ANTP4X13-הגמר

• פותח הנושא fsss
  • פורסם בתאריך

fsss

New member
ANTP4X13-הגמר../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

קהיילן
הגיע לה לזכות הרבה יותר מנאימה! מזל טוב לנאימה היא שיחקה אותה בגמר... מזל שהעיפו את קינייה
באמת הגיע הזמן... אחלה עונה בגדול! מצפה לעונה 5!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

סופי, בהתחלה חשבתי שזאת שגיאת כתיב, אבל כבר פעם שניה שאת רושמת ANTP O_O למה?
היה פרק נחמד. שנאתי את נעימה מההתחלה אבל לצערי היא דפקה הופעה בראנוואי. היה מגניב שזה בחושך ובמים. קיילן היא המנצחת האמיתית של העונה, אין מה להגיד :|

STA1

New member
למרות שראיתי מי ניצח אז לא נורא לפי

מה שאני הבנתי העונה השלישית של המודלס מגיעה שבוע הבא במקום המסעדה..בשעה הרגילה שהיא תמיד הייתה בה..אויי מודלסס..כמה התגעגתי לטיירה..כוסית שכמוהה..אני מת על אמא שלהה..חח.. אז נחכה ונראה מה יהיה בפרק הראשון??עוד קליפ מזוויע של טיירה??חח..עוד צילום בעירום??עוד הליכה במסלול מול הכבאים והשוטרים של ניו יורק?? אנחנו עוד נראהה..

yoooni

New member
והגיע הזמן לתגובה על הפרק ../images/Emo58.gif

מ-א-כ-ז-ב אוקי היה פרק מדהים אני לא אשקר קינייה עפה בתחילת הפרק - שזה היה פשוט נדרש
הייתה את התצוגת אופנה המדהימה על המים שקהיילן הפגיזה בה
אבל נגמר מעפן איך לעזעזל נעימה (שכל אחד פה כותב את השם המוזר הזה בצורה שונה) שדומה לג'וק, על טעם וריח אין מה להתווכח, ניצחה את התחרות הזאת? ואני אתייחס לאיך שהשופטים הציגו את זה. התלמיד שהצליח יפה כל הסמסטר ולא הצליח במיוחד בבחינה המסכמת VS התלמיד שהיה ממוצע לאורך כל הסמסטר ודפק ציון בבחינה המסכמת... ערכו של מי יותר גבוה? הדבר היחיד שהכשיל את קהיילן זה הביטחון העצמי שמה לעשות, זה משהו שבן אדם שהיה סגור ומבוייש צריך לפתח ולוקח זמן... אבל היא הייתה מדהימה לאורך כל העונה התמונות שלה לאורך כל הדרך היו יפות ובמיוחד התמונה האחרונה הייתה מדהימה... גם בפרק ההדחה הקודם הם פישלו כשהעדיפו את קינייה על בריטני...

../images/Emo58.gifANTM413

מסכים עם מה שנאמר. כל כך רציתי שקיילן תנצח
. וזאת העונה הראשונה שאני רואה בלי שיהרסו לי מי זכתה בסוף
.

../images/Emo58.gif פרק אחרון

וואווווו איזה פרק - זאת תצגות האופנה הכי טובה שהייתה מכל ה4 עונות ! כן קיילן מדהימה ! והגיע לה ואני חושב שיש לנו שני זוכות כי אי אפשר להגיד שאחת יותר טובה מהשניה כי פשוט שניהן מדהימות ונעתקה נישמתי שראיתי אותן על המסלול ! אחלה סיום אחלה פרק בעונה הבאה בהורדה הבנויה !

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

אררררג. איך הם מצליחים עונה אחרי עונה לפשל בסוף? מישהו יודע מתי 5 מתחילה?

../images/Emo58.gif

איך יצור מחריד בשם נעימה זכה בתחרות? פשוט זוועה אני מקווה שקיילן תהיה דוגמנית בכל מקרה>: חבל עליה>:

למעלה