Angie

snowe

New member
למי מיועד השיר הענק הזה?

רק אני לא מבינה ? האם לאנג´ל שלנו או למשהי אחרת?

Crossface

New member
לכל הפורום

אם אני כותב, אם שם פה משהו למישהו ספציפי אני מקדיש את זה

snowe

New member
חשבתי שרק בשבילי אבל....

עכשיו גרמת לי לאכזבה ולמפח נפש מה אני אעשה? אין שיר על "סנואי"? רק על אנג´ל?

snowe

New member
עוד מעט תגיד שזה "לאנגינה"(המחלה)

טוב טוב הבנתי בקצור אבל לא עלי ולא בשבילי תהיה רציני ותחפש שיר על סנואי או דורית ואם אין אז תמציא או תבקש מזאת שלקחת ממנה את מילים לשירים ולאמרות שהצגת שהיא תכתוב אתה לא יכול להשאיר אותי כרגע בציפייה כזאת נכון?

Crossface

New member
סנואי

לא מצאתי את השיר עצמו אבל הנה המילים Let it snow, Let it snow Hey, It´s another Christmas holiday Its a joyous thing let the angels sing Cause we´re together We got a thing can´t let it slip away No, outside its raining sleet When our bodies meet I don´t care about the weather CHORUS: Let it snow, Let it snow Outside its cold but the fire´s blazin´ So baby let it snow Let it snow, Let it snow, Let it snow Ohhhh, come over here and help me trim the tree I wanna rock you up baby Then you´ll see you´re the only present I need There´s so much more Waiting for you in store From this precious day I can gladly say There´s no place I´d rather be I know you are my everything, come a little closer God must have sent you down from heaven CHORUS Let it snow, Let it snow Let it snow, Let it snow (Repeat 4x) I don´t care what the weather may be as long as you´re here with me.

snowe

New member
מה שלומך גם את כאן?

אנחנו עוד מעט נפגשים? איך המרגש מקווה ש"מחלימה"? מתחזקת? מה דעתך על היצירות בפורום?

snowe

New member
לא קראת את השיר שאביחי הביא

לפורום על אנג´י ואפילו מצא שיר על סנואי אבל באנגלית ולי יש קצת בעייה עם זה

snowe

New member
את לא יוצאת מהבית?

אוי ואבוי לך אם לא תגיעי בזמן לשעור אנחנו כולנו כבר יצאנו ביי רוצי

angel151

New member
../images/Emo6.gif חמודים שלי זה אנגי´ ההחחהחחחח

אבל יפה , אני רואה שמיד המחשבות הולכות לכיון שלי.. זה מחמם את הלב .. זה אנגי´ .. מה זה אביחיוש זה מיועד לכל הפורום?? אז אחלה.. שיר גדול מהחיים.. איך בכלל חשבתם ישר עלי??אני אנג´ל!!! אני באמת זקוקה לשירים שמתקרבים לשם שלי זה כייף.

למעלה