Animals
|כבשה

The Walrus

New member
אני יודע, אבל

אבל אמרתי שבאופן רשמי הם בחרו שלא להשתמש בשם פינק פלויד, למרות שיש להם את הזכות המלאה לכך. אני בכלל לא חושב שזה פרט שולי, כי יכול להיות שזה מראה שגילמור לא רצה לעצבן את ווטרס או משהו כזה, לא יודע.

FunkyMonk

New member
או שהוא מודע לכך

שאם הוא היה אומר "פינק פלויד" היו מצפים לווטרס.

RoieL

New member
הערות

אל תשכח שהכל ברוח טובה, דווקא אהבתי את הדרך שבה נכתבה העבודה. ועוד משהו- גם גילמור ניגן בס באנימלס

RoieL

New member
לא ממש

ווטרס ניגן בדוגז
(ויכול להיות שגם בפיגז? אני לא בטוח)

FunkyMonk

New member
שמע..

בניתוח שלך הוא הניתוח שלך, זה אישי, אבל כמה דברים שדי הפריעו לי - 1. העבודה כתובה רמה נמוכה. אתה צריך לשאוף לכתוב בצורה בוגרת ואיכותית. העבודה הזו היא ממש לא עבודה שאני, למשל, הייתי מרשה לעצמי להגיש. תתקן את הכתיבה שלך קצת. אני לא מנסה להעליב או משהו, פשוט אתה צריך לכתוב ברמה קצת יותר גבוהה. בלי התייחסויות בגוף ראשון - זה הכלל הראשון בכתיבת עבודה, אפילו אם היא עבודה אישית כלשהי. 2. יש לך המון שגיאות כתיב. הבעיה היא שאלו שגיאות כתיב כמו "ניפטר" (כותבים "נפתר"), שהוורד לא יכול לזהות. אני מציע לך לעבור על העבודה פעמיים לפני שאתה מגיש אותה - ואם אתה יכול, אז אפילו אצל מישהו אחר. מאד מאד מאד חסר לי הניתוח של השירים מבחינה מוסיקלית. האלבום אמנם מלא במטאפורות במילים שלו, אבל אי פעם חשבת לבדוק כמה מטאפורות ישנן במוסיקה עצמה? הסולו בין כל חלק בדוגס, הקטע השקט בפיגס, הצעקות בהתחלה של שיפ, ויש עוד הרבה.

עבודה יפה!

נראה לי שהחבר'ה בפורום קצת ביקורתיים מדי. למרות הטעויות העובדתיות, זוהי עבודה טובה בהחלט. בענייני דעות ופרשנות של השירים, יש מגוון גדול, אז אל תקח ללב את כל מה שנכתב כאן בשרשור. נשמח אם תשתתף גם בדיונים כאן בפורום.

סך הכל סבבה

אבל חוץ מהטעויות עובדתיות יש בעיה עם צורת הכתיבה... בעבודה מכובדת חייבים להמנע מהמילה וזה או הוא וכמובן להמנע להשתמש כמה פעמים באותו שם בתוך שני משפטים לדוגמא בארט השתמש בסמי הזיה והשתגע והלהקה חיפשה מחליף לבארט. (סתם זורק משפט) אז במקום זה תכתוב במקום בארט סיד או הוא אבל לא פעמיים ויותר מזה... לעבור שוב על הכתוב כי יש טעויות באיות אוי כן חח והריב ניפטר אז אל תשתמש בזה אלא תכתוב נסתיים או הופסק

klein134

New member
תודה לכולם

לא הגשתי את העבוד כמו שהיא תיקנתי אותה.. ותודה על כל הפרשנויות! באהבה גל

meytar

New member
כמה עצות אסטתיות,

כי על השאר כבר אמרו לך. לדעתי כדאי לך ליישר את כל השורות שהיו ברוחב אחיד (כמו שעושים בעיתון או בספרים). יותר נעים לקרוא ככה מאמרים וסיפורים לדעתי. בחלק שבו סיפרת על האלבומים, היה נחמד להוסיף תמונות של עטיפות, לפחות באלבומים שהרחבת עליהם (וגם מפני ציינת שזה אחד הדברים שמייחדים את הלהקה). אני רואה לפי התאריך הגשה של העבודה שכבר הגשת אותה, אבל אולי זה יעזור לך בפעם הבאה. וחוץ מזה בכללי אהבתי את העבודה:)

RoieL

New member
פתאום נפל לי האסימון

שלא קישרת בין ג'ורג' ארוול לרוג'ר ווטרס.

למעלה