ANTONIO LORCA GITARRA

ANTONIO LORCA GITARRA

אני שוקל לקנות דגם שאני לא זוכר עכשיו חח היא עולה 4850 עם קאטוואי אני לא אפרט על העץ כי השאלה היא האם החברה הזאת טובה לגיטרות פלמנקו? אני מנגן כבר4 שנים ותמיד רציתי ללמוד סגנון פלמנקו אך זה לא ייצא מעומס חוגי הרבים מישהו כאן יכול לתת לי פרטים על מורים באזור המרכז בבקשה
ותציעו לי על חברות שנראות לכם תודה ר
בה

כנראה שלא!

באתר שלו מצויין ש"הצליל של הגיטארה !מזכיר! גיטארה פלמנקו". בדוק בעצמך: www.dpguitars.com/Lorca.html

אמרוקאי

New member
נראה שהסתכלת באתר הלא-נכון

התסכל נא באתר הזה והיווכח נא בעצמך שמדובר בגיטרות פלמנקו (אם כי מליגה נמוכה מזאת של גיטרות ברנל). למעשה היתה לי פעם גיטרה של אנטוניו לורקה (מספר 16) שלפני 23 שנה עלתה רק 192$ (כולל מע"מ). המחיר שלה היום (בסינגפור) הוא $450. תראה מה שאינפלציה עושה...

jazzistco

New member
אוי ואבוי. .. . !!! אנטוניו לורקה?!

אנטוניו לורקה ? ! פלמנקו ? ! חחחחחחחחחחחחחח......

jazzistco

New member
כנס לפה, רק פה תמצא כלי משביע רצון!

http://www.condehermanos.com או ש "ריקרדו סנשיז" - הם "מעתיקנים" של אסטסו . (או "ולריאנו ברנל" שהיא זולה יותר ויש כאלה אומרים שהיא ממש טובה... אבל לא משיגים כאלה בארץ . . . ) או שהייתי ממליץ גם על "הרמנוס קורדובז" - אני חושב שיש בן אדם מרחובות שמוכר כזאת ב- 900$ והיא הגיטרה פלמנקו הכי זולה שתוכל למצוא כרגע !

כיטרה

New member
אדמירה פלמנקו

או שתקנה כזו בכלי זמר ב- 1600 ש"ח. גיטרה מאוד טובה ואיכות גבוהה. כל החואנים והרמנוסים למיניהם - יש בזה הרבה "מותג" ושרלטניות. מישהו אמר פעם שיש בעולם יותר גיטרות עם השם קונדה הרמנוס עליהם מאשר הרמנוס ייצר באמת.

אמרוקאי

New member
אדמירה ואנטוניו לורקה (פלמנקו)

נכנסות תחת הקטגוריה של Student Guitars. המחיר בהתאם. מי שרוצה Concert Guitars, יצטרך לשלם...

למעלה