anouk

moriss

New member
חבר´ה

קראתי אתמול את השירשור של החלומות שלכם. ו-הזדעזעתי,נעצבתי,נשפכתי מצחוק למשמע החלומות המוזרים\עצובים\מצחיקים עד דמעות שלכם לצערי עדיין לא חלמתי (אני רוצה להאמין שכן חלמתי ואני רק לא זוכר) על אלאניס אבל ברגע שאחלום אודיע לכם ואולי נעשה תחרות החלום הכי... אני די בטוח שADIBABA תנצח

avivs

New member
anouk

שלום לכולם. רציתי רק לשאול מי מכם הוא מעריץ של אנוק? אני מכיר כמה שירים שלה ואמרו לי שהיא ממש זמרת טובה, רצתי לדעת מה אתם חשבים ועל איזה דיסק שלה אתם ממליצים לי לקנות... תודה מראש.

moriss

New member
אני מצטער../images/Emo10.gif

אבל אני לא יכול לעזור לך הדבר היחיד שיכולתי לעשות זה לרשום תגובה שתקפיץ את ההודעה שלך בחזרה לראש הדף כדי שישימו לב אליה וזה בדיוק מה שעשיתי

../images/Emo15.gif שלום לכולם !!! ../images/Emo98.gif

אני די חדשה פה ... כבוד גדול שיש לאלאניס מוריסט הגדולה פורום מעריצים !!! איזה כיף לדעת שיש עוד כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותה ( כמוני ... ) ביי ...

ברוכה הבאה!

תהני לך מהפורום! בקשר לאנוק-יש לי את הדיסק הראשון שלה והוא חביב, יש בו כמה שירים מעולים וכמה גרועים. שמעתי את השני והוא ממש פיספוס ציפיתי ליותר

j u n k

New member
היי אביב...

יצא לנו לדבר על הנושא, אני חושבת שתמיד כדאי לקנות את הדיסק הראשון והמדהים שלה "together alone" אבל אמרת שאתה מאוד אוהב את השיר "the dark" - השיר הזה נמצא בדיסק השני והלא פחות מדהים.."urban solitude" . 2 הדיסקים מצויינים כך שאתהלא תתאכזב מאף אחד מהם. הזמרת הזאת פשוט מצויינת.

avivs

New member
תודה ביינתים

נחמד לראות שחזרת junk עוד מחשבות יתקבלו בברכה...

junk:)

הייתי בטוחה שרק מעטי אנשי הפורום אשר מכירים אותה כיף לדעת שאת יודעת שהדיסקים טובים וכו´ וכו´:)

Human Nature

New member
היי לכולם.

קפצתי לביקור בתור אחד שמחבב מאוד את המוזיקה של אלאניס. כמובן, יש לי את כל הדיסקים שלה (מקוריים בהחלט) אבל אני לא פריק.

למעלה