Antm - עונה 4 פרק 8 ...

Antm - עונה 4 פרק 8 ...../images/Emo58.gif

וואו - התוכנית הזאת היא אחת מהריאלטי המשובחות שיש בטלוויזיה . אני פשוט אוהב את מישל ולדעתי היא צריכה לזכות כי באמת נותנת את עצמה ומוכנה לעשות הכל כדי לנצח. קיית'לין ריגשה אותי - כאילו עשו את זה בכוונה חברה שלה נפטרה ויום לאחר מכן מצטלמים בקבר - קשה לאללה - התמונה שלה חבל על הזמן.. כל התמונות יו יפות רק של בירטני לא משהו ..אבל בסדר.. פייבוריטיות : מישל
נהימה בירטני הייתי רוצה לראות את אחת מהן זוכות ואת האמת לא יפריע לי אם קיית'לין תקח גם .. הראיון עם איב היה נהדר ובאמת היה מגיע לשחרחורת שאני אפילו שכחתי את שמה [הלם] פרק נהדר מחכה מאוד לראות את הפרק הבא. פרומו : איזה מאניב מטיסים אותם לאינשהו - וקניה משתוללת עם האוכל יותר מידי חח את דוגמנית !!!!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מי זאת קיית'לין? חשבתי שזאת שגיאת כתיב עד ששמתי לב שכתבת את השם הזה פעמיים. גם בירטני זו כתיבה שגויה - בריטני זה הנכון. בכל מקרה, בקשר לפרק, אהבתי מאוד את הרעיון של הצילום של שבעת החטאים.. רוב התמונות יצאו טובות - בעצם כולן חוץ מקיניה ומישל. התמונה של כריסטינה הייתה מדהימה, במיוחד כשהיא לא הבליטה את העיניים שלה כמו שהיא עושה תמיד. קיילן הפציצה, מגיע לה את כל הכבוד.. זה קשה לעשות כזה דבר אחרי שהיא מקבלת חדשות רעות כאלה.

yoooni

New member
../images/Emo58.gif וואי וואי התכנית משתבחת

מפרק לפרק... קיילן פשוט בחורה מדהימה (דומה 2 טיפות מים ללואיסנה מהמורדים רק גירסה בוגרת יותר) נתנה תמונה מדהימה למרות שהיא הייתה במצב נפשי על הפנים. בריטני בחורה פשוט יפה ובצילומים עצמם היה נראה כאילו תפסו לה תמונות יותר טובות... אבל בסוף לא
בכל מקרה היא אחת היחידות שמצליחה להוציא תמונה יפה מדי שבוע. וכריסטינה - אוו כריסטינה. הבחורה הזאת ממש ממש יפה, יש לה משהו קצת לא מתחבר בפנים, אבל הפעם, התמונה יצאה מעולללהה. סוף סוף העיניים שלה לא נפתחו כאילו היא אחוזת דיבוק
מישל בחורה פשוט לא יפה. לא יפה... מכוערת
היא נראית כמו ערפד, ויסלחו לי אוהדיה..... אבל היא באמת לא בחורה יפה - ובטח שלא הטופ מודל הבאה. אני מקווה שיבינו את זה ויעיפו אותה כבר בפרק הבא. אמנם היא רוצה את זה - אבל היא לא מתאימה לזה. והתחרות היא לא מי יותר רוצה אלא מי יותר יפה. נעימה משעממת אותי... וקינייה יפה אבל, כנ"ל... משעממת...

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 408

מה שמעצבן אותי בסדרה הזאת זה שאפשר לדעת אחרי חמש דקות מי תעוף. אני כבר מנחש לבד את הסדר שבו טיירה מחלקת את התמונות. (הפעם החלפתי במקומות בין בריטני וקיניה, אבל עדיין...) בקשר לפרק - אהבתי את התמונות מאוד, וזאת רק הפעם השניה שאני אומר את זה העונה. חשבתי שכולן יצאו יפות, כולל התמונה של טטיאנה. פייבוריטיות - נשארה לי רק קיילן. אנטיפייבוריטיות - נעימה, בריטני, כריסטינה, מישל, קיניה.

למעלה