Another bra................. What say you?!
M madam pompadour New member 1/1/04 #1 Another bra.................../images/Emo12.gif What say you?!
S sigalit33 New member 1/1/04 #2 נראה טוב אבל... נראה שזה "עוטף" טוב, אבל אני לא בטוחה עד כמה זה מחזיק. הצבע קצת מבוגר, יש צבעים אחרים לדגם?
נראה טוב אבל... נראה שזה "עוטף" טוב, אבל אני לא בטוחה עד כמה זה מחזיק. הצבע קצת מבוגר, יש צבעים אחרים לדגם?
D DREAM111 New member 2/1/04 #3 וואו אהבתי מאוד מאוד מאוד כולל צבע כולל הכל רק תגידי לי בבקשה שהחזיה היא בלי ברזלים.
ה החורזת** New member 3/1/04 #7 אהבתי מאוד את החזיה, כולל הצבע פחות את התחתונים והביריות (בהן בכלל לא משתמשת). באיזה מידות יש?
S ShirShir New member 3/1/04 #8 גל, התלהבתי מאוד!!../images/Emo45.gif סט מהמם!! פרסמי לנו עוד כאלה.... אגב, שלחתי לך מסר אישי.
ב בורכתי New member 3/1/04 #9 זה סט של ריגבי אנד פלר את החזיה ניתן למצוא ב Women Only. אולי גם את הביריות כי יש להם סטים של החברה הזו. זו חברת הלבשה תחתונה מאד יוקרתית, עבודת יד רוב הדברים שלהם (אם לא כולם) והם תופרים לבית המלוכה האנגלי. בקיצור, משהו משובח ביותר. יש בWO כמה דברים שלהם.
זה סט של ריגבי אנד פלר את החזיה ניתן למצוא ב Women Only. אולי גם את הביריות כי יש להם סטים של החברה הזו. זו חברת הלבשה תחתונה מאד יוקרתית, עבודת יד רוב הדברים שלהם (אם לא כולם) והם תופרים לבית המלוכה האנגלי. בקיצור, משהו משובח ביותר. יש בWO כמה דברים שלהם.
S sigalit33 New member 4/1/04 #12 חלק תחתון מצוין../images/Emo45.gif נראה שזה מחזיק ממש יפה וטוב את הבטן ומונח ממש יפה. אהבתי את החלק התחתון יותר מאשר את החזיה.
חלק תחתון מצוין../images/Emo45.gif נראה שזה מחזיק ממש יפה וטוב את הבטן ומונח ממש יפה. אהבתי את החלק התחתון יותר מאשר את החזיה.