Antm
פרק 6 עונה 4

Antm ../images/Emo58.gif פרק 6 עונה 4

פרק חבל על הזמן - התמונות בחלקן פיות.. ממש חבל לי על ליובי !!! איזה באסה כל כך אהבתי אותה היא כזאת מיוחדת ! מה משאירים לא את טיפני המגעילה הזאת איכס נו באמת.. פרק הבא הולך להיות חזק וואי וואי איזו עונה מדהימה ! טיירה כל כך התרגזה עד שהיא צרחה מעניין מי זאת !

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

לובי באמת מהממת אבל פשוט לא מוצלחת בתור דוגמנית. חבל שהיא לא יפה בתמונות כמו במציאות (התמונה שלה עם שיער בלונדיני - עם השפם חלב- היתה גרועה במיוחד
) בעיני טיפני דווקא שווה לגמרי. היא יפהפיה ממש ורואים שהיא עובדת על עצמה. בהתחלה ממש נבהלתי לראות אותה חוזרת אבל מאז התרגלתי אליה. אני לגמרי חושב שהיא תגיע לאחד המקומות הגבוהים. היא מזכירה לי את נעמי קמפבל נורא! (מצד שני אין הרבה בנות שמסוגלות לעשות בלאגן בחדר השופטים חוץ מטיפני ובריטני ככה שאני די חושב שאחת מהן עפה בשבוע הבא.)

../images/Emo58.gif

תמונות יפות!!!! פעם ראשונה שיצאה לבריטני תמונה יפה לדעתי. מדהימה
וגם כריסטינה
רבקה באמת צריכה להתחיל להשתפר הייתי מעדיף שיעיפו כבר את קיניה מאשר את ליובי, קיניה מזעזעת.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

מה זה השרמוטיאדה הזאת?! אפילו לא היה תירוץ לתמונות האלה.... לא מפרסמות כלום, שום דבר. רק תיראו שרמוטות. בכלמקרה, עוד קובץ תמונות מעפנות. בינתיים העונה הקודמת מוצלחת פי כמה. חבל לי מאוד שיובי הלכה, מאוה אהבתי אותה, אבל זה היה ברור. אני מהמר שבריטני היא זאת שגורמת לטיירה סוף סוף להראות את הצד הכלבתי האמיתי שלה. איפה אמא שלך עכשיו?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מסכים בסך הכל. לעונה דווקא יש פוטנציאל מבחינת רעיונות לצילומים אבל משומה היא לא מממשת אותו. אה, דרך אגב, זה ליובי, לא יובי.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

מאייתים את זה עם L, אבל עושה רושם שמבטאים את זה יובי.

../images/Emo58.gif

זה לא שרמוטיאדה, טוב זה כן, אבל זה היה נחמד
וכן הייתה מטרה לתמונות האלה, להכנס לתפקיד(של מכונאית במקרה הזה) ולעבוד בתנאים קשים
הרוח והמים...

../images/Emo58.gifANTM-406../images/Emo58.gif

פרק נחמד, אבל די צפונ (למרות שהעריכה - ההתמקדות הבלתי פוסקת בבריטני לאורך הפרק - העבירה בי את המחשבה שדווקא בריטני היא זאת שתעוף. אבל ברגע שהיא נשארה, זה היה ברור שיובי/ליובי/לובי/צ'ובי תלך לה הביתה. אין מצב שהיו משאירים אותה בבוטום 2 3 שבועות ברציפות בלי שהיא תעוף). כריסטינה פשוט מהפנטת אותי... היא כל כך יפה! ועכשיו סוף סוף יש לה אופי גם... שלא תגמור כמו ניקול בעונה הקודמת...
(וממש אהבתי את ניקול). הפרק הבא נראה פצצתי במיוחד! טיירה מתעצבנת...

למעלה