ANTM AllStars

ANTM AllStars ../images/Emo41.gif

למי שלא מעודכן... החלו הליהוקים לעונה העשירית...
(כןכן. הטפסים כבר נמצאים באתר התוכנית) ולרגע המאורע, נניח והעונה העשירית הייתה עונת "אול סטארס" מבין כל הפליטות של התוכנית אי פעם, את מי הייתם מכניסים לנבחרת? בחרו עשירייה כזאת ותעלו

Nataly B

New member
עונה 10 ../images/Emo2.gif

מעונה 1-6 הייתי בוחרת ב: (מקווה שאפשר גם כאלה שזכו) אדריאן (ראשונה) שנדי (עונה שנייה אני חושבת) אווה (שלישית) קיילן (רביעית) ניקול (עונה רביעית אני חושבת) נאימה
(רביעית) ניק (עונה חמישית) מולי סו (שישית) ננה (שישית) דניאל (שישית) ויש עוד כ"כ הרבה!! (גם בריטני ואני בטוחה ששכחתי מלא) -מקווה שלא יהרגו אותי על זה, אבל מישהו רואה פה פרוייקט מסלול?-

Nataly B

New member
אופס ../images/Emo9.gif

מעונה 1-6 הייתי בוחרת ב: (מקווה שאפשר גם כאלה שזכו) שנדי (עונה שנייה אני חושבת) יה יה (שלישית) בריטני (רביעית) קיילן (רביעית) ניקול (עונה רביעית אני חושבת) ניק (עונה חמישית) מולי סו (שישית) ננה (שישית) לזלי (שישית) ג'ואני (שישית) (אוחח שכחתי מהעונות הראשונות) סוף סוף אנשים שרואים את זה! אחרי שאני רואה טופ מודל ואחרי צפייה ב-3 העונות של פרוייקט מסלול, הדוגמניות שם כ"כ גרועות! O: יש כמה שלא יודעות ללכת =\ ואני חושבת שאני רואה את העונה ה-3 פעם שלישית ושאר העונות ראיתי פעמיים שישימו עונה חדשה.

Nataly B

New member
נזרי זאת הדוגמנית של מייקל? כי אם כן היא היחי

היחידה שאני ממש אוהבת שם!

efif1212

New member
העשירייה שלי ../images/Emo9.gif

קיילן (4) ניק (5) איליס (1) יהיה (3) בריטני (4) ג'ואני (6) ג'ייד (6)
איי-ג'י (7)
אמנדה (7) רנה (8)

Manga136

New member
העשיריה שלי. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

1. איליס. 2.אפריל. 3. שנדי. 4. אמנדה. 5. יהיה. 6. קיילן. 7. ג'ואני. 8. איי ג'יי. 9. רנה. 10. הת'ר.

NP16

New member
זה מאד מאד קשה. אני עושה בלי ספוילרים..

כי לאחרונה התחלתי לראות עונה 7 :) 1.יואנה. 2.מרסדס. 3.שנדי 4.ג'ואני (המנצחת) 5.אווה (מקום שני^^) 6.אן 7.בריטני 8.קיילן 9.ניק 10.דניאל

למעלה