Angel 4X13 - "Slaveage"

Angelus

New member
Angel 4X13 - "Slaveage" ../images/Emo58.gif

אם פתחו שירשור- מצטער, אך אני לא רואה אותו. הפרק היה ענק! ענק!! כל כך ברור שבאפי ואנג'ל ייתחברו מתישהו (בבקשה שיהיו טובים ושזה כן ייקרה!) פיית' פשוט דבר מדהים! אני כל כך אוהב אותה! שמתם לב שגם פיית' קיבלה מכות רצח בדיוק כמו buffy 7x11
our sweet, sweet Buffy :) וקורידליה הזאת פייי זה מזעזע לראות אותה מתנשקת עם החיה. לא אהבתי שהחיה כל כך חזקה שאפילו קוטלת (באפי לא תוכל להרוג אותו?) לא יכולה להרוג אותו וכמעט פיית' מתה. אנג'לוס ענק ואני מת לראות עכשיו ת'פרקים המשתופים שלהם. שוב, קורדיליה, DIEEE ARRRRRrRrRrRrRRR.. קונור- מעצבן, כרגיל. נחמד שפיית' לפחות משתיקה אותו. מעניין איך הם יגיבו לשמוע שלא היא הרגה את החיה..

Gidali

New member
תגובה

פרק פשוט ענק !! אחד מהטובים..העונה הזאת פשוט משתפרת מפרק לפרק ! יוו איזה יופי שהביאו את פיית.. וקורדיליה כזאת מעצבנת !! הכי אהבתי את הדמות שלה בבאפי..מאז היא הלכה ונהייתה גרועה..

IDOffryn

New member
ANGEL 413 ../images/Emo58.gif

פרק ענק!! אהבתי כל שנייה! ההופעה של פיית' היא כל כך יפה! היא קצת השמינה בפנים אבל היא נראת כל כך חמוד...........
וסוף סוף תגובה של מישהו על השינוי של ווסלי ועל הבן של אנג'ל נו אני מת שהסקוביס ידעו על זה כבר!!(לא ספוילר סתם רצון..) איכס קרודילה נשקה את החיה.. מטורפת.. איך לעזאזל היא בהריון עם כזאת בטן ואף אחד לא שם לב!! אהבלים!! וקונור חח איזה יופי פיית' השתיקה אותו כמו שצריך... ואנג'לוס שולט!!!!! וגם פיית!! וגם העונה הרביעית!!! דייי אני כל כך שמח ואנגלוס התקשר לבאפי!! והוא גם זוכר מי זאת דון!! (אף פעם לא ידעו אם גם אנשים מחוץ לסאנידייל יודעים עלייה) ווואווו פרק ענק .. אלייזה שולטת!! וזהו.

IDOffryn

New member
כש..../images/Emo58.gif403

שאנג'ל התקשר בטלפון הציבורי זה היה לבאפי כדי לבדיוק אם היא הקוטלת שבעיר והוא דיבר עם דון

Better Man

New member
אנג'ל../images/Emo58.gif4X13 פרק ענק!!!

ואוו, ה5 פרקים האחרונים פשוט מדהימים!! ופיית' ,פיית',פיית' אין מילים, אתם רואים למה חייבים אותה לספין אוף?!! היא כל כך הרבה יותר מבאפי. אהבתי שווסלי ענה לפיית' :FIVE BY FIVE, איך אפשר שלא למרוח חיוך טיפשי על הפרצוף אחרי תשובה כזו. אהבתי שאנג'ל דיבר עם דון, רק חבל שלא הזכירו את השיחה ב"באפי". גם הקטעים עם לילה וסוולי היו מצויינים. אין אין, העונה הרביעית של אנג'ל, שמה את השביעית של באפי בכיס הקטן.

astrix

New member
פרק מדהים ../images/Emo58.gif אנג'ל 4X13

אהבתי את הקטע שדווקא אנג'לוס הרג את החיה(BTW: עוד מישהו שם לב שהשם THE BEAST היה גם הכינוי של גלורי?), ואת זה שלא משכו את הסיפור איתו יותר מדי,הוא קצת התחיל להיות מעצבן עם כל האי-יכולת להביס אותו,והקטע עם השמש היה קצת בעייתי מבחינה תאורטית. אבל זהו, סופית אנחנו לא מתעסקים איתו יותר ויש לנו אויבים חדשים שהם לגמרה במקרה קורדי (או בכינויה הבוס) ואנג'לוס. ויש לנו גם תגבורת מהצד ההירואי של המפה -פיית בהופעת אורח בהחלט מצויינת ומרעננת. וגם יש כמה בעיות ושאלות חדשות כמו: למה לעזאלזל קורדי רעה? ממתי? ומה היא מתכננת?- מה שאני מקווה שיובהר בהמשך.(אין לי מושג) אבל הדבר שהנחיתו לנו בסוף היה קצת משונה, כי קורדי וקונור שכבו ביחד רק לפני שישה פרקים,ואם לא שמתם לב הפרקים האחרונים די התחילו ונגמרו מיד אחד אחריי השני ולא ממש היה מרווח נשימה גדול בנייהם כדי שקורדי תגדל בטן כזאת גדולה. לפי דעתי לקריזמה נמאס מזה שמצלמים אותה מהכתפיים ומעלה אז הם הכניסו את זה לעלילה. מה שלא יהיה הם יצטרכו להסביר לנו את זה בצורה משכנעת ביותר כדי לא להרוס את האמינות של קוו העלילה שהם בנו עד עכשיו בצורה מדהימה. אבל חוץ מזה בהחלט פרק מצויין ומותח, מעניין אם קורדי תחליט בכל זאת לספר לאנג'לוס שהיא גרמה לקיומו, או שהיא לא תסתכן להתעסק איתו בלי החיה. בכל מקרה אני קוצץ ציפורניים במתח לפרק הבא. עופר

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif413 פרק ענק!

חבל על הזמן ממזמן! אחד הפרקים הכי טובים בעונה... והפרק הזה מה זה דומה לעונה החמישית... כשפיית' ברחה מהכלא אז היא תפסה את ווסלי וקפצה מהחלון.. .מזכיר לכם משהו? באפי 505 כשקפצה עם הנזיר... אחר כך כמו שמישו אמר הכינויים של the beast וגלורי... שניהם חיות. אחר כך דון... שהיא נמצאת כבר איזה 2 וחצי עונות ורק עכשיו הזכירו אותה באנג'ל... הדבר שהכי מעצבן זה שלא הזכירו בבאפי את מה שקורה באנג'ל, כאילו עם השמש והכל... זה לא הגיוני שבאפי לא תשמע על זה או ג'יילס או לא יודע מי כי אפילו פיית' בכלא שמעה על זה... כל כך חיכיתי שווסלי יגיד לה שאנג'לוס חזר... זה היה ענק! ואיך היא אמרה לו להתרחק מהזכוכית! יווווווווווווו! אני מת! ואיך היא קטלה את קונור, היצור הזה ממש מעצבן! וקורדי זונה! עם כמה אנשים היא יכולה להתנשק בפרק אחד??? (so much for pepole) והשיחה של ווסלי וליילה! אלוהים! איזה קטע ענק! הם כאלו שחקנים טובים! למה היא הייתה חייבת למות? למה לערוף לה את הראש? והם לא שמו
לזה שיש לה חור בגודל דיסק באמצע הגרון???

../images/Emo58.gif 413

ענק! ענק! ענק! אין על פיית' היא פשוט שולטת! איך אהבתי שאנג'ל התקשר לבאפי ודאון ענתה לו , לקח לי שנייה להבין למי הוא התקשר ולמה אבל אז הבנתי שהוא חשב שבאפי פה... עוד מישהו חושב המטומטמת שניסתה לחסל את פיית' בכלא קשורה איכשהו לפירסט איבל או לקורדי ? ואיכס קורדי וthe beast זה אפילו יותר גרוע מקודי ואנג'ל או קורדי וקונר |
והיא בהריון ממנו?! איך הייתי בשוק! ידעתי שקריזמה בהריון אבל אמרו שלא יכניסו את זה לקו העלילה ובגלל זה זה היה כל כך מפתיע... וכשווסלי בא לבקר את פיית' והיא אומרת לו להתרחק מהזרוכית איך התרגשתי... ענק ענק... five by five איזה חיוך היה מרוח לי על הפרצוף אחרי זה... פשש והביסט הזה ממש חזק הוא קרע לפיית' את הצורה עדיין כל רגע הייתצי בטוחה שהיא תחסל אותו אבל בסוף אנג'ל עשה את זה בשבילה לשנייה אפילו חשבתי שהוא אנג'ל... איזה כלבה קורדי, אומנם עכשיו היא רעה אז עוד יש לה תרוץ להתנהג ככה לפיית' אבל עדיין איזה מין קבלת פנים זאת גררר אני מתה שיגלו שהיא רעה כבר!

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gifAngel4x13

ראיתי סוףסוף הרגע את הפרק. פשוט ענקקקקקקקקקקקק!!!!! מה שכן אנג'לוס מצחיק, ומעניין שבאמת כשהורגים את המפלצת אז אור השמש חוזר כמו בפנטזיה של אנג'ל כשעשו את הזה שמוציאים לו את הנשמה.... (גורם לחשוב, אולי יש עוד משהו שם שאולי יקרה? איזה מספר פרק זה הפרק שבו יש את זה? צריך לראות אותו שוב....). ובהתחלה מוזר לי קצת שאנג'לוס הרג מישהו שגם רע ומהצד שגרם לחזרתו של אג'לוס, אבל כשחושבים על זה...... יש לאנג'לוס אתגר - קוטלת, והוא לא אוהב שנותנים לו פקודות ובכלל הוא חייב לעשות את הדברים שהכי לא ירצו שהוא ייעשה... אבל הכי מצחיק זה כשהוא החזיק את ה"סכין" הזה שעשוי מהמפלצת מאחורי הגב שלו כשהוא אומר שאולי הדבר היחיד שיכול לפגוע בו זה חלק ממנו, אז הייתה לו הבעה כזאתי של "אווווו! סוכריה על מקל!!!!!!!!", לפחות לדעתי...... טוב יש כל כך הרבה שאני מסוגל לכתוב (שכבר כתבו..) אבל עדיין יש את ה"הלם" הראשוני מהצפיה בפרק...... וגם רואים שקורדיליה מתעצבנת שהתוכניות שלה משתבשות, וכשרואים איך היא כזאתי "כן, השמש חזרה......" באדישות כזאתי, רואים שהאטימות שלה מאז שהיא חזרה לא סתם.... ובכלל, מה תינוק שלה ושל קונור? בעעעע למה? לא עבר כל כך הרבה זמן מאז שהם שכבו, אולי אפשרי שזה לא של קונור, אלה של המפלצת (עד כמה שלדמיין את הסיטואציה של הדבר הזה עם קורדיליה עושים מעשים.... גורם לי לחשוב על הרבה דם ניתז.... (גדול, קשיח ועשוי מאבן.... תדמיינו לבד.. איכס)), אחרי הכל היא אמרה למפלצת "Now come give moma a kiss" ונישקה אותו.... אולי יש ביניהם משהו? (עכשיו זה מתחיל להישמע מוזר, רומנים חשאיים באנג'ל..... בעעעע קריפי!!)

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif413

מה יש לסדרה הזאת עם תינוקות מוזרים? תינוק לא יכול להיוולד שם ולהשאר תינוק נורמאלי?? זה אומר משו על ג'וס...

למעלה