Another McJaygate update - Adios JayC

RoyBehar

New member
Another McJaygate update - Adios JayC

הפרשה כנראה מגיעה לסיומה העגום. Bowlen: Cutler good as gone ג'יי קאטלר יצא לחופשה במקום לא ידוע אחרי ששהה עד עכשיו בביתו בנאשויל. למרות מספר נסיונות ליצור איתו קשר מצד הקבוצה, הוא לא ממש מתקשר איתם ולפאט בואלן הבעלים של הברונקוס נמאס. בואלן הודיע היום (וזאת לא בדיחת 1 באפריל) שהקבוצה מאסה בחוסר התקשורת וחוסר הנכונות של השחקן לגשר על הפערים ותתחיל לשקול הצעות מקבוצות אחרות לטרייד. המועמדת המובילה כנראה היא וושינגטון, שמוכנה לתת תמורת קאטלר את ג'ייסון קאמפבל ובחירות דראפט (בסיבוב הראשון יש להם את בחירה 13, לברונקוס 12). מועמדות נוספות שעלו הן הג'טס, טמפה, שיקגו, מינסוטה ודטרויט (אני אשמח לראות את קאטלר בדטרויט, רק בשביל שיקבל מה שמגיע לו). הברונקוס מעדיפים לשלוח את קאטלר לקבוצה מה NFC ולכן הג'טס נראים כמו מועמדים פחות טובים, אבל כרגע בודקים את כל ההצעות. זהו, זה כנראה היה בלתי נמנע. קאטלר סירב לתקשר עם הקבוצה, הוא נעלב והחליט שהוא רוצה ללכת וזהו. כל ניסיונות הקבוצה לדבר איתו לא הצליחו בגלל חוסר תקשורת מצד קאטלר. אני מאשים גם את באס קוק, הסוכן הנבלה של קאטלר, שללא ספק הייתה לו יד בסיפור הזה. חבל שדווקא בעונה שבה ההגנה של הברונקוס קיבלה חיזוק משמעותי, ההתקפה מתפרקת ככה. אני יכול רק לקוות שההתקפה, שהייתה אחת הטובות בליגה בעונה האחרונה, תישאר אחת המובילות, גם עם QB אחר ועם מאמן חדש ושיטה חדשה. העיקר שהסיפור הזה של קאטלר יסתיים לפני הדראפט ונתחיל להסתכל על עונת 2009 בלעדיו. שלום ולא להתראות ג'יי קאטלר. אתה QB מוכשר והיית יכול לקחת את הקבוצה למקומות מצויינים. אבל אתה גם שחצן ("יש לי יד יותר חזקה מלאלוויי"..), ילדותי ולא מקצוען. עשית המון טעויות על המגרש, ועל כולן סלחנו. על הטעות שאתה עושה עכשיו לא נסלח, ונראה אותך מוצא קבוצה יותר טובה. אני בספק. תהנה בדטרויט! לפחות שם, אם תסיים את העונה עם 5 הפסדים רצופים לא יכעסו עליך.. יש לך צ'אנס אחרון להבין שזה לא משחק ולהחליט להתחיל לדבר כמו מקצוען וכמו בנאדם. הקבוצה כבר ויתרה עליך, עכשיו תחליט סופית אם גם אתה מוותר.

omrili77

New member
לא, לא רוצה, נו באמת, אין לי כוח אליו

שילך למקום אחר. לא התרשמתי ממנו בכלל. לא שקמפבל כזה מציאה, אבל לפחות הוא לא עולה בחירת דראפט...

steeple

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

קאטלר באמת השווה את עצמו לאלווי??? וואלה באמת מטומטם....

DAnalyst

New member
לא יודע מה להגיד לך....

אבל גם לי יצא לעקוב אחרי הנושא, והאמת, קיבלתי את התחושה שהמאמן יצא אדיוט. קודם כל המשא ומתן שלו בשביל להביא את מאט קאסל, לגיטימי ככל שיהיה, דלף. קורה, קרה, אבל לא היה צריך לקרות. ניחא. קאטלר שאיבד את כל הסגל ההתקפי שאימן אותו ועכשיו למד על הניסיון להשיג את מאט הרגיש באופן טבעי שהוא הבא בתור ללכת. אז מה עושה המאמן בשביל להרגיע אותו? לוקח אותו לשיחה ואומר לו שהוא המאמן הולך לעשות את מה שטוב לקבוצה גם אם זה אומר להחליף את קאטלר, ואז יוצא לתקשורת במין הודעה לא משכנעת ואומר שהוא ה-QB שאיתו הם נשארים, לפחות בינתיים. פלא שקאטלר רוצה ללכת? אם המאמן היה בא אליו כמו בנאדם ואומר לו - "תשמע, את מאט אני מכיר וגידלנו התקפה ביחד אז ניסיתי להביא אותו בשביל להמשיך את מה שהתחלנו. לגמרי לא קשור אליך, מאוד מרוצה ממה שראיתי ושמעתי עליך ובוא נראה איך שנינו גורמים לזה לעבוד." או לפחות משהו בסיגנון במקום לתפוס עליו תחת, לא יודע, יש לי תחושה שהכל היה נסלח והעניין היה מסתדר מעצמו עם הזמן. אבל כשבנאדם מרגיש שהוא שם עד שתהיה איזושהי אופציה נוחה להיפטר ממנו... במיוחד שחקן שכרגע הביקוש שלו נמצא בשיא, לא פלא שהוא הולך. אני לא רואה שום סיבה בשבילו לא לנסות לבנות קריירה במקום אחר, מקום שבו הוא מרגיש שיש לו מקום והוא לא רק פיתרון זמני עד שהמאמן החדש ימצא את ה-QB שהוא רוצה. אז נכון שאם אתה מסתכל על זה מנקודת מבט של אוהד אז כן, הוא עזב את הקבוצה. מאוד בוגדני! אבל אם תסתכל על זה לרגע מהצד שלו, הוא גם ככה בדרך החוצה, בשביל מה לו להישאר? הוא לא מאמין במאמנים, ולך תדע איך הוא ייתפס בליגה אחרי שנה איתם. איך ההתקפה תיראה, מה הם יגידו עליו בתקשורת... הוא עוזב לפני שהבלגאן מתחיל, כשעוד יש לו לאן ללכת.

steeple

New member
אף אחד לא אמר שהמאמן צדיק

היה ברור שלשניהם היה מקל תקוע בת*ת בפרשה הזאת והגיוני שקאטלר יעזוב אם סוללים לו תדרך החוצה ככה, אבל גם הוא צריך לגלות מוח ולנסות לסדר את הבלאגן במקום להתבכיין, ואני רציני שאם זה הגיע למצב שהוא משווה את עצמו לQB הרבה הרבה יותר טוב, אז הוא יוצא רע

DAnalyst

New member
אתה מערבב פה כמה דברים

הוא דיבר על עצמו בהקשר של אלווי לפני יותר משנה אם אני זוכר נכון, וגם אז הוא לא אמר שהוא יותר טוב מאלווי אלא שיש לו זרוע חזקה כמו שהייתה לאלווי אם לא יותר. יש הבדל בין להגיד שתה זורק חזק ללהגיד שאתה QB יותר טוב.. גם למייקל ויק הייתה זרועה חזקה מאוד, הוא פשוט לא ידע מה לעשות איתה. אבל התקשורת עטה על הסיפור וניפחה אותו מחוץ לכל פרופורציה, אז האיש חושב שהוא זורק חזק, ביג דיל. להגנתו יאמר שראיתי אותו זורק ובאמתן יש לו זרוע חזקה בצורה יוצאת דופן. לדעתי האישית לא היה מדובר בהתרברבות סתם. אבל כל זה לא קשור ולו במקצת לסיכסוך שהיה עכשיו ולעזיבה הקרובה שלו את דנבר, מה גם שכמו שאמרתי זה קרה לפני חודשים רבים.

DAnalyst

New member
נ.ב. - נתון מעניין

ציטוט מ-ESPN:
He's 17-20 as Broncos starter, although that's misleading because of Denver's dismal defense. In games where the Broncos have allowed 21 points or fewer, Cutler is an impressive 13-1, and that only loss was to Green Bay in 2007 when the Packers won the coin toss and Brett Favre threw an 82-yard touchdown pass on the first play of overtime.​

RoyBehar

New member
אני לרגע לא אמרתי שמקדניאלס בסדר פה

אולי הפעם רשמתי בעיקר על קאטלר, אבל אם תחפש את העידכונים הקודמים שלי פה בנושא, לא חסכתי גם מMcD את הביקורת שלי. למעשה, מבחינתי קאטלר הוא הבכיין, מקדניאלס הוא השקרן. נכון, מקדניאלס עשה טעות פתאלית כשהלך לדבר עם טמפה וניו אינגלנד על הטרייד. הוא גם שיקר בקשר לזה אח"כ. אבל אחרי כל הסיפור, אני באמת מאמין שהקבוצה, האירגון, עשו כל מה שביכולתם לשים את הסיפור הזה מאחוריהם. קאטלר פשוט סירב להבין שזה עסק ושאין מקום להיעלבויות שלו. אני חושב, וגם אמרתי, שהוא QB טוב מאוד, אפילו מצויין ועם פוטנציאל להיות מאוד גדול. אני חושב שאם היה לו סוכן קצת פחות תככן (יש דבר כזה?) יכול להיות שהסיפור הזה היה נגמר אחרת, אבל באס קוק ידוע כאחד הנחשים הגרועים ביותר, ולכן לא נותר לי אלא להאשים אותו ואת הקליינט הילדותי שלו. לי אישית מאוד עצוב לראות את קאטלר הולך, אבל לצערי התחלתי להשלים עם העובדה הזאת. (למרות שאתמול, קאטלר התראיין לכתב ספורט של פוקס שאיתר אותו בקהל באירוע UFC וטען שהוא בכלל לא רצה טרייד ושחבל שזה הגיע למצב הזה. מי השקרן עכשיו? קאטלר הוא זה שביקש את הטרייד ואת זה אי אפשר לשנות. אולי בעקבות הדברים האלה, ינסו שוב לגשר על הפערים,אבל לצערי זה נראה אבוד.) -- מתגעגע כל כך למייק שאנהן :( --

REDSKINS

New member
רק לא לוושינגטון

קמפבל לא QB כזה טוב אבל הוא עדיף פי כמה על קטלר , מקצועי יותר וגם נראה לי שעל המגרש הוא עדיף וכמו שעמרי אמר לפחות הוא לא עולה בבחירת דראפט.

laufgas

New member
שאלה בקשר לסכרת של קאטלר וגם באופן כללי

עצם זה שיש לו סכרת מוריד את הערך שלו בתור QB באופן כלשהו? זה פוגע בו מבחינה פיזית גם כשהוא מטפל בעצמו?

manning ownage

New member
ג'יי קאטלר הדבר הכי קרוב

לפייטון מאנינג ולטום בריידי. יש לו אישיות מיוחדת,נכון הוא אולי שחצן ונכון שהוא חי תחת הצל של אלווי אבל בגלל זה הוא עושה בחוכמה ובגלל זה הוא יצליח הרבה יותר מכל הQB האחרים שנבחרו גבוה ונשארו משועבדים לציפיות שתלו בהם ונפלו חזק. הוא לא שם *** על האנשים בדנבר,הוא צריך לדאוג לקריירה שלו ואם אפילו המאמן לא העדיף אותו בהתחלה. ואחרי שהוא הבין שמאט קאסל לא יבוא לדנבר אין שום סיבה שבעולם שהוא ישאר בדנבר. my prediction: שנה הבאה הוא הולך לטמפה-ביי ועולה לפלייאוף.

laufgas

New member
עדכון ב-NFL.com - קאטלר עבר לשיקגו!!!

עבר תמורת קייל אורטון ובחירות בדראפט הנוכחי. כנסו לאתר כדי לקרוא את כל הפרטים. לדעתי, למרות הויתורים של שיקגו על בחירות דראפט, זאת עשויה להיות גניבה משהו.

JayneCobb

New member
ותהיה לו הגנה יותר טובה

כי הברס החתימו את אורלנדו פייס

Yo-man

New member
עכשיו שיקגו תחזור להיות "הקבוצה" בבית הזה

דטרויט וגרין ביי לא מאיימות עליה, ועם התקפה נורמאלית הם יכולים לנצח גם את מינסוטה. צעד מעולה לשיקגו! נקווה שקאטלר ירגיש שם בבית. אני בטוח שג'רמי ודניאל מרוצים (כמו יתר אוהדי שיקגו)

laufgas

New member
אני חושב שנסחפת

ההייפ המוגזם סביב קאטלר לא שכנע אותי בכלל שהוא כזה טוב. אין לי ספק שהוא מוכשר מאוד, ויכול להיות שבשיקגו הוא ממש יצליח, אבל עצם זה שאמרת שהוא יפסיד בגמר ה-NFC, אומר שאתה כבר ידוע שהוא יגיע לשם, ולדעתי זה לא מובן מאליו בכלל. אני זוכר משחקים של דנבר מהעונה הקודמת (כי הם די חביבים עלי באופן כללי - קבוצה אטרקטיבית, או לפחות הייתה אטרקטיבית) ואני זוכר שהיו לקאטלר משחקים ממש טובים, ומשחקים ממש גרועים והוא לא הרשים אותי יותר מדי בעונה האחרונה.

modz0r

New member
לא ראיתי אותו משחק יותר מידי

אבל הנתון הזה שדנבר איתו 13-1 במשחקים שהם ספגו 21 נקודות או פחות, פשוט מדהים.

WickedZebra

New member
אני זוכר לפחות שחקן אחד נוסף

שהיו לו בעונה שעברה משחקים ממש טובים לצד משחקים ממש גרועים, אבל הדעה שלך היא קצת שונה לגביו

למעלה