ANGELIC RING

ANGELIC RING

טוב אז יש 2 טבעות כאלו. אחת בסיסית יותר. מי שזורק את המתכון שלה זה MDT בלודי. בסקניה המפה הזו "באופן מיסתורי" קורסת כל 5 שניות...... כדי להכין אותה צריך : - להיות תכשיטן דרגה 4 ומעלה. - מתכון להכנת הטבעת. - 25 פלטות של ברונזה - 25 פלטות כתומות (נשאה מי שזוכר אייך כותבים את זה...
) - כמה בקבוקים מה NPC בעיר המקצועות (אני קוראת לזה עיר ה D/C) - ו10 MONSTER CRYSTAL - של דרגה 70 הנה תמונות שלה ושל מה שהיא נותנת. יש טבעת נוספת כזו שנותנת + 6 לכל הסטטים ו 10 ATT. מישהי בסקניה מצאה מתכון כזה בזאקום וקיבלה הצעה למכור את זה ב 4 ביליון. נכון לעכשיו בסקניה המפה של זאקום קורסת "באופן מסתורי".....

מ י ל ר

New member
לפי התאור אני מבין ש

אם יש סקיל שנותן אטטק זה מתנגש כלומר יש לך את הרייג שמביא לך 20 אטטק, אז זה עולה על הטבעת.. מה שאומר שאני צריך לחשוב לפעמיים אם אני צריך אחת כזאת, יש לי סקיל של 20 מגיק אטטק.

מ י ל ר

New member
אהה אדיר!!!

תודה גם לסמדר שענת קיצר עכשיו אני רוצה כזה, אבל בלי לחץ...

ועוד הבהרה חשובה מאד !

שימו לב שכל מתכון משתמשים בו לייצר חפץ אחד. רק רציתי לוודא שאין אי הבנה. אני קיבלתי מחבר מתכון לטבעת. "למדתי אותו" והיתה לי יכולת לייצר רק טבעת אחת ממנו. (לצערי הרב)
בהצלחה !

מ י ל ר

New member
ממש אבל ממש לא!

הלכתי למפלצות, הם של רמה 110 משהו כזה יש שם מלא מלא מלא האקרים ששואבים הכול ועד שמצאתי מפה בלי האקר, היה שם 4324532 אנשים כמוני שחיפשו את המתכון בנרות.

מ י ל ר

New member
תודה על המידע! שאלות:

אוקי לא ידעתי שזה מביא 5 אטטק / מג'יק אטטק, אז תודה על הידיע! לכמה זמן נשאר האפקט? מה קורה אם את מבטלת את הסקיל? דיספל מבטל את הסקיל? זה זמני? או שזה פשוט לתמיד? תמיד הטבעת תתן 5 מג'יק אטטק 5 אטטק וכול זה..

זה כמו סקיל

רק שזה מחדש את עצמו אוטומטית. ברגע שזה מהבהב זה מתחדש. ותמיד הטבעת נותנת את האפקט. ועוד לא היה לי דיספל עם זה אבל אני 99 % בטוחה שדיספל לא מבטל את זה.

שאלה על הטבעת../images/Emo26.gif

קודם כל, תודה על המידע.
היא נותנת כל כמה זמן באף? לא הבנתי את העניין הזה כ"כ. אני ממש מקווה שעד שאני אסיים עם הDB ואעלה את המקצועות שלי כמה רמות, עניין ההאקים ירגע טיפה...אני ממש רוצה להשיג את המתכון הזה.

מ י ל ר

New member
חח את ממש רוצה?

טב שלא כולם רוצים ממה שנראה בפרי מארקט, הטבעת הזאת זה הדבר הכי מבוקש כרגע

לא הבנתי מה הבעיה בזה שאמרתי שאני ממש רוצה

את הטבעת.
וכן, זה מבוקש, כל 5 דק' יש סמגות של אנשים שמוכרים/קונים את הטבעות או את המתכונים.

Guid

New member
איזה מייאש להשיג את המתכון...

אולי אני אכנס לקשת לפעמים ואהרוג בMDT. נראה אם ייצא מזה משהו... תודה על המידע, סמדר! זה בהחלט ענה לי על כמה שאלות!

אנני מהאליאנס אמרה לי שהיא מצאה את המתכון

בפעם הראשונה 10 דק' אחרי שהיא חיפשה. את השני אחרי שעתיים או משהו. הבעיה פה היא לא הזמן שזה לוקח, זה ההאקרים...והעובדה שהמפה פשוט מפוצצת.

למעלה