ANTM 806

Elsewhere

New member
ANTM 806

שרשרו דעותיכם לכאן

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif806.

די, זה לא פייר. כלכך הייתה צריכה להישאר. וויטני קצת מעיקה עליי. כאילו, היא מתעצבנת על רנה [
] שמביעה את דעתה [המטופשת, אבל בכל זאת] והיא בעצמה מדברת על נטשה מאחורי הגב. כאילו, פאק, בראד פיט בן, אנערף, 50 כבר? עדיין יש אלפי בנות 13 שהיו מתות לעשות אותו. 18-40 זה לא כזה נוראי. כאילו, זה כן, אבל שתשתוק. [אני עדיין אוהב אותה. :X] אה, ונטאשה, כמו שנאמר - Used Car Sales Woman of ANTM. אבל ממש. ואני מתחיל ממש לאהוב אותה. ממש. If everybody would pick on you every day you wouldn't be tough
. והיא גם עובדת קשה. רק אני שמתי לב שלא עשו שומדבר עם השמלה של דיון? כאילו, המקסימום שהם החליפו לה זה נעליים. זה הכל. ממש הזניחו את היחידה שם שהייתה צריכה את השיעור הזה בסטיילינג. השיער של בריטני עדיין נראה נוראי. שרה כלבה. והיא עושה את זה בצורה הכי תמימה שאפשר. |: ולא הבנתי מה הקטע של זה שזכתה מישהי ספציפית מהקבוצה. כאילו, אוקיי, התחלקתם לקבוצות, נכון? אז למה שלא כל הקבוצה תקבל משהו והמישהי הספציפית תקבל משהו אקסטרה? >> דיאנה עפה ;[. טוביי.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

פרק בהחלט חביב לדעתי אני רק אוהב את רנה יותר ויותר היא כזאת גאד,מושית. ;[\ תודה לאל שאחת המלאות עפה היא הייתה הכי אנמית בעולם וגם אני העדפתי שוויטני תישאר גם כי היא יותר יפה וגם כי קצת יותר מעניינת נטשה הוכיחה את עצמה בגדול ולגמרי אהבתי את זה שהיא עבדה קשה ונכנסה לדמות ואיך מר ג'יי אומר?'זה משו שטיירה הייתה עושה לפני סט צילומים' טיירה טיירה טיירה שרה כזאת מהממת וגם אותה אני אוהב אבל היא צריכה לחזור לבלונד חייבת להיות שחורה בטופ 3 נכון? אז מי נשאר לנו? וויטני ודיון... אני ממש מקווה שזאת לא תהיה דיון. בריטני עם השיער ככה ממש דומה למטאט מלפני 40 שנה אבל הכלבה לא מצליחה להוציא אפילו תמונה אחת לא טובה והמבט בתמונה האחרונה שלה פשוט הורגת מדהימה קשה לי לראות אותה נעלמת בזמן הקרוב וגם ג'זלין נראית נרקומנית בד"כ אבל היא מצחיקה אותי ומשעשעת ואני מת עליה ותודה לאל שהיא מצטלמת כמו ג'יזס מדהימה פשוט וג'ייאל..ג'ייאל אהובתי פשוט מטורף עליה לא הבנתי מה השופטים רצו בכלל נראה לי זו התמונה שהכי אהבתי בסט הזה שבוא נגיד גם היה גאוני טיירה משחקת אותה בפוטושוטים העונה אבל לפי התחזית,מעונן חלקית,ג'ייאל לא תגיע לפיינל 3 ;[ אז הפיינל 3 שלי הן לגמרי-ג'זלין,רנה,ג'ייאל. אבל כנראה ששחורה תדחף שם במקום ואם היא מלאה אז מה טוב לטיירה ומה נעים וגם אני רואה את בריטני/שרה נדחפות לשם אני מאמין ומקווה שרנה תהיה שם לפחות

Elsewhere

New member
ועכשיו עם תוכן - חה!../images/Emo58.gif

העיקר בהתחלה שנאת את רנה. צצצ.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

לא שנאתי..היא פשוט עצבנה אותי,למה היא לא יכולה להיות מדהימה ביופיה ולשתוק?! אבל עכשיו שכבר התרגלתי,זה רק גורם לי לאהוב אותה יותר ויותר!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

יש 3 בנות מדהימות בעונה הזו, והן אפילו מתחלקות יפה ל-3 סוגים: דיון השחורה המהממת, רנה הבלונדינית הכוסית ובריטני "הדוגמנית" (פני ציפור ומסלול - ודווקא עם השיער החדש אני אוהבת אותה יותר. לפני זה היא היתה ציפורית מדי לטעמי). כל השאר - גיב מי א ברייק. נטשה מצטלמת סבבה, אבל נראית ביום יום כמו קופאית בסופר (עם הג'ינס ה-תסלחו לי-רוסי והשיער המזעזע). ג'ייאל מזוויעה ואין לה שום פוטנציאל של דוגמנית ולא היה צריכה לעבור את הקאסטינג. שרה סתם מכוערת ולא מצטלמת משו בכלל (ושמו לב לזה במיוחד בפרק הזה עם השמונים פריימים הנוספים שהיו לה). ג'סלין, עם כל הכבוד, נראית כמו דראג קווין אנרוקס. גם מיס ג'יי פוטוגני, זה לא אומר שהוא יהיה הדוגמנית הבא של אמריקה. וויטני באמת בחורה יפה, אבל רנה צודקת - הסיכוי שהיא תזכה או די אפסי. היחידה בעונה הזו שהיתה יכולה להשתוות לשלושת העליונות (והטופ 3 שלי ושל טיירה אני חותמת לכם) היתה פלישיה. שחבל שטיירה כזאת קנאית והעיפה אותה.

Elsewhere

New member
השיער הזה. >>../images/Emo58.gif

זה לא שהשיער הקודם של בריטני היה טוב יותר, זה שפשוט רואים שזה Weave. יש שם את השיער שלה, מקדימה, ועוד גוש שיער עצום מאחוריה. זה לא מדהים. :X

../images/Emo58.gif

השיער קש הזה ממש מכער אותה. בעקרון יפה לה שיער ארוך, אבל מה שעשו לה כל כך מגעיל.. היה אפילו עדיף אם היו עושים לה תספורת מולי-סו מעונה 6, או משהו כזה...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

מאיה, אני כ"כ מסכים איתך בקשר לג'זלין. לא מבין מה הקטע של כולם לאהוב אותה, היא מציקה. והיא לא יפה בכלל. רק לי היה ברור מהחמש דקות הראשונות שהבוטום טו זה דיאנה וויטני, כשדיאנה הולכת? כל העריכה הובילה לזה. בריטני נעלמת, בהתחלה היא הייתה הרבה יותר במרכז. אבל היא עדיין אדירה. נטשה-
וזה הכל. רנה- אם לא היית חיקוי עלוב למלרוז, אולי הייתי אוהב אותך. אבל פשוט אין לה את האמונה שהיא לא באמת ביצ'ית כמו שהיה למלרוז. היא מודעת להיותה כלבה. דיון- התחלתי לחבב אותה, אבל היא עדיין לא משהו. תוחזר פלישיה לאלתר. וזהו, בערך. פוטושוט מגניב, אהבתי יותר את התחרות. נ.ב. ג'יאל נראתה כמו ג'ון לנון כל הפוטושוט שלה. וזהו.

למעלה