Angel 4x16 ספויילר

BloodySpike

New member
Angel 4x16 ספויילר

באמת הגיע הזמן לצאת קצת מה מלון (לא שלא אהבתי את הפרקים הקודמים כי באמת נהנתי מכל שניה בעונה הזאת) גוין ו גאן!!!! נראה מה יהיה! וקטע הג'יימס בונדי של גאן היה ממש קול! אבל מה שבאמת היה מאוד קול זה השיר העצוב של לורן שחשבתי שהוא ימות וממש צעקתי אל תמות בבקשה אל תמות והוא לא מת יש אור ואנג'ל וויס ופרד פרק מאוד קולי סטייה נחמדה מהמסלול של העונה שבסוף הפרק חוזרים אליו ובגדול!

גם אני נורא אהבתי ../images/Emo58.gif

את הסצינת לחימה של גאן. הוא הוכיח שהוא אחלה פייטר גם בזכות עצמו, ובכלל, הסצינה בוימה ממש בסטייל. חוצמזה, גוון כּ-וּ-סִ-י-ת שחבל"ז וטוב שהיא חזרה. לא יודע מה הייתי עושה בלי לורן, אולי הדמות הכי טובה ב"אנג'ל" (חוץ מווסלי). גם אני ממש חששתי בסוף הפרק ש"קורדי" תהרוג אותו, ונשמתי לרווחה כשנדלקו האורות ואנג'ל, ווסלי ופרד הופיעו. העונה הזאת...פשוט אין לי מלים. כל פרק מניב את אותה תגובה אצלי - "זה היה כל כך טוב, אני לא רואה איך הם יכולים להתעלות על עצמם בפרק הבא". כן ירבוּ, ומי יודע -- אולי גם הכותבים ב"באפי" יושפעו סוף סוף מהרמה הגבוהה. אני חייב לצטט את השורה האחרונה בפרק, כי היא הייתה כל כך מצחיקה/גאונית: לורן מחזיק כדור-8 בידו, משפשף אותו עם מטפחת, שואל "Has cordy been a bad, bad girl?, מנער את הכדור כמו שצריך, ויש קלוז-אפ על הכדור שמראה את התשובה: "Definitely". פייד אאוט.

astrix

New member
../images/Emo58.gif אנג'ל 4X16

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! הסדרה הזאת פשוט משתפרת מרגע לרגע. אהבתי את ההפסקה הקלה מהאפוקליפסה, והסוף היה פשוט ענק, נראה לי שאנג'ל חשד מתחילת הפרק על קורדיליה והאמבוש הזה היה כל-כך במקום. אני עדיין מעקל את הפרק אז אני אתן עוד רשמים ממנו בהמשך. עופר.

../images/Emo58.gif 4X16

ייאי סוף סוף ראיתי את הפרק
! טוב אני ממש אוהבת את ג'וון ואני מאוד מקווה שהיא וגאן(נמאס כבר מפרד המעצבנת!) יהפכו להיות זוג ונראה אותה יותר... רקע עכשיו שהיא פחות מחשמלת היא לא תלבש ספנדקס יותר
? אוי גאן כל כך חמוד עם החליפה... מההתחלה חשדתי שג'וון עובדת עליו ולא באמת חטפו את הילדה... ואוי קונר קונר, אולי אתה לא *כל כך* טיפש אחרי הכל... קורדי סוף סוף תפסו אותך! וכמה עלוב אם היא All high and mighty למה היא לא יכולה לשבש/להרוג את לורן ממרחק!? כל כך פחדתי על לורן החמוד לשלי... קורדי הכלבה הזאתי...

Angelus

New member
Angel 4.16 ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

כצפוי, הפרק היה מדהים. כל פרק של אנג'ל (מאז פרק 7. תחילת העונה הייתה מזעזעת

The Flash

New member
אל תגזים...

לא מזעזעת....אבל מ4x07 נהיית פשוט ממש ממש טובה העונה!

The Flash

New member
סוף סוף!../images/Emo58.gif 416

סוף סוף חזרו לעלילה משנית בפרקים!!!! כיף לראות עלילות כאלה שבונות את הדמויות ומראות שיש להם אופי מזל שיצאנו קצת מ"אופרת הסבון העל טבעית הזאת" כמו שגאן תיאר את זה

../images/Emo58.gif 4X16

היה פרק טוב+ ומאוד אהבתי את הסוף. סוף סוף קורדי מתגלה... יאללה, שיעבור כבר שבוע!

למעלה