anime girl

infatuation

New member
זה איור קיים?

צביעה במחשב? קצת פרטים

roni yoffe

New member
מה זאת אומרת איור קיים?

יש כאן את שלבי העבודה.. ג'סצ'ר מהיר, ליינארט, רישום, וצביעה בפוטושופ...

יNOT

New member
WTF ?!

אתה רציני?! דבריך נשמעים כמו איזו חנפנות עיוורת, ולא מבוססים על העבודה שהעלתה.
אם תסתכל על הפוסט הראשון שלה בשרשור הזה, תראה שציינה שהציור נעשה עבור אתגר, לא ציינה שהאתגר הינו להעתיק ציור קיים, לפחות עד שנשאלה פעמיים ע"י מנהלת הפורום הזה... בעבר היא הראתה יכולת גבוהה יותר ליצור העתקים ויכולת רישום וצבע טובה, אבל הציור הזה לא עומד באותה רמה של יצירותיה האחרות, ומדגיש "מוטיב" חוזר בעבודותיה של חוסר הבנה באנטומייה, או/ו היכולת לבדוק את הפרופרציות של הציור ביחס למקור. שים לב לעיוות בזרועות, לא רק שהם שבורות, אחת בכלל לא בגובה שהיא אמורה להיות לפי הרפרנס, אז ניתן לומר שזה לא משמעותי, אז בציור שלה המודל מצוייר עם מרפק יד שמאל באותו גובה של מרפק ימין, אבל בעצם מדובר פה על עיוות אנטומי ושל הפרספקטיבה. המקור מציג הבנה של עקרונות אלו, ההעתק לא. הייתי טורח לציין זאת לפני היוצרת, אבל יש לנו הסכם שלא אי תגובה לפוסטים של האחר.

המשפט האחרון שלך משעשע...

בעצם רצית להגיב לה, אבל בגלל ההסכם שלכם לא יכולת, אז הגבת למישהו שהגיב לה אבל זה בעצם מיועד לרוני. דרך נפלאה לצאת מהסכמים חחח

infatuation

New member
אכן לרוני יש יכולת העתקה וציור גבוהה ביותר

אני לא חושבת שהערות על אנטומיה רלוונטיות כשמדובר בציור של דמות מנגה, שהרי אין להן כל פרופורציה לגוף האנושי באמת..

אנטומיה רלוונטית גם באיור

למרות שבאיור הרבה פעמים מעוותים את הפרופורציות בכוונה.

infatuation

New member
אבל זהו לא כל איור, זה איור בשם מנגה

בו כידוע מעוותים פרופורציות.

zoareena

New member
שטויות

כל אמן מנגה ברמה גבוהה שולט באנטומיה היטב. הציור מראה שליטה מינימלית ביותר בסגנון המנגה, זלזול אופייני לאוהבי הריאליזם. :/

infatuation

New member
לא חושבת שזה זלזול

אני לא חובבת ריאליזם וגם לא לא ראיתי את הבעיות האלה. אני חושבת שזה עניין של תפיסה של הסגנון ואולי משהו שמבינים תוך כדי העבודה עליו.. לא מתוך ציור אחד.

יNOT

New member
אוקיי...

נראה לי שהבנתי את דעתך כבר בפוסט הראשון שהגבת בשרשור. הצורך להסביר זאת במושגים מעורפלים כמו "מכני" (הדבר היה יותר נכון לתיאור הטכניקה ולא לתיאור של התוצאה הסופית, ועדיין העתקה היא פעולה מכנית), לטעון שהציור "אמיתי יותר", כנראה תלוי בהגדרה שלך ל"אמת", והטענה שהוא "יותר מלא חיים", מתייחסת רק לבחירות הצבעוניות, שכנראה נובע מהעובדה שליצור העתק שמשקף את רוח היצירה המקורית היה מורכב מדיי בשביל רק להציג "אתגר", ולכן נבחרו צבעים "חיים יותר" שיכולים להבליט את הדמות בהיעדר טיפול ברקע. לדעתי ציור זה לא מייצג את היכולות של היוצרת. אבל כמובן כל אחד זכאי לדעתו.

the movie man

New member
רונייי

את נמצאת גם פה :) כרגיל, כמו שאמרתי בעבר וכמו שאומר גם עכשיו "אחת הציירות הכי גדולות שיש" למרות שלסגנון האנימה אני ממש לא נמשך; אבל כמובן ראיתי המון ציורים שלך :)

למעלה