Antm פרק 10 עונה 4 ?

Guy K

New member
כן ../images/Emo58.gif

והיה פרק די חביב אבל לא מאוד מעניין. לא אכתוב כאן שום ספוילר מהותי, כדי שתוכלו להנות מהפרק בעצמכם, אבל בעיני הפרק היה קצת מאכזב ואני לא מאוד בטוח שאני אוהב לאן העונה הזו הולכת.

../images/Emo58.gif ANtm410../images/Emo58.gif

ווואו ! פרק מדהים,פחדתי שיעיפו את בריטני. התמונות יצאו טובות לאללה : קיניה - פאק,צריך להעיפ אותה כבר ! זה כל כך מרגיז-התמונה שלה יצאה כזאת מכוערת הטבור שלה נראה כמו חור של כיור ! היא כל כך לא דוגמנית ! נעימה - איזה תמונה מהממת,רק הפנים הרסו אתה תמונה היא נראית שם מוזר לאללה אבל תמונה טובה ! בריטני - אני משיג את התמונה מפתח ותולה בחדר חחח בחיים לא ראיתי תמונה כזאת טובה ! אני מכתיר בזאת [לפי דעתי] שזאת התמונה הכי טובה שיצאה מכל העונות ! קיילן - תמונה מדהימה! הפנים שלה שהיו בהפתעה גרמו לי לחשוב שאולי היא ראתה איזה דוב או נחש ... אישה בג'ונגל אמיתית ! כריסטינה - אה,לא משהו - היא יכלה יותר - בצדק עפה אבל עכשיו צריכה לעופ קיניה ! לפי דעתי זה יילך ככה : 4.קיניה 3.נעימה 3.קיילן 1.בריטני

../images/Emo58.gif ANtm410../images/Emo58.gif

ווואו ! פרק מדהים,פחדתי שיעיפו את בריטני. התמונות יצאו טובות לאללה : קיניה - פאק,צריך להעיפ אותה כבר ! זה כל כך מרגיז-התמונה שלה יצאה כזאת מכוערת הטבור שלה נראה כמו חור של כיור ! היא כל כך לא דוגמנית ! נעימה - איזה תמונה מהממת,רק הפנים הרסו אתה תמונה היא נראית שם מוזר לאללה אבל תמונה טובה ! בריטני - אני משיג את התמונה מפתח ותולה בחדר חחח בחיים לא ראיתי תמונה כזאת טובה ! אני מכתיר בזאת [לפי דעתי] שזאת התמונה הכי טובה שיצאה מכל העונות ! קיילן - תמונה מדהימה! הפנים שלה שהיו בהפתעה גרמו לי לחשוב שאולי היא ראתה איזה דוב או נחש ... אישה בג'ונגל אמיתית ! כריסטינה - אה,לא משהו - היא יכלה יותר - בצדק עפה אבל עכשיו צריכה לעופ קיניה ! לפי דעתי זה יילך ככה : 4.קיניה 3.נעימה 3.קיילן 1.בריטני

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מאכזב. נעימה וקיניה צריכות ללכת. לכריסטינה לא הגיע לעוף. שיגמר כבר.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif אנטמ 410

הפרק עצמו היה חמוד. יש להם יציאות משעשעות לפעמים כמו המוסיקה המותחת כשקיניה מדדה את החולצה. יעלה או לא יעלה? טיירה עצמה צריכה למות. היא בטח תשמח כי היא תוכל לעשות מזה רגע רגשני ולהזכיר לנו שאמא שלה עזרה לה בכל הדרך ידה ידה ידה סתמי. התמונות - קיניה - לא אהבתי בכלל, היא נהיית גרועה מפרק לפרק. נעימה - הגוף יצא מעניין, הפנים נוראיות. קיילן - יצאה תמונה חמודה, שדית שכזו. בריטני - בשלושת התמונות האחרונות שלה (עצלנות בקבר, ג'ירפה והשבוע) היא פשוט מעולה. אני רוצה שהיא תנצח. ואם לא קיילן. כריסטינה - ההפך מנעימה, פנים יפות, גוף סתמי. אני לא חושב שהגיע לה לעוף אפילו שזה היה ברור. אני חושב שקיניה תעוף בשבוע הבא, ואז נעימה. בין בריטני לקיילן אני לא יודע מי תנצח, אני מהמר שבריטני.

../images/Emo58.gifANTM410

כריסטינהלה שלי...
.... כל כך אהבתי אותה... כשהיו הפיינל 2 כבר הייתי עצוב - כי זה היה או בריטני או כריסטינה - ואני אוהב את שתיהן...
קיילן מזכירה לי ממש את קאסי מהעונה השלישית... ואממ קינייה - כבר נהייתה מעצבנת... נעימה - חמודה... אבל לא נראה לי שיותר מזה... בקיצור - בריטני בריטני בריטני! והיא באמת מיני ג'ניס דיקנסון...

למעלה