antialiasing... אפשרי?

Boba Smith

New member
antialiasing... אפשרי?

ברשותי HP iPAQ h1910 ורציתי לדעת - אם אפשר להפוך את הפונטים לחלקים (antialiasing)? (וגם את האיקונים אם זה אפשרי). תודה מראש.

zetatron

New member
יש אינסופר תוכנות צד שלישי לאפקטים

ויזואליים. אבל אין משהו מובנה במערכת.

zetatron

New member
ANTIALIASING אני לא זוכר

אבל יש המון תוכנות שעושות טריקים ויזואליים שונים. הבעיה עם רובן שהן צורכות המון משאבי מערכך ואני לא בטוח ש1910 הוא המכשיר שיעמוד בזה... בכל מקרה - יש איזו מטרה ספציפית או סתם בשביל הקישוט?

Boba Smith

New member
נצל"ש עצמי - תוכנת מפות

אני מתאר לעצמי שהנושא עלה פה אין ספור פעמים, ועשיתי חיפוש אבל כל התוכנות החדשות לא מתאימות למערכת ההפעלה שלי. כאמור ברשותי HP iPAQ H1910, חדש הוא לא ולכן יש עליו מערכת הפעלה 2002. איזה תוכנה תרוץ לי עליו? שוב תודה.

תראה...

אתה יכול לקנות עבורו תוכנת מפות וזה יעלה לך משהוא כמו 1,500 ש"ח, תצטרך גם GPS כדי לנווט בתוכנת המפות, במכשירך אין אפילו Bluetooth ולכן תצטרך למצוא לו GPS עכברי (עם חוט מיוחד) שמעבר להוצאה ומעבר לעובדה שזה מסורבל לשימוש אני גם מניח שתתקשה למצוא GPS מתאים. ונשאלת השאלה האם כדאי לך להשקיע כל כך במכשיר כל כך מיושן? קח בחשבון שכיום אתה יכול לקנות מכשיר עם GPS מובנה (GPS מהדור החדש, מה שנקרא Sirf-III) עם מערכת ההפעלה החדשה (WM5) ועם כמות זכרון סבירה סביב ה 1,500 ש"ח (לא כולל עברית ולא כולל תוכנת הניווט). קח גם בחשבון שכמות הזכרון במכשירך היא די מוגבלתואם מורכבות עליו עוד תוכנות תוכנת הניווט לא תוכל לעבוד. מקווה שעזרתי...

Boba Smith

New member
אני מודע לכך שאין טעם שאשקיע

במכשיר הנוכחי, אבל לא דיברתי כלל על GPS, כל מה שאני מחפש זאת תוכנה עם מפת ישראל שתתאים ל windows 2002.

../images/Emo26.gif

תוכנת המפות היא בעצם תוכנת ניווט שעולה כאלף ש"ח (מסתבר שטעחתי בהערכתי הקודמת). אגב - אני לא יודע מה בדיוק הצרכים שלך, אבל אולי אתה יכול להוריד מהאינטרנט את מפת האיזור הספציפי שאתה צריך כקובץ תמונה. אם פתרון כזה יכול לעזור לך אז יש באינטרנט כמה אתרים של מפות הארץ.

Boba Smith

New member
למעשה זה יכול לעזור מאוד

במידה והתמונות ברזולוציה גבוהה זה יכול להיות פיתרון טוב. על איזה אתרים מדובר?

למעלה