ANTM 905

Boran

New member
ANTM 905 ../images/Emo58.gif

הם חייבים להפסיק להיות כ"כ צפויים. ג'נט בקושי מופיעה עד עכשיו, פתאום הדבר הראשון שרואים בפרק זה שהיא אומרת שהיא לא רוצה לעוף, וכל הפרק היא רק מדברת על זה. כמה מטומטמים אתם חושבים שאנחנו? זה היה ברור או שהיא תעוף או שהיא תהיה בבוטום 2. אני קיוויתי שהיא תהיה זו שתישאר. אמבריאל או שרה היו צריכות לעוף. גו ג'נה!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לגמרי... זה גם ישר מה שאני חשבתי. קצת עצוב שעוד אין לי ממש פייבוריטיות העונה, ואנחנו כבר בפרק החמישי. אף אחת לא מתבלטת יותר מדי מבחינת הצילומים, ונראה שרוב הדגש הוא על השטויות שהן עושות בבית (שיש את זה כל עונה, אבל גם שמים דגש על התמונות והפוטושוטס). חוץ מזה, בני נינג'ה רולז. שיבוא כל שבוע.

../images/Emo58.gif

איזה חבורה של כלבות ליהקו השנה. כן, היה די ברור שג'נט תתפוגג וחבל, כי בניגוד למטומטמות האחרות שרצות בעירום היא כן ניסתה ללמוד ולהשתפר. נו שוין. הת'ר/ליסה לפיינל 2 והכל יהיה בסדר.

../images/Emo58.gif

העריכה באמת הייתה צפויה. כל הפרק התרכזו בג'נט ליסה ואמבריאל, ככה שזה היה ברור שאחת מהן תוקרא ראשונה, בעוד שהאחרות יהיו בבוטום 2, ואחרי שראו בפוטושוט שליסה הצליחה, הכל כבר היה ברור. אני, לעומת זאת, חשבתי וקיוויתי שאמבריאל תהיה זאת שתעוף. זה כבר ממש נמאס, ארבע הדחות של שחורה מול לבנה ובכולן עפה לבנה (מה שיוצר רוב של שחורות, אגב). יש שלב שזה כבר מפסיק להיות מוצדק, ונהיה העדפה מתקנת. התמונה של אמבריאל הייתה מזעזעת. גם של שרה, שמסיבה לא ברורה הפאנל ממש אוהב אותה (היא לא אמורה להיות שמנה או משהו?) התמונה של ג'נט הייתה טובה ולהעיף אותה רק בגלל שהיא זקוקה לקואצ'ינג זה מטומטם ואפילו מגעיל, כי אם היא לא הייתה זקוקה לזה, היא כבר הייתה דוגמנית. ממש דוחה. קדימה ג'נט וליסה. רק שיעשו לשתיהן משהו עם השיער המזעזע הזה שטיירה משוכנעת שעושה אותן ממש אדג'י.

Boran

New member
../images/Emo58.gif שאלה

איך קוראים למחלה הזאת של הת'ר?

למעלה