Another Weak Week

Brombit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif עה ני ../images/Emo115.gif

הוא לא הגיב עדיין. אני מפנטזת שזה כי לא היה לו איך להגיב על זה, אבל יש סיכוי טוב שבאופן מופלא הוא החליט לנוח בשישבת. בעצם רק חסר לי שלא יגיב... דיסטנס בלתי שביר
עגבניות חריפווופות השומרת הבכירה התנהגה למופת, למרות שזה היה רק ארצעיר לימדתי אותה על מדינות
אה, אתמול בלילה בכיתי שוב כי זה היה שניהם בכיף שלהם ואני עמדתי והסתכלתי

פפט

שבוע חדש, קצת עמוס וממש מכוער.
סוף סוף עשיתי את המעבדה הגדולה שחסרה לי
עכשיו צריך לעשות דוח
הרוב כתוב לי במחברת כי עשינו במעבדה אבל בכל זאת, אני שונאת דוחות מעבדה.
(וחסרים לי עוד כמה
אמג
)
שיעור נהיגה מזעזע חושים, כרגיל. זה מתסכל וממש נמאס לי. אם ההורים שלי לא היו מוציאים על זה כבר כ"כ הרבה כסף פשוט הייתי מוותרת ומפסיקה.

shirlapes

New member
../images/Emo45.gif שיעור פ. קול מעולה

חרף מזג האוויר והאובך
גם דיברנו על זה שרוב הזמרים לא יודעים לבחור לעצמם רפרטואר. להכיר את היכולות שלך זה דבר אחד, למצוא משהו שיתאים לקול ולהגשה שלך זה דבר אחר. ...וכל זה הוביל לכך שהיא רוצה שאכין שירים לשבוע הבא
נראה לי שאקח כל דבר, בערך. נמאס לי לעשות סלקציה, גם אני לא בידיוק מצטיינת בבחירת שירים.

shirlapes

New member
../images/Emo39.gifוביום השלישי פעמיים כי-טוב.

עוד יום רגוע -כנראה- בעבודה.

../images/Emo31.gifספרות../images/Emo7.gif

עוד לא התחלתי... :X אני אסיים את העניינים במחשב ואלך ללמוד. ;;;;
לא יצא הימימ אתמול
קיבלנו היום גלימות! D: כלומר, קבוצה מהשכבה שמארגנת את הרונדו והכל הכינה לכולם (כל מי ששילם על הרונדו... XD) גלימות בצבע השכבה (אדום), קישטה את החצר בסרטים באדוםשחורלבן ובלונים אדומים, והכינה גם דגלים בשחוראדום ואדוםלבן שאנשים נופפו. הייתה מוזיקה והרבה בלגן.
זה היה... מעניין. P: די בלגן אבל נחמד, או משהו. באמצע שמו שיר יום הולדת כי לרכזת שלנו יש היום יום הולדת.
היום סיימתי בי"ס. ~מתעלמת מקיומם של התגבורים, המתכונות והבגרויות לרוב~ ~נו, זה יום הלימודים הרשמי האחרון~ ~בחיים~ ~אי פעם~ ~כי אין לי עתיד ואני לא באמת אלמד באוניברסיטה~ ~להוכחה, אני הולכת להיכשל בספרות כי אני לא לומדת~ אוקי אני אפסיק עם הטמטום הזה.
קר היום! D:
אמא ואבא קנו תותיםםםםםםםםםםם! ויהיו לסופ"ש גלידתותתתתתתתתת ועוגתותתתתתתתתתת ואיזה כיף
|שמנה|

אוקי

אני ממהרת לישון אבל בא לי לברבר XD גם על אתמול. אתמול הייתי במיונים (צבא), שהיו מבחנים איומים ונוראים של למעלה מ5 שעות. ברצף. מוח, ז"ל.
(ואוזניים... ועיניים... וצוואר... לא ידידותי למשתמש מצידם.) אבל אם אתקבל לתפקיד שאני רוצה (ממה שאני מועמדת, יש שניים שאני ממש רוצה ואחד שאני די רוצה), זה היה שווה את זה. P: אח"כ הגעתי לעזריאלי להיפגש עם הילה שגם הייתה בזימון, שזה מצחיק שאנחנו נפגשות בת"א כשאנחנו נפגשות כל יום בביה"ס, והיא הבנאדם שאני מבלה איתו הכי הרבה זמן בעולם כנראה.
חלקנו סלט מגניבוש ונסענו הביתה ב5 ומשהו שכזה. סיימתי ללמוד את החומר שהקצבתי לעצמי להיום, בהרבה פחות זמן מששיערתי. למדתי את כל החומר של השנה. (חוץ מ3 שירים שלא ראיתי במיקוד אז כנראה ירדו, ועוד בערך עמוד וחצי ריקים במחברת שאין לי מושג מה הייתי אמורה להשלים בהם. :X נברר מחר בתגבור.
) לפני שהלכתי ללמוד הערב בדקתי הודעות באתר של ביה"ס וגיליתי שיש שם קישור לעמוד עם קישורים לאתרים של כמעט כל הילדים במגמת מחשבים (מי שלא שם פשוט לא הגיש בזמן). נכנסתי ואלה אתרים גמורים. באמת טוב לדעת שהייתי אמורה להגיש את זה ולא טרחו לספר לי.
זה תיסכל ויאש אותי בצורה נוראית, כי באמת שאין לי מושג בחומר, ומה שכן ידעתי והבנתי בטח שכחתי לגמרי כי עברו כמה חודשים מאז שהתעסקתי בזה, ואין לי מושג מה אני עושה עם עצמי. אין מצב שכל הסבל וההשקעה של י'-י"א ילכו לזבל בגלל האתר המחורבן הזה. הקטע שאין מי שיעזור לי. רוב האנשים במגמה לא מבינים את הנושא הזה וסתם יודעים לעשות העתק-הדבק למה שצריך. אני אפילו לא יודעת מה צריך להעתיק ולאן להדביק, ואיך להשתמש בזה אח"כ! אני שונאת את העולם, זה כזה דפוק. באיחור של 4000 שנה, סגרנו היום בכיתה קבוצות לתמונות בספר המחזור. כמובן שהיו בעיות עם הבנות...
מותר רק 5 בעמוד, וקבוצה אחת של 4, אז היה בלגן. גם היה בן אחד ששכחו והיה צריך לדחוף לקבוצה של 5, שזו בעיה בעיקרון. XD בסוף יצא שאני בקבוצה של 4, באמת עם חברים טובים (בלי עוד 2 חברות טובות :{) אז אני מרוצה. P: נראה לי שבסופו של דבר אני הצלתי את המצב שלנו. XD למרות שבכל זאת לא כולנו יצאנו מרוצים ב100% אבל זה פשוט לא היה אפשרי בעליל אז נו טוב. עכשיו רק נתקענו עם נושא דפוק שכמה אנשים חושבים שהוא מגניב - טיול. ~_~ נלך להר איתן להצטלם, במקום שכל אחד יבחר לעצמו מקום שמייצג אותו ושהוא אוהב, ואני אפילו לא יודעת מה אפשר לכתוב בנושא כזה. זה בטח יצא מעפן כי אין מה לכתוב בזה. ;>_> וגם נצא מפגרים שמצטלמים ב"טיול" עם בגדים נורמלים, כי מלבד העובדה ש*אין* לי בגדי טיולים, הסיכוי שאלבש כאלה ואצטלם בהם במקום בבגדים שאני מחבבת קטן מהסיכוי שמארקו יגלח את הזקן. ובקיצור,
. אופס, בירברתי מיליון ומאוחר. לפחות קמים מחר ב8 ולא במינוס 4000. חבל שזה ב8 ולא ב10.
(מחר תגבור בספרות, שיעור נהיגה, למידה
, שיעור פינית ועוד למידה.
)

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifרביעי../images/Emo10.gif

מבחן במתמט.
נחמד מאוד לעשות מבחן במתמט כשבאתי רק לשיעור האחרון ומהשאר בחודש האחרון הברזתי וגם לא למדתי לקראתו.
אני אסתמך על העובדה שיש לי עוד 2 מבחנים בשליש הזה ובטח מיליארד בחנים שישפרו לי את הציון הסופי. ):
רק שיעבור כבר היום המגעיל הזה. מחר אני מסיימת ב12:00 והשאר ב14:00 כי הם עושים מבחן מחר, ואני הולכת לאליס אין וונדרלנד.

shirlapes

New member
../images/Emo31.gifאני כ"כ עייפה. אבל כ"כ.

וגם לא יוצא לי ממש להתאמן לקראת הטורניר סטריט פייטר שיהיה ביום ו'. אני הולכת לאכול אבק.

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif הרופאה התקשרה

נמצאו ממצאים חריגים בבדיקת הדם: מחסור נוראי של ויטמין D ושוב האנמיה שלי החריפה. אולי זאת הסיבה למה אני כ"כ עייפה וחסרת אוויר בזמן האחרון.

../images/Emo210.gif

אני ממש עייפה משום מה
מסתבר שיש לי פחות ללמוד משחשבתי, מה שאומר שמותר לעשות הפסקות. XD נשארו שני שירים שאחד למדנו היום בתגבור ולא סיכמנו, ואחד למדו כשלא הייתי בשיעור ועוד לא השלמתי. מחר אקרא סיכומים מפורטים מהאינטרנט על שני הרומנים (
) למרות שכבר למדתי עליהם, כי אני לא באמת זוכרת אותם כמו שצריך. ובסוףבסוף אלמד את המחזה למרות שאני מתכננת בכלל לא לענות עליו, ליתר בטחון רק למקרה שלא אצליח לענות בכלל על פרק אחר שאני מעדיפה.

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifמחר צילומים! ../images/Emo13.gif

מקווה שיתחיל טוב. גם ביום שישי מצלמים וגם ביום שבת (כל היום!).
יש עבודה באזרחות לעשות...

למעלה