ANTI THYROID PEROXID גבוה

doritbarak

New member
ANTI THYROID PEROXID גבוה

שלום, ביתי בת ה14 סובלת מכאבי ראש חולשה וסחרחורות. תוצאות בדיקת דם: TSH - 24.5 ANTI THYROID PEROXID 773 T3 total - 181 T4 Free -1.18 THYROGLOBULIN Ab - 61.2 וכן המוגלובין נמוך. מה משמעות הנתונים? האם יש קשר בינם לבין הסימפטומים? מה הטיפול המקובל?

אני לא רופא

ד"ר קרן לא נמצאת בארץ כרגע,אבל אני אנסה לענות מומלץ ללכת לרופא לשם פענוח התוצאות מה שיש לבתך זה רמה מוגברת של TSH שמצביע על תת פעילות של בלוטת התריס (ניתנת לטיפול פשוט אבל קבוע) והבדיקה של NTI THYROID PEROXID מצביע כנראה על הסיבה שהיא תגובה חיסונית של מערכת החיסון כנגד הבלוטה למחלה זו קוראים השימוטו . אבל לכי לרופא משפחה ותבקשי הפניה לאנדרו , והכל יסתדר. בוקר טוב חוצמזה

sarush

New member
ומוסיפה

כשאומרים "מחלה" זה נשמע מאיים... לי יש השימוטו עם תת פעילות (אמנם בדרגת נמוכה יותר ממה שאת מציינת) והטיפול בסה"כ כולל לקיחת כדור קטן כל בוקר ומעקב אצל רופא אנדוקרינולוג. אז לא להבהל וללכת לקבל טיפול לאיזון פעילות הבלוטה.

כ-ן! איזו שאלה

שלום דורית, לבתך יש תת פעילות חד משמעית והכל מותר, חולשה, עליה במשקל, אי סבילות לקור, הפרעות במחזור, עצירות ועוד ועוד. כמו כן אם בנוסף יש לה גם אנמיה, יש לה עוד סיבה מצויינת להרגיש חלשה. בתך צריכה טיפול, ויפה שעה אחת קודם. אז מהר לגשת לאנדוקרינולוג/ית לקבלת טיפול תחליפי שיסדר לה את הבעיות. ממש לא נורא, אבל דורש טיפול!

למעלה