Another McJaygate update - Adios JayC

laufgas

New member
אם תיזכר ותפשפש בדפי ההיסטוריה

תראה שמעולם לא דיברתי על כמה ש"השחקן" הזה הרשים אותי, אלא על דבר אחר לגמרי שממש לא הזכרתי פה. מעבר לזה, הדעה שלי לגביו לא הייתה אמורה להיות וסביר להניח שגם לא תהיה אובייקטיבית. אני חושב שהוא אחד השחקנים הכי טובים בתפקיד שלו בליגה.

laufgas

New member
פלוס

הדעה היחידה שהבעתי בנוגע לקאטלר הייתה כשאמרתי שאין לי ספק שהוא מוכשר מאוד.

RoyBehar

New member
שיהיה לו בהצלחה..

האמת שאני לא חושב שבאמת יצא לי לראות את קייל אורטון משחק יותר מידי בעונה האחרונה. מה אתם יודעים לספר לי על הQB החדש שלנו? בכל אופן, זה מאוד מתסכל שככה נגמר הסיפור הזה, אבל לפחות הוא נגמר. שיהיה לקאטלר בהצלחה בקבוצה החדשה שלו (שגם הייתה הקבוצה האהובה עליו בתור ילד) וכמה שיהיה לי קשה לפרגן להם, אני מאמין שכן אעקוב אחרי המשחקים של הברס בעונה הקרובה (אלה שלא יתנגשו עם המשחקים של דנבר) בשביל לראות איך הוא מסתדר שם. חבל שזה נגמר ככה, מקווה שאורטון יוכיח את עצמו בתור QB סביר + ושנעשה משהו עם הבחירות דראפט שקיבלנו.

Yo-man

New member
כמה מילים על קייל אורטון וסיכויי הקטלר בשיקגו

קייל אורטון הביא משחקים בשנה שעברה עם QB רייטינג של 45 ו-120 שבוע אחרי שבוע פעמיים, נגד קבוצות די זהות ברמת ההגנה שלהן. הוא פשט נורא לא יציב ולא ברור לי למה שקבוצה תשקיע בו. קאטלר יפרח בשיקגו כי מה שחסר לקבוצה הזו זהQB יציב. יש להם את ההגנה הכי טובה בעשור האחרון בליגה בצורה עקבית, יש להם כמה רסיברים שמשוועים לכדורים טובים, ועם הגנת ברזל מה שיש לקאטלר להציע יספיק לשיקגו שכבר 20 שנה לא שיחקו עם QB מהרמה הראשונה.

modz0r

New member
באחת התוכניות ב-ESPN

אני מניח שספורטסנטר, כמה ימים לפני שקאטלר חתם בשיקגו דיברו על זה שהוא לא שחקן שיכול לקחת קבוצה ולהפוך אותה להרבה יותר טובה, אבל במידה והוא יגיע לקבוצה "שלמה" שרק חסר לה QB טוב - הוא יהפוך אותה למצויינת. נראה לי ששיקגו זה בדיוק מה שהם התכוונו בקבוצה שלמה שחסר לה QB. יהיה מעניין שנה הבאה.

DAnalyst

New member
בקשר לאורטון

בלי לעקוב אחריו באדיקות, ממה שראיתי הוא QB שהתכונה הכי בולטת שלו זה שהקבוצה כרוכה אחריו, הוא moody אבל לא במובן המתפוצץ, או שהוא רגוע וטוב לו וככה כולם משחקים, או שהוא מצוברח וככה כולם משחקים. בכל מקרה ממה שראיתי הוא הולך על מה שיש שם, מסירות קצרות-בינוניות, די שמרני באופיו. הוא יכול להיות די טוב, ונורא הוא לא. הייתי רוצה להגיד שהוא מזכיר את ליינארט בבחירת המסירות שלו, אבל לליינארט יש יותר אש באופי ויותר דיוק ביד. שתי הסתייגויות לסיום - 1. לא צפיתי בו באדיקות או בתשומת לב מיוחדת, יש מצב שמה שראיתי לא מייצג. 2. יש מצב שצורת המשחק שלו הוכתבה ע"י המאמנים. אופציה פחות סבירה כי רקס הלך כל הזמן על המהלכים הגדולים ושיחק תחת אותם מאמנים. אבל בכל זאת משהו להביא בחשבון. מקווה שעזרתי.

DAnalyst

New member
למה אתה מופתע?

זה שהוא משחק באותה קבוצה של וורנר לא הופך אותו ל-QB גרוע, הוא פשוט לא באותה הרמה. והיות וקורט לקח כבר פעמיים MVP של הליגה, השנה כמעט לקח פעם שלישית, ומדובר על זה שיש סיכוי טוב שהוא יסגור את הקריירה ב-HOF, אז אני חושב שההשוואה בין שניהם לא הוגנת ואין מקום לזילזול בליינארט. אני לא חושב שליינארט הוא עילוי כ-QB, אבל אני חושב שהוא טוב. מעט נמהר מדי לטעמי, אבל אולי זה יעבור עם הגיל.

meirhala

New member
אני לעולם לא השוותי אותו לוורנר..

אני פשוט חושב שקבלת ההחלטות שלו.. היא.. אעפס.. לא משהו..

RoyBehar

New member
מכתב מפאט בואלן לאוהדי הקבוצה

זה המכתב שפאט בואלן, הבעלים של הברונקוס, הוציא לאוהדי הקבוצה. המכתב פורסם באתר הרשמי של הברונקוס ונשלח אלי ואל אוהדי הקבוצה גם במייל. בגדול, בואלן ממשיך לטעון שהקבוצה התנהלה בצורה תקינה ופתוחה מול קאטלר, כולל אפשרות הטרייד שעלתה לפני כחודש וחצי עם ניו אינגלנד וטמפה. זה בדיוק המכתב שהייתי מצפה ממנו לכתוב, נותן גיבוי לצוות שנשאר. אני לא קונה את הכל, אבל מזהה את אופי המכתב הזה (קיבלתי כמה כאלה מדני קליין בשנים האחרונות...) הדבר החשוב הוא שהפרשה הזו הסתיימה והברונקוס יכולים להתחיל לתכנן ולהתכונן לעונת 2009. אולי כבר לא נהיה אחת ההתקפות הטובות בליגה, אבל בגדול, אחרי שקראתי קצת על אורטון, אני מבין שההתקפה יכולה להיות מאוד סולידית, ועם התוספות להגנה, ואחרי הדראפט, אני מאמין שאנחנו בכל זאת נהיה קבוצה יותר טובה מבשנים האחרונות, והחלטתי לתת למקדניאלס את הסיכוי להוכיח את עצמו כמאמן (לא שבאמת יש לי ברירה, אבל נו..) אין ספק שמקדניאלס "קיצר לעצמו את הרצועה" בכל המהלך הזה, ובואלן ישים עליו עין מעכשיו, לפחות עד שבאמת יוכיח את עצמו. אם הברונקוס לא בפלייאוף בשתי העונות הקרובות, מקדניאלס לא ישאר בדנבר. זה בטוח.

DAnalyst

New member
אחלה טרייד

אם נתעלם לרגע מהברדק שקדם לו, אני בחיים לא הייתי מאמין שהברונקוס יקבלו גם 2 בחירות בסיבוב הראשון, גם אחת בשלישי, גם אחת בחמישי וגם QB טוב. מחיר ריאלי יותר היה בחירת סיבוב ראשון ו-QB או 2 בחירות סיבוב ראשון. וכמו שנהוג בטריידים כאלה ציפיתי לראות עוד איזו בחירת סיבוב 3-5, סתם בשביל הכיף. אבל לקבל גם וגם וגם וגם? כל הכבוד להם. הוא לא היה ה-QB הכי טוב בליגה, אבל קשה שלא לחשוב כך כשמסתכלים על המחיר. זה אומנם לא קרדיט למאמן אלא ל-GM, אבל לפחות מישהו בדנבר יודע מה הוא עושה...

RoyBehar

New member
אני לאט לאט מבין את זה גם

תכלס, אני מבסוט מהתפקוד של הקבוצה, לפחות אחרי שהפיאסקו התפוצץ. נכון שמקדניאלס עשה טעויות, ופאט בואלן היה יכול לעשות עבודה קצת יותר טובה בכיבוי שריפות, אבל לפחות כשכבר היה ברור שאי אפשר לגשר על הפערים, הקבוצה ידעה להוציא את המירב מהסיטואציה. בראיין זאנדרס הוא GM שנה ראשונה, והתפקוד שלו בכל הסיטואציה גם עמד למבחן. הקבוצה יוצאת לדרך חדשה, במלוא מובן המילה. זה רק התחיל משאנהן. הגיבוי שבואלן נתן לזאנדרס ומקניאלס הוא הימור, אני מקווה שזה ישתלם, והטרייד הזה נותן להם אפשרות באמת לבנות פה משהו רציני. מצד אחד זה מוריד את הסיכוי של מקדניאלס להביא תוצאות כבר בעונה הקרובה, אבל מצד שני נותן תקווה לעתיד קצת יותר טוב מהעונות האחרונות. לקראת הדראפט יש כמה שאלות מעניינות - האם דנבר ישתמשו בשתי הבחירות שלהם בסיבוב הראשון כדי להשיג בחירה אחת גבוהה יותר וללכת על מארק סאנצ'ז או שישתמשו בשתי הבחירות בשביל לשדרג את ההגנה. אם בי ג'יי ראג'י באמת יהיה פנוי כשתגיע הבחירה ה12 (יש איזה עניין עם חומרים אסורים שהתגלו בבדיקות שלו, שעשוי להוריד אותו קצת בדרפאט) הוא יכול להיות תוספת אדירה. מעבר לזה, כריס סימס וקייל אורטון שניהם נשמעו מאוד נרגשים על ההזדמנות להתחרות על עמדת הQB הפותח, ואם יש משהו שאני מאמין שמקדניאלס יכול להיות מצויין בו, זה לפתח QB בינוני לרמה גבוהה (ע.ע מאט קאסל) ושניהם מתאימים לו. גם סאנצ'ז נראה תפור על ההתקפה שמקדניאלס ינהל בדנבר. בקיצור, ימים מעניינים בDOVE VALLEY, העניין שלי בפוטבול באוף סיזן בד"כ דועך, אבל אם אני עדיין נכנס דבר ראשון לדנבר פוסט כשאני נכנס לאינטרנט, כנראה שמשהו באמת מעניין עוד קורה שם..

DAnalyst

New member
אם הטרייד הזה הוא איזושהי אינדיקציה

לתפקודו של ה-GM, הייתי מהמר נגד טרייד למעלה. אני באופן עקרוני נגד ההפרדות שעושים בין QBs של סיבוב ראשון לאלו של סיבוב שני או שלישי ואילך, ממגוון של סיבות שאין לי ממש זמן להיכנס אליהן כרגע. מדי פעם מגיע אחד נדיר באמת שחבל לך לפספס, או לפחות ככה הרגשתי לגבי ביג בן כשהוא יצא מהקולג', אבל באופן עקרוני אין בעיה למצוא QB טוב מחוץ לסיבוב הראשון אם אתה יודע מה אתה עושה, ובינתיים נראה שה-GM יודע מה הוא עושה. מה שקשה זה להשיג בחירות דראפט. אז אם כבר יהיה טרייד הייתי מהמר שהוא יהיה עבור בחירות דראפט נוכחיות ועתידיות של קבוצה שמנסה לעלות במיקום שלה בסיבוב, או להיכנס חזרה לסיבוב הראשון. בחירת סיבוב ראשון יכולה להיות שווה בחירת סיבוב שני השנה, בחירת סיבוב ראשון של שנה הבאה וכנראה גם בחירת סיבוב 3-6 של שנה הבאה. שזה יופי של טרייד לעשות, במיוחד כשיש לך שתי בחירות סיבוב ראשון... הפטריוטס עושים את הטרייד הזה בדיוק כבר שנים, וכל שנה מגלגלים לשנה הבאה את הבחירה הנוספת שלהם בסיבוב הראשון ועל הדרך מרוויחים דיווידנדים של בחירות נמוכות יותר.

roei90210

New member
מסכים עם הטרייד החוצה מהראשון

ולדעתי, אם יהיה שם שחקן שהם רוצים, 80% שזה יהיה טרייד עם דאלאס שתטפס בחזרה לסיבוב הראשון. ג'רי ובולן חברים טובים, ככה שיש סיכוח לא רע. גם יש לדאלאס 11 בחירות בדראפט הזה (ו-0 בסיבוב הראשון) ככה שזה יכול לכלול נניח סיבוב 2+3 או 3+4 העונה ו-2 או 3 בעונה הבאה. או תמורת איזה בובי קרפנטר לדנבר..

DAnalyst

New member
אתה צריך לבדוק שוב את טבלת ה-Values

יש הרי את הטבלה עם כל ה-draft pick values שלפיה קבוצות עושות את הטריידים (בגדול) בחירות של שנה הבאה נחשבות כסיבוב פחות ממה שהן, אז בחירת סיבוב ראשון בשנה הבאה שווה כמו בחירה בסיבוב השני השנה. לדנבר יש את הבחירות #12 ו-#18 בסיבוב הראשון השנה, ששוות 1,200 ו-900 בהתאמה. הבחירה של דאלאס השנה בסיבוב השני (#19) שווה 390. וכנראה שגם בשנה הבאה הם יבחרו באותו מקום +- אז שתיהן ביחד יתנו בערך 800, עדיין לא מספיק בשביל טרייד על הבחירה ה-18, אבל זרוק פנימה גם את בחירת סיבוב שלישי שנה הבא או רביעי השנה ויש לך טרייד. טרייד יקר מאוד... סיבוב שני ורביעי השנה וסיבוב ראשון בשנה הבאה בשביל הבחירה ה-18 בסיבוב הראשון השנה. אתה באמת חושב שדאלאס צמאה עד כדי כך לבחור בסיבוב הראשון? יש שם מישהו שעד כדי כך חסר/נחוץ להם?

roei90210

New member
אם יהיה שם מישהו שדאלאס רוצה ובטוחה שלא ישאר

אז כן.. יש גם טרייד אפשרי עם פילדלפיה (בחירות 21 ו-28) שכבר ראינו בעבר.. אף פעם אל תקל ראש ברצון של ג'רי ג'ונס לקצת "יוקרה" של סיבוב ראשון למרות שעקרונית, בסיבוב הראשון שלנו בחרנו רסיבר, איי שם בשבוע ה-6 של העונה שעברה.

RoyBehar

New member
עוד אופציה לטרייד

לפי טבלת הVALUES האחרונה שאני ראיתי בחירה 12 שווה 1200 נק' והבחירה של דנבר בסיבוב השלישי שווה 195 נק' ביחד שתי הבחירות האלה שוות לבחירה 8, אותה מחזיקים הג'אגס. אם ג'קסונוויל יסכימו לדבר, יש מצב שהברונקוס יקפצו על האופציה הזאת, שיכולה להביא להם את בי ג'יי ראג'י התאקל או את מארק סאנצ'ז לחזק את עמדת הQB במידה והם ילכו על הטרייד, הם ישאירו הרבה קבוצות עם סימני שאלה, אני חושב שגרין ביי, עם בחירה 9, בונים על ראג'י, ויש מצב שסאן פרנסיסקו עם בחירה 10 בונים על סאנצ'ז. לכן טרייד כזה יכול מאוד לעזור לברונקוס, בהגנה או בהתקפה, תלוי מה יחליטו בדנבר שיותר דחוף (ואף אחד לא ידע, במידה והטרייד הזה יקרה, על מי הם הולכים, מה שיצור בלאגן לקבוצות אחרות, שזה תמיד נחמד..)

למעלה