אני לאט לאט מבין את זה גם
תכלס, אני מבסוט מהתפקוד של הקבוצה, לפחות אחרי שהפיאסקו התפוצץ. נכון שמקדניאלס עשה טעויות, ופאט בואלן היה יכול לעשות עבודה קצת יותר טובה בכיבוי שריפות, אבל לפחות כשכבר היה ברור שאי אפשר לגשר על הפערים, הקבוצה ידעה להוציא את המירב מהסיטואציה. בראיין זאנדרס הוא GM שנה ראשונה, והתפקוד שלו בכל הסיטואציה גם עמד למבחן. הקבוצה יוצאת לדרך חדשה, במלוא מובן המילה. זה רק התחיל משאנהן. הגיבוי שבואלן נתן לזאנדרס ומקניאלס הוא הימור, אני מקווה שזה ישתלם, והטרייד הזה נותן להם אפשרות באמת לבנות פה משהו רציני. מצד אחד זה מוריד את הסיכוי של מקדניאלס להביא תוצאות כבר בעונה הקרובה, אבל מצד שני נותן תקווה לעתיד קצת יותר טוב מהעונות האחרונות. לקראת הדראפט יש כמה שאלות מעניינות - האם דנבר ישתמשו בשתי הבחירות שלהם בסיבוב הראשון כדי להשיג בחירה אחת גבוהה יותר וללכת על מארק סאנצ'ז או שישתמשו בשתי הבחירות בשביל לשדרג את ההגנה. אם בי ג'יי ראג'י באמת יהיה פנוי כשתגיע הבחירה ה12 (יש איזה עניין עם חומרים אסורים שהתגלו בבדיקות שלו, שעשוי להוריד אותו קצת בדרפאט) הוא יכול להיות תוספת אדירה. מעבר לזה, כריס סימס וקייל אורטון שניהם נשמעו מאוד נרגשים על ההזדמנות להתחרות על עמדת הQB הפותח, ואם יש משהו שאני מאמין שמקדניאלס יכול להיות מצויין בו, זה לפתח QB בינוני לרמה גבוהה (ע.ע מאט קאסל) ושניהם מתאימים לו. גם סאנצ'ז נראה תפור על ההתקפה שמקדניאלס ינהל בדנבר. בקיצור, ימים מעניינים בDOVE VALLEY, העניין שלי בפוטבול באוף סיזן בד"כ דועך, אבל אם אני עדיין נכנס דבר ראשון לדנבר פוסט כשאני נכנס לאינטרנט, כנראה שמשהו באמת מעניין עוד קורה שם..