ANTM 613 - גמר

maya567

New member
ANTM 613 - גמר ../images/Emo58.gif

וואו. כבר המון המון זמן לא התלבטתי כל כך בין שתי פיינליסטיות. כל רגע בתוכנית שיניתי את הדעה שלי. בהתחלה רציתי שג'ואני תנצח, אח"כ זה עבר לדניאל, אח"כ שוב לג'ואני, שוב לדניאל, שוב לג'ואני ושוב לדניאל.... לקראת סיום חשבתי אולי טיירה תעשה איזה טוויסט ושתיהן ינצחו. בסיומו של דבר, אני מרוצה. בכל מצב מבין השתיים הייתי מרוצה. גם אם ג'ואני היתה מנצחת, וגם כרגע, כשדניאל ניצחה. שתיהן היו פשוט מעולות. הטופ שבטופ. אני רק מקווה שטיירה תעשה מערוף לג'ואני ותשיג גם לה איזה חוזה נחמד. (אולי יצא מכאן שירי ונינט
).

De fire

New member
../images/Emo58.gif613

אני די נוטה לחשוב שדניאל קיבלה את זה כי ג'ואני תצליח בכל מקרה עם התמונות המדהימות שהיא עושה, ודניאל בכל זאת עדיין היתה צריכה איזה פוש קטן. לפחות ככה אני מנחם את עצמי, כי למרות שדניאל נראתה ממש טוב בשיפוט האחרון, ג'ואני בערך מאמצע העונה היא ה-פייבוריטית הברורה שלי. כל תמונה שלה מיליון דולר. אין אפס.

eladr2003

New member
../images/Emo58.gif

גם אני ציפיתי לאיזה טוויסט מיוחד כי שתיהן ממש טובות. חיבבתי יותר את ג'ואני, כי לאורך כל העונה היא הייתה הכי טובה, ובלטה מעל השאר (רק תיזכרו כמה פעמים ג'ואני הוקראה ראשונה..), בעוד שדניאל הייתה טובה אבל לא מצוינת כמו ג'ואני. אני חייב להודות שדי ביאס אותי שדניאל זכתה. לג'ואני פשוט הגיע יותר, ועם ג'ואני אין בעיות שעוד צריך לעבוד עליהן (מבטא..). דניאל הייתה יכולה לעבוד על זה כל העונה. נדמה לי שבעונה 1 הייתה מישהי שגם הייתה לה בעיה דומה (זכור לי משהו "passion"..).

E r u

New member
נראה לי שאתה מתכוון לאדריאן

והיא כמובן הזוכה של עונה 1.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif613

העדפתי שג'ואני תזכה.. (מתי הם יתנו לבלונדינית לזכות?) כי היא הייתה יותר טובה מדניאל לאורך כל העונה אבל גם דניאל טובה, ושתיהן יכולות להצליח.

../images/Emo58.gif

מה לעזאזל...? דניאל נחמדה והכל, אבל ג'ואני הייתה הרבה יותר טובה ממנה בכל אספקט שלא מסתכלים עליו. אבל הכי מעצבן שבכל הדיונים שלהם לא הסבירו לרגע למה דניאל עדיפה על ג'ואני או למה ג'ואני פחות טובה מדניאל!! כפרק, היה סביר. די משעמם ביחס ליתר העונה. חרא סיום לעונה מצוינת.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

מאוד מאוכזב לא מזה שדניאל ניצחה למרות שאהבתי יותר את ג'ואני אני חייב להודות שדניאל הייתה יותר טובה אני מאוכזב מהעריכה עד עכשיו כל המנצחות אחריי הניצחון יכלתי פשוט לראות את כל המסע שלהן עובר לי מול העיניים וזה לא כך עם דניאל כמעט באף פרק הזרקור לא היה עליה רק על ג'ואני וג'ייד ובגלל זה הייתי כלכך בטוח שהן הפיינל 2 עכשיו אני אצטרך לראות שוב את העונה כדיי להרגיש את הניצחון שלה ולא בטוח שגם אז זה ייקרה אז סך הכל חבל, פשוט חבל כי זה היה יכול להיות אחרת

IDOffryn

New member
וגם ../images/Emo58.gif613

התצוגת אופנה הייתה סתם משעממת. אף אחת לא הלכה טוב.. בנתיים התצוגה של עונה 4 הייתה הכי טובה. 0את עונה 5 לא ראיתי)

Boran

New member
שמע

את עונה 5 אתה ח-י-י-ב לראות. העונה הכי טובה של טופ מודל אי פעם (כולל עונה 6). תצוגת אופנה מדהימה. וכן, גם טוויסט מגניב.

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gifגמר.

אני חושב שזה היה הטופ 2 הכי טוב בין כל העונות אבל וזה אבל גדול כמה שאהבתי את דניאל אין לי ספק שג'ואני הייתה צריכה לזכות וכמובן שאמרתי כבר לפני המון המון פרקים שדניאל תזכה ומזמן אמרתי את זה טיירה רצתה עוד מנצחת שחורה זה כזה ברור ואם לא אז ג'ואני הייתה זוכה וחבל לי למרות שהיא הייתה כ"כ חמודה כשהיא שמעה שדניאל זכתה דניאל הייתה נראית מושלם בשיפוט האחרון ג'ואני בכלל מושלמת תמיד. אני עדיין חושב שהכתר היה צריך ללכת לג'ואני וקצת חבל לי אבל בסדר

../images/Emo58.gif גמר

זו העונה הראשונה של ANTM שיוצא לי לראות. ומבין הריאליטי שראיתי בתקופה האחרונה (הישרדות 12, AR 9) היא ללא ספק הכי טובה. טיירה בנקס כל כך טובה שזה מפחיד

Oukami Kun

New member
זהו? O.O ../images/Emo58.gif

שום התבדחיויות, מטאפורות ופוסטים באורך הגלות? פייר, אני מה זה מאוכזב ממך צפן.

../images/Emo58.gif613

מסכים פה עם חלקכם - שתיהן היו מצויינות, ובאמת בכל מקרה הייתי שמח... גמני ציפיתי לאיזה טוויסט וששתיהן ינצחו
... העיקר שלא עשו את הטעות של להביא את ג'ייד לפיינל 2... בלעע... למה הביאו אותה לפיינל 13 בכלל...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

עוד עונה שהפייבוריטית שלי מסיימת במקום שני. (מרסדס, יה-יה, קיילן...) עוד עונה שמקום שני היה צריך לזכות. עוד עונה מצוינת עם זוכה מאכזבת. עוד עונה בה ג'יי היה גאון. עוד עונה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifטופ מודל 613

בסוו של דבר לא אהבתי את העונה הזאת לא היה לי פייבוריטית ברורה ובתכלס לא היה 'עניין ' בבית מ בחינת המתמודדיים אני חיפשתי קצת יותר אקשן בין הבנות וזה חוץ מגייד לא היה ותמיד שהיה אירוע שזה התקרב לזה זה איכשהו נגמר מהר.

Boran

New member
../images/Emo58.gifוגם לגמר של הישרדות 12 ועוד

ככה: קודם כל, היתה עונה טובה. לא כמו עונה 5, שהיתה הכי טובה, אבל עונה טובה. בכל מקרה, פייר, התאכזבתי מהבחירה. את דניאל לא אהבתי מההתחלה, את ג'ואני כן. אני לא מבין למה הם עשו את זה. ג'ואני הרבה יותר מדהימה מדניאל. העונה הזו מסתמנת להיות ההיפך הגמור מהעונה הקודמת. בעונה הקודמת בכל סדרה ניצח בדיוק מי שרציתי. בעונה הזו זה בדיוק הפוך. דניאל אנט"מ? אראס השורד? תעשו לי טובה. עוד מעט גם תגידו לי שטיילור היקס הוא האמריקן איידול. (בלי ספוילרים עדיין בבקשה
).

למעלה