Angel - 5X07 - "Lineage"

Angel - 5X07 - "Lineage" ../images/Emo41.gif

ציטוטים: EMIL God... You are making me so hot right now. FRED Wow. Turned on by a woman holding an enormous gun. What a surprise.
FRED Listen to you. You're blaming yourself because poor Fred got hurt. Stop trying to be all valiant. You're coming off like a self-pitying child. WESLEY (staring past Fred) Hello, father. FRED Oh, yeah, that's mature. Well, I wish I was your father. I'd tell you to grow up.
LORNE A father? Well, I don't believe it. Well, OK, I do believe it, but only 'cause I heard you were in the building. Ha ha ha. Well, look at you. It's like Winston Churchill and a young Richard Harris had a beautiful love child, which, according to my sources, may not be as ridiculous as it sounds.
ROGER WYNDAM-PRICE Hello. SPIKE Daddy, eh? I always thought Wesley was grown in some sort of greenhouse for dandies.
ANGEL Right. Your father. Where is he, anyway? FRED Well, Lorne's keeping him entertained. LORNE So I am covered in cherries. The police are just pounding on the door, and Judi Dench starts screaming, "oh, that's way too much to pay for a pair of pants!" Ha ha ha!
SPIKE (whispering) I know what this is. (yelling) You'll never take me to hell, Pavayne! (emergency lights come on in the elevator and an alarm sounds) (embarrassed) Oh. Well, that's just something I say... when, uh... it gets dark.
SPIKE Oh, uh, Eve's stuck in the elevator. GUNN So tell maintenance. SPIKE Right. Well, where the bloody hell is maint? (sighs) Oh, to be honest, I don't even care.
Wesley sits down at his desk, looks at the phone, picks it up, and dials. WESLEY (to phone) Hello, Mom, it's me. No, everything's fine. I was hoping to speak with Father, actually. Yes, all right. Hello, father, how are? Oh, I didn't realize it was so early there. I've had a bit of a? Of course we have clocks in Los Angeles. Listen, I wanted to? Nothing's wrong. I just... wanted to call... and...see how you were.

איזה עצבון..!

ראיתי את הפרק, הקלטתי כי אמרו לי שזה פרק טוב, ופתאום הייתה הפסקת חשמל. וואו, איך שזה עצבן אותי! ועוד יותר, כי כל הפרק עד אותו רגע חשבתי 'רק שלא תהיה הפסקת חשמל', ואמרתי לעצמי שזה טפשי, כי אני רואה כבר המון זמן אנג'ל וכמעט אף פעם לא הייתה הפסקת חשמל בזמן הזה, וחוץ מזה.. למה שבדיוק בשלושת-רבעי השעה הזו תהיה הפסקת חשמל? הממ, מסתבר שאסור לי לחשוב. זה משגע אותי.. בכל מקרה, פרק נחמד. אהבתי את הסוף, שווסלי מדבר עם ההורים שלו... ספייק היה חמוד הפרק, מאוד. אני עדיין מעוצבנת קצת, אז אין לי כוח לכתוב מעבר לזה. סורי. מיה.

gezer5

New member
נקרעתי

מהיציאות של ספייק במיוחד שהוא סיפר שהוא הרג את אמא שלו

dudi gun

New member
:) כן

כן.. גם אני נשפכתי מצחוק כשהוא אמר את זה,עוד קטע טוב שהיה איתו, זה שהוא אמר שאייב תקועה במעלית ולא היה לו כוח לחפש את אנשי התחזוקה. לדעתי פרק מעולה, ווסלי הוא אחת הדמויות שאני הכי מתחבר אליהן באנג'ל. דמות גאונית! אני מקווה שעכשיו העונה תתפחת עם כל הדמויות החצי רובוטיות האלה(או מה שהן לא יהיו).

פרק מצויין!

פרק באמת מצויין. שלדעתי בחרו נושא מעולה להתעסק בו, ווסלי ואבא שלו, משהו שדי מלווה את ווסלי בסדרה. אגב, הפרק נכתב על ידי "דרו גודארד", מי שכתב (אחד מה2), את "שקרים שהוריי סיפרו לי" בעונה ה7 של באפי. מעניין שגם פה הוא כותב פרק שעוסק ביחסים כאלו. מצחיק לפגוש את סוף סוף את אמיל, שבעונה ה4 מוזכר מספר פעמים על ידי ווסלי. היה גדול שאמיל אמר לפרד שהוא מחרמנת אותו, והיא ענתה לו שזה ממש מפתיע שהוא מתחרמן על ידי אישה עם נשק גדול בידיים. ממ באמת הירידה של אנג'ל על ווסלי הייתה חזקה מדי (משהו שהוא די קיצוני לעומת מה שראינו בפרק הקודם על היחסים בין השניים) היה יפה שאיב השוותה בין אנג'ל לווסלי (רק מראה כמה מיוחד הקשר בין ווסלי לאנג'ל). ששניהם יקריבו הכל למען טובת הכלל. היה גדול שפרד התעצבנה על ווסלי, ווסלי אמר "שלום אבא" ופרד התעצבנה עוד יותר. אני לא יודע אם להגדיר את המפגש בין ווסלי לאבא שלו כעלוב ופטתי או פשוט עצוב (לא משנה שזה לא באמת אבא שלו, אבל התנהג אחד לאחד כמוהו, זה כל הפואנטה בכך שווסלי מרגיש שהוא הרג את אביו). היה יפה שווסלי נתקל בדלת ואז בעוזרת, זה תימצת כמה ווסלי מרגיש חסר ביטחון ליד אביו. המפגש בי ןאביו של ווסלי ללורן היה ענק! אני נשפכתי מצחוק כל כך הרבה. הדימוי של לורן עם צ'רצ'יל וריצ'רד האריס היה ענק!!! היה גדול השיחה הדי הזויה של רובוטים וסקס. היה ענק שספייק אמר שזה יותר נפוץ ממה שחושבים (וזה בעצם איזכור לספייק ו"מערכת היחסים" שלו עם הבאפיבוט). עוד מפגש מצחיק היה בין אביו של ווסלי לספייק. כל עניין הפצצה היה טוב. היה עצוב לראות שוב ושוב איך אבא של ווסלי ממשיך לרדת עליו בלי הפסקה. העניין שלורן מנעים את זמנו של אבא של ווסלי היה ענק. שוב נשפכתי מצחוק. בקטע שווסלי ואביו מדברים על הספרים, ישר הבנתי שהרובוטים קשורים לאביו (אבל ממש לא צפיתי את מה שהיה בסוף). השיחה של איב וספייק במעלית הייתה קורעת. אני נקרעתי מצחוק שספייק צרח "אתה לא תיקח אותי שוב פביין" כשהחשיך. זה היה גדול. הקטע שאביו של ווסלי מכה אותו היה טוויסט טוב. היה גדול שספייק אמר שאיב תקועה, ואז אמר שבעצם לא ממש איכפת לו. אני חייב לציין שהסצנה על הגג הייתה פשוט חזקה ובצורה מסוימת מרגשת. אהבתי בהתחלת המאבק בין ווסלי לאביו (כשכיוונו אחד על השני את האקדחים), הדברים שהם אמרו נשמעו כאילו המאבק היה צריך להיות בין אנג'ל לווסלי (לאור מה שאנג'ל מרגיש בתחילת הפרק). אני חייב לומר, כאשר ווסלי ירה באבא שלו יצא לי מהפה "וואו". זה היה כל כך חזק ומפתיע ומהיר, והוא ירה כל כך הרבה פעמים. והיה מאוד חזק שהוא הפיל את אקדח ואת המקל מהידיים, והקיא והיה על סף התמוטטות. קטע ענק והמיותר מפתיעים בסדרה. היה ענק! שאנג'ל וספייק כל אחד בתורו סיפרו לווסלי שזה הרג את אבא שלו וזה הרג את אמא שלו (שוב איזכור מהכותב לפרק "שקרים שהוריי סיפרו לי" כשספייק דיבר על אמא שלו). זה היה כל כך מצחיק. וכמו שהתרגלנו למצב בין ווסלי לפרד, שוב כמעט, ונשאר בגדר כמעט. אלא שהפעם קיבלנו גם תגובה מצידה של פרד. הסוף היה די עצוב. שום דבר באמת לא השתנה בקשר בין ווסלי לאביו, שוב אבא שלו קוטע אותו כל הזמן ויורד עליו, ווסלי שב להיות מופנם, אבל הוא רוצה באמת ובתמים לשמוע לשאול של אבא שלו.

Rose131

New member
היה פרק יפה^^../images/Emo29.gif

הה יפה שלווסלי אכפת כלכך מפרד. אני אוהבת אותם ביחד^^ אבל היה ממש מצחיק שספייק כזה מפיל משו ונורא שמח בגלל זה
ואז שהיה את הפצצה הוא התחיל לרוץ ואז הוא קולט שהוא רוח
ממ... בנוגע לשיחה של ספייק ואיב במעלית- ספייק נמצא בולפראם אנד הארט מסיבה כלשהי? ואיב? ממ.. בכל מקרה היה פרק נחמד...

ProphecyGirl

New member
פרק מעולה ממש...

ספייק נמצא בוולפרום אנד הארט כי הוא קשור למקום מיסטית.הוא יכול לצאת מהמיבנה עצמוףאבל אם ינסה לצאת מלוס אנג'לס ימצא את עצמו שוב בוולפרום אנד הארט. איב היא הקשר של אנג'ל אל השותפים הבכירים של החברה.

Rose131

New member
כן, את זה אני יודעת../images/Emo29.gif

אבל נראה כאילו הם רמזו לסיבות אחרות, שלא ידועות לנו.. תודה בכל זאת^^

rds15

New member
פרק מעולה.

רק מראה שלא משנה כמה שווסלי השתנה מאז היותו צופה כושל בעונה 3 של באפי, ברגע שאבא שלו מגיע לידו הוא שוב חוזר להיות אותו אדם חסר ביטחון. ושוב הפרק הזה מראה שאין משפחה מתפקדת אחת בכל הוורס[וזה כולל את פיירפליי]. הדמות של אבא של ווסלי נורא עצבנה אותי, בעיקר בגלל שהוא לא מפסיק לראות בבן שלו את אותו צופה כושל, שביזה את שם המשפחה. מה שעצוב זה שווסלי פשוט יושב ומקבל את מה שאבא שלו אומר לו, בלי להתחשב בעובדה שהוא כבר מזמן לא אותו בנאדם.

אכן פרק מעולה

אבל יש משפחה מתפקדת אחת - המשפחה של פרד. זוכרים כמה מוזר זה היה לחבורה לגלות שההורים של פרד נורמלים בעונה ה3?

g a g a

New member
סיכום הפרק + תמונות ../images/Emo39.gif

סיכום
תמונות אני חושבת שהיה פרק טוב. אלקסיס שחקן מעולה. אהבתי את היציאות של ספייק
לא היה ברור לי העניין עם אמא שלו. מישהו יכול להסביר בקצרה? הוא אמר דבר די מזעזע
סצנות הלחימה היו טובות גם. איב ממשיכה להרגיז אותי. רק הנוכחות שלה מספיקה כדי לעצבן. שאלה למי שראה כבר את כל העונה: איב תהיה דמות קבועה? נצטרך לסבול אותה לאורך כל העונה?

Loves Bitch

New member
../images/Emo6.gif

ידיד שלי רואה את הפרק ומדבר איתו באותו זמן "אמא של ספייק ניסתה לזיין אותו? O________O"
אניווי. בפרק 717 של באפי, יש פרק שלם על העבר של ספייק ואנחנו מגלים על הקשר שלו עם אמא שלו. הוא הפך אותה לערפדה [ערפדית? איך אומרים את זה באמת? O_O] והיא ניסתה לזיין אותו. אז הוא הרג אותה. לא הבנתי למה היא עשתה את זה. אבל שיהיה.
להמשך העונה
איב היא דמות קבועה, כן. יהיה לה מחליף מתישהו אבל היא עדיין תקרקר שם.

MoGanC

New member
בדיעבד פרק מעולה

משהו אחד שעצבן אותי בפרק הזה היה הפסקול. הקטע שאבא של וסלי לוקח את הרצון מאנג'ל, בכל עונה אחרת היינו שומעים מנגינה מפוצצת כזאת ודרמטית,אבל מה שמענו בפרק? מנגינה רגועה כזאת וקצת רוח.כמעט שקט. זה לא אנג'ל,זה פשוט לא! ><

O r a c l e

New member
סוף סוף

פרק כמו שצריך... ממש נהנתי מהפרק- פרקים שמתמקדים בווסלי הם תמיד טובים. הרבה יותר טוב מהפרקים שהתמקדו בלורן או באנג'ל אפילו. הרעיון של הרובוטים היה קצת מוזר, ולא היה ברור לי איך זה משתלב, אבל בסה"כ קיבלתי אותם די טוב- זה לא נראה לא במקום. כל הקטעים עם אבא של ווסלי היו באמת טובים- תמיד טוב לשמוע 3 אנשים עם מבטא בריטי באנג'ל! ספייק לדעתי היה הכי מצחיק בפרק- כל השורות שלו היו מצויינות! וגם הקטע סיום שאנג'ל וספייק סיפרו לווסלי איך הם הרגו את ההורים שלהם, ובסוף עם פרד- אךךךךךךך... מתי הם כבר יהיו ביחד??? בקיצור- אני שמח שאנג'ל חזרו למוטב! וממה ששמעתי וראיתי בקצרה בשבוע הבא צריך להיות פרק ענק ענק ענק! ליאור

הפרק הבא בהחלט ענק.

עם סצנה שאולי עם הכי הרבה דם בסדרה. וגם היא סצנה שנראה לי שצופי באפי/אנג'ל חיכו לה שנים.

aderettz

New member
כשראיתי את הפרק עם חבירה שלי

הוא היה נראה די פשוט, כאלו היה לנו ברור באיזה שלב שאבא שלו רע, וידענו שיהיה איזה טוויסט. הטוויסט אכן הגיע :) והשאיר טעם של עוד. אני לא ממש אוהבת את ווסלי אז הפרק לא עשה לי את זה. אבל ההברקות של ספייק ובכלל כל ההתעסקות בנושאים "רציניים" כמו יחסי אב-בן הביאו את הפרק לכך שיהיה פרק ברמה גבוה.

למעלה