AnTm3
פרק 7

AnTm3 ../images/Emo58.gif פרק 7

וואו - אין פשוט אין על התוכנית הזאת ! זה כל כך כיף לצפות. מההתחלה מישל היתה הפייבוריטית שלי - ובתמונות האחרונות היא דיי מוכיחה את עצמה - לפי דעתי התמונה שלה הייתה הכי מדהימה ! גם את בירטני אני אוהב ולדעתי בירטני ומישל בפיינל 2 ! איזה צרחות מפי טיירה הפתיע לאללה [למרות שזה היה בפרומו בפרק שעבר] באמת כאב לה על טיפני [שאני אישית לא מוצא בה כלום - היא גבר עם שיער ארוך וקול נשי] . הפתיע לאללה שמנופות שתיים - אבל היתה בתוכי הרגשה - וכשטיירה זימנה את טיפני ואת רבקה שוב לפני הצעקות כשהיא אמרה לרבקה שזה יפה שהיא בוכה כי זה חשוב לה אז חשבתי שהיא תחזיר את רבקה אבל לא .. בכל אופן פרק מדהים - והפרומו לפרק הבא נראה מעניין - יש ליכלוכים כנראה ! ועוד משהו הראו שהבנות נפגשות עם "סלבריטי" - אני דיי בטוח שזאתי הזוכה של טופ מודל 3...

Jastar

New member
איך כבר ראית את הפרק?

יש כאן מישהו שמחלק פרקים של ריאליטי תמורת שקל 90? גם אני רוצה להגדיל!

Boran

New member
../images/Emo58.gif 407 (איזה מספר שולט)

שוב, העונה הזו עולה על השלוש שלפניה. מה היתה הבעיה של טיירה? סאק איט אפ כמו שאומרים. את מישל אני אוהב. היא גם ממש משתפרת. גם את רבקה אהבתי, חבל שהיא הלכה. למרות שטוב שטיפני הלכה. לדעתי בפיינל 3 יהיו מישל ונעימה. גם את נעימה אני אוהב, היא ממש טובה.

Guy K

New member
../images/Emo58.gif 407

אפשר רגע להיות ציני? שמתם לב שכשהשופטים התייעצו טיירה אמרה שהבנות לוקחות את התחרות באיזי ובכלל שכחו שהן בתחרות, וצריך לעשות משהו כדי להעיר אותן. אז ייתכן שמה שהיא עשתה כדי להעיר אותן היה להעיף שתיים. יכול להיות שמה שהיא עשתה כדי להעיר אותם זה לצרוח על טיפני. בואו לא נשכח שמדובר בתוכנית טלויזיה והכל הולך בשביל הרייטינג. בכל מקרה אני אישית לא ממש משוכנע, נראה כאילו טיירה באמת התעצבנה, אבל לכו תדעו.

../images/Emo58.gifANTM- הפרומו ל-408

בקשר לסלבריטי - ראיתי עוד פרומו באתר וגילו מי הסלבריטי... זאת לא אווה, אלא איב, הזמרת...

למעלה