annual Best and Worst Signers lists

Rוית

New member
annual Best and Worst Signers lists

אז מסתבר שיש כזו רשימה של מפורסמים שתמיד יש להם זמן לחתום ונחמדים והכל, ולעומתם רשימה של מפורסמים שלא חותמים הרבה למעריצים שלהם, נחשו איפה אלאניס?!?!?!? אז זהו, שלא! היא נמצאת במקום 6 בWorst Signers
וזה מה שרשום: Showing a bit of promise last year, Morissette signed for collectors on a few select occasions. But as soon as her new album came out and she hit the road, Alanis reverted back to her dodging, non-signing ways. Instead of saying “no” up front, she enjoys giving collectors the silent treatment, and cowers away from anyone who approaches her. Alanis may be an adult, but she’s downright childish when it comes to signing autographs. (collectors=אנשים שמבקשים חתימות.R.) אותי אישית, ממממממש עצבנה ההערה בסוף..
לרשימה. (תודה לרינת
)

AdiBaba

New member
לצערי מנסיון אישי

זה ממש לא הפתיע אותי שהיא ברשימה של ה-worst. אני שומעת כל הזמן על להקות שחותמות בלי סוף למעריצים שלהם ומתייחסים אליהם המון ואלאניס אף פעם לא היתה בקטגוריה הזאת. ואפשר לראות את זה גם בהופעות על הבמה, היא בקושי מתייחסת להערות של הקהל ולא יוצרת קשר עין איתו, יצאה נשמתי בהופעה בקיסריה עד שהואילה בטובה לנופף לעברי. אבל אפשר גם להבין את הגישה שלה, אולי אין לה כח לזה, אולי המפגשים עם המעריצים מביכים אותה. אנשים שפגשו אותה אמרו שהיא די ביישנית. טוב, היא לא מושלמת, רק שלא תפסיק לעשות מוזיקה לעולם, זאת הבקשה היחידה שלי ממנה.

Rוית

New member
אוי זה מזכיר לי משהו שרציתי לרשום

לפני כמה ימים. באמצע שיעור אהה, אני כבר לא זוכרת איזה (נו מענין למה, הוא היה פשוט כזה מרתק
), מגיע לידי "יומן אהבה של סמדר שיר", פתוח בעמוד שבו רואים תמונה של אלאניס, וכתוב כך: "אני לא חושבת שהקהל מבין עד כמה שאני חנונית, בחיים הפרטיים אני פשוט ילדה טובה. כל מה שאתם רואים על הבמה זה רק הצגה" נו, גם היא בת-אדם...

j u n k

New member
מממממממש לא מפתיע.

לא פעם אחת היא אמרה שהיא פשוט מפחדת מהקהל שלה.

גם אותי זה לא מפתיע...../images/Emo153.gif

גם אני שמעתי שהיא אמרה שהיא מפחדת מהקהל... חוצמזה, בינינו, נכון שכולנו היינו רוצים להיות ברי המזל הבודדים שאלניס תחתום להם... אבל אם להיות ריאליים, זה נראה לכם הגיוני שמכל מעריציה בעולם, דווקא אנחנו נקבל חתימה? סתם, אני צוחק... מחר טיול שנתי! אני יוצא לאיזור רמת הגולן, אני לא אהיה פה יומיים, ואני אתגעגע! עוד משהו... דן (UnderLittleJunkie) מוסר ד"ש חם!! זהו הכל...

Rוית

New member
אבל מצד שני-

היא הזמרת שהיא מחוברת לקהל שלה.. אם זה בשירים שלה- שאם קוראים אותם כמו שצריך, מגלים שהיא בעצם שפכה את ליבה בפנינו המעריצים שלה, וצריך להיות אדם מיוחד בשביל לעשות את זה, אם זה באתר הרישמי שלה- בו היא מידי פעם מפרסמת מכתבים, ואם זה במכתבים שהיא עונה למעריצים שמפורספים בכל מיני אתרים נידחים. אז כמו שאומרים-לכל מטבע יש שני צדדים, אני מניחה... תהנה בטיול, בסוף החודש גם הטיול שלי מגיע (לאילת 4 ימים, סוף יב´, צריך להיות הכיף של החיים-נחייה ונראה
), ותמסור לדן שכולם מתגעגעים אליו פה
, למרות שהוא יודע!! (ושמסרתי לו להזכיר לאבא שלו!!!!!
)

אני כבר חזרתי!../images/Emo153.gif

האמת היא שאת צודקת... היא באמת מתחברת מאוד לקהל שלה דרך השירים... שמעתי בדרך את forgiven בדיסקמן... ופתאום חזר אליי השירשור פירושים, ונזכרתי שהיה שם פירוש שהיא מדברת על היותה קתולית... זה פתאום כל כך התחבר לי, וזה בהחלט נראה לי הפירוש הכי הגיוני... אניוואי, היה טיול ענק! יש לנו ארץ נהדרת, אחרי הכל! עין תינה זה פשוט מקום הכי יפה בארץ... הטיול שלך לאילת פשוט יהיה סבבה, אני בטוח... בקיצור, אני נהניתי לאללה, היה כיף, ועכשיו אני עייף אבל אני לא הולך לישון, כי ישנתי באוטובוס, למרות שזאת הייתה השינה הכי חאר בחיים שלי, לא היה נוח, ושמעתי מלא אלניס במקום זה... טוב, אז תודה, ואני אמסור לדן!

למעלה