Anteroom
Death

shirlapes

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo99.gif

[OLE, בסיסט טריסטניה בראיון] What are your upcoming tour plans? The “Rubicon Tour” kicks off in our hometown, Stavanger on September 25. For this concert we have, among others, Pete Johansen as a guest on stage. Then we continue with 7 or 8 Norwegian shows, before the first leg of the European Tour starts in London on October 8. After a run in Northern Europe we have shows planned in
Israel
, among others. מתוך: http://heavymetal.about.com/od/interviews/a/Tristania-Interview.htm אומג אומג אומג

עכשיו נשאלת השאלה

האם להכיר יותר את טריסטניה לקראת ההופעה וללכת אליה/להתבאס שלא יכולתי ללכת - תלוי מה יהיו הנסיבות
או פשוט להמשיך בחיי כרגיל

LadySilkworm

New member
!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

זה אומר שאני צריכה להתחיל לחרוש על האלבום החדש שלהם, וגם על אלבומים שהייתי הרבה פחות שומעת. ~קוראת את הראיונות~

shirlapes

New member
הם התחילו להקליט ביולי האחרון...

וואו, אלין תהיה הזמרת הראשונה שתשרוד יותר מאלבום אחד
אלא אם כן [גם] היא תתעופף זמן קצר אחריו

LadySilkworm

New member
חחח זה בהחלט יהיה הישג מרשים בשבילה

שמעתי את האלבום איתה והוא הרבה יותר טוב ממה שדמיינתי לעצמי שהוא יהיה, אז אני די מצפה לאלבום החדש שלהם. יש לה קצת בעיה עם המבטא..דיקציה זה נקרא? וזה די מפריע, וגם לפעמים הצווחנות שהיא שרה בה [ז"א שהיא מגיעה לטונים ממש גבוהים]. אבל יש שירים שהפתיעו לטובה, ומורטן שר בכמעט כל השירים מה שגם מעולה [הוא בטח שמר את כל הגראולים שלו ללהקת יחיד שלו P:]. ראיתי שהם רק התחילו להקליט, בגלל זה כתבתי..אבל בטח לא ייקח להם מליון זמן כמו נייטוויש. אולי האלבום ייצא בערך באותו זמן, אבל משך הציפייה לא ארוך כמו אצל נייטוויש.

shirlapes

New member
עוד לא ידוע

...מה שכן, כנראה שיהיו עדכונים בקרוב. מתוך העמ' פייסבוק הרשמי: "Confirmed one more gig yesterday, in a country Tristania have never played before. It will be announced early October :)"

LadySilkworm

New member
אהבתי את המסתוריות P:

טוב האמת שאוטוטו זה כבר early October.. מה שאומר שנחכה לשבוע הבא [משהו לחכות לו "אחרי החגים" :\ ] ונראה. :) הניחוש שלי הוא שנהיה מרוצים.. :)

theEscapist

New member
הו, כמה נפלא!../images/Emo99.gif

רק שיבואו כשאני אוכל לא להיות בצבא, והכל יהיה מושלם

למעלה