ANTM עונה 8

../images/Emo58.gif801-2

רנה
היא מזכירה לי אעפס קצת את מלרוז אבל מלרוז עדיין מלכה. כאב לראות את קייטלין הולכת. היא אמנם אהבלה אבל טלוויזיה טובה. מי חבל שלא הלכה? ג'ייל המעצבנת. קרייסט כמה שהיא מעצבנת. ושתיקח איתה גם את דיון ובריטני חסרות האישיות. אני אוהב את טיירה. איזה כיף שהיא חזרה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

ממש התאכזבתי לראות שההיא עם הקעקועים לא עלתה היא הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה הבנות רובן איכזבו ג'זלין הפציצה בתמונה והראתה לכולן שאפילו שלא התקבלת בפעם הראשונה היא יכולה לעשות ביצפר לכולן שם רנה פשוט מדהימה ביופיה אבל היא די עצבנה אותי וגם נטשה דווקא חיבבתי את ג'ייאל שתי המידות המלאות גם מדהימות אהבתי אותן וגם את סנדרה בקיצור לא יודע למרות שחיבבתי הרבה רק חיבבתי אותן ואף אחת לא גרמה לי לואוו עדיין שאני אזכור ואדבר עליה ככה שאותי הפרק עצבן טיירה הייתה נראית טוב לשם שינוי הרעיון לפוטושוט היה מצוין אבל שוב הבנות אכזבו במיוחד שרה שהיא נראית מדהים ודיברה פקה פקה

maya567

New member
../images/Emo58.gif

כיף להתחיל עונה חדשה של טיירה
דבר אחד הפריע לי לגלות - שאנשים התחילו לתפור(!) הארכות שיער לקרקפת. וזה פשוט מזעזע.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

WTF אחד גדול. איך מעיפים את הכושית עם השיער המטורף על הפרק הראשון?! לברנדי לפחות נתנו סיכוי. לא סגור על השמות עדיין, אבל זאת של הצמחונות הייתה צריכה לעוף. זאת עם הבשר מכוערת תחת, היא לא תשרוד הרבה. המלאות יגיעו רחוק, השחורה מזכירה לי את סירי (
), וזה טוב. ממ... ג'אל (איך מתרגמים את זה, בכלל?) מלכה.

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif

Oh yeah. די, עונה חדשה, איזה יופי.
רנה רולז. ג'ייאל הייתה מעט מעיקה. לא היה Next week on ANTM בגרסא שהורדתי וחסר לי. >> [אבל ראיתי באתר ונראה נחמד.] טיירה עם שיער שלא נראה כמו הצרות שלי
!!!!!111 היא הייתה ממש יפה הפרק, בניגוד לכל העונה שעברה בערך. התגעגעתי. רנה רולז. שונא[!!!11] את נטאשה. ג'סלין דפקה את כולם באמ-אמא שלהם. אשכרה קראו אותה ראשונה. הוידאו של קת'לין מהאתר נחמד. אני אוהב Bonus Clips. אם ג'ייאל תנצח אני ארה במישהו. ממש. היא כלכך האנשל של עונה 8, מסכנה כזו ובעעע. מקווה שאם היא תנצח, היא תעשה עליי רושם יותר טוב בהמשך העונה.

למעלה