anti flag-free nation

anti flag-free nation

אני צריך קישור לאתר שיש בו את המשמעות לשיר, באתר הרשמי שלהם לא מצאתי ואני צריך את זה לעבודה באנגלית....

ALMIGHTY

New member
אני לא חושב שמותר לך...

לעשות על זה פרויקט כי יש בזה כמה פעמים פאקינג...אני יודע שזה טיפשי אבל כאלו הן המורות לאנגלית...

(בדיחה)בשביל זה יש את חוקי הגזע

היא שחורה והודית=אין לה זכויות, סתם אני לא גזעני(באמת שלא), בכל מקרה אם היא ממש לא תתן לי אני יגיד לה שבישבילם פאקינג זה שלום ואהבה או משהו כזה....לא ביג דיל

manic_subsidal

New member
לי לא עשו על זה בעיות

עם perfect government גם לכם יש את החרא הזה על protest songs ?

לא זה על איזה שיר שבא לך

פרחה מטומטמת הביא בשיעור שעבר את השיר הזה של אוריל לוין ואחרי זה עשינו דיון על השיר ואמרתי שזה סתם עוד שיר פופ בלי משעמות שהמטרה היחידה שלו זה להביא לכוסית הזאת כסף(היא טובה)ואז הפרחה הזאת אמרה לי:"מה פתאום זה שיר על חבר שלה", ואז מזל שעצרתי את עצמי כי באתי לצעוק עליה"שחורה מטמוטמת תחזרי לשדה קוטנה ותכיני לי אוכל" אבל מזל שלא אמרתי את זה כי היו משעים אותי, והיו עושים את זה כי פעם אחת חבר שלי קרא למורה נאצית והשעו אותי. אגב זה היה בצחוק מה שהייתי אמור להגיד לה אני לא גזעני!

theAMP

New member
נחמד

שאתה צריך להחזיק את עצמך מגזענות... וגם נחמד שאתה קורא לאנשים טיפשים ואתה כותב כותנה עם ק´ (זו כמובן רק אחת מהדוגמאות)

זה מה שקורה כשכותבים מהר

בכל מקרה בואו נחזור למה ששאלתי בהתחלה כי יש לי שבוע בערך להגיש טיוטה כדי להזכיר: אני רק צריך את המשעמות של השיר

ALMIGHTY

New member
תקרא את המילים

זה לא צריך להיות כזה קשה...תבין את הרעיון המרכזי שאנטי-פלאג כותבים עליו וככה תגיע בעזרת המילים למשמעות. אשכרה,הבחור הקודם צדק...זה שאתה לא מבטא את הגזענות שלך,זה לא אומר שהיא לא קיימת ("אל תבינו אותי לא נכון, אני לא גזען..") אם יש בך את החשק והאמונה לגזענות, אז אתה גזען. (ההבדל היחיד זה חופש הדעה וחובש הביטוי). בכל מקרה, חבל שלא היית מתעמת עם הזאתי ששמה אווריל לאווגינה...זה היה יכול להיות נחמד...

באמת שההערות גזענות שלי הם בצחוק

לא יודע משום מה זה מצחיק אותי אבל אני מכיר מישהו שהוא טיפה מגזים עם זה אז לפעמים אני אומר לו דברים על זה, בקיצור אני לא גזען!!!!אני רק שונא כשערסים מציקים למי שלא ערס, בכל מקרה נראה לי שעליתי על המשמעות של השיר: ארצות הברית היא מדינה נאצית או משהו כזה?

ALMIGHTY

New member
אנטי- פלאג לא שונאים את אמריקה...

anti flag זה לא anti america זה anti war.

למעלה