אני אתן לך אותה ב-30 בפטיפון כי אני אוהב אותך, ואני לא מפחד להגיד את זה.
 
אתה אידיוט

ואין לך מושג איפה אני גר ואין לך מושג מה אני שומע. אבל עם מדברים על זה ההורים שלי לא טחונים בכסף ולא גם הם לא עניים. ולא אכפת לי מה שמעתה בגיל 16 ואני לא גר ברמת השרון אולי אתה גר שם ואם כבר נגעת בזה שאני אוהב אהרדקור כמו בלאק פלאג ודד קנדיס וכן אני אוהב את פוליס סטורי (כתבתי בעברית תשם מה תעשה לי אין לי כוח לכתוב באנגלית) מספר פעמים שוטרים התנפלו עליי בחיי הקצרים ואם אני חש שנאה כלשהי זה למשטרה (מצידי אל תאמין ותצחק על זה. אתה לא מבין כלום) ואני לא קונה דברים בחנות ריבולבר רק מדי פעם אני נכנס להגיד שלום או סתם להציץ בדברים יקרים ולא מועילים.. ותקרא לאימואים (אימו קידס) איך שבא לך מצידי תקיא מה אתה חושב שזה מגעיל אותי? מה אני כוסית כמו ANY יאללה חפרתה עם המגילה הזאתי באתי עם מגילה משלי כי כזה אני שונא מתרוממים כמוך שמתפלצפים על אנשים
 

gorecore

New member
לפחות דבר אחד הבנת מהחיים:

המהפכה תגיע רק אם נזדיין כמה שיותר. לא משנה עם מי או עם מה. ואין סימן יותר גדול לחיבת הגברים שלך, מאשר העובדה שאתה נוטה להשתמש ב "הומו", "מתרומם" ו "אני שונא". פסיכולוגיה הפוכה. כאילו, אולי לאביך ידיים גדולות ולך אין בכלל..מתי תלמד לקבל את זה? אני בטוח שמישהו בבית הספר יכול להנחות אותך להשלמה עם זה, ואז אולי תשמח והפרחים בגינה שלך יראו מלאים בצבע והאור מהשמש בהיר יותר. (כתבתי בעברית כי אין לי כוח לחשוב)
 

ר י י ך

New member
חפרתה

זה בלי ה' יא טמבל. תקשיב לי רגע, כי באמת שאני בא פה להלחים לך לתוך הראש אמיתות שברגיל אתה לא הולך להפגש בהן, אז הכן עצמך להרכנת המצח וקדימה אל תוך הלקח- זה שג'ניה טורח לנער מעל עצמו מילים גבוהות ודיבורים רמים על התלישות שלך מן כל הקשר נסיבתי של מעמד, או של סיבה ותוצאה פשוטית, או של שיוך מייידי לכל מה שאויב שלנו, כוחות הסבבה, הלא היא תל-אביב, זה לא אומר שאנחנו לא נחים עליך עם העיינים. להבהרה נוספת, ובפעם הזאת, למען הסברה מוחלטת של כל מה שנראה לכל מני חברים שלך שהם הולכים להפציע פה עם אמיתות על דרכי הפאנק- להראות בן זונה, זה בנזונה, ולבוא במגע מיני מלא תשוקה, זה בנזונה, והנרי רולינס, וג'ואי רמון, וגלן בנטון, וג'יי ריטרד, קרי קינג, סיד וישס, אדולף היטלר, ג'וש הום, קינג בוזו, בריאן מקמהן, כולם עשו את זה. תפסיק להיות פאנק, תתחיל להתחבר לעצמך. תעשה רק טוב. שא ברכה. סע. ביי.
 
למעלה