Angel - 3x03

ד י י ז י

New member
Angel - 3x03 ../images/Emo58.gif

אוי, ההתחלה של הפרק היתה היסטרית! הנאום של אנג'ל, מרל (אוי, אני אוהבת אותו!), הקטע של "Yeah.. I forgot" הוא ממש שונה! אם חשבתי שבסוף העונה השניה אנג'ל של הסדרה היה לגמרי שונה מהאנג'ל שהיה בבאפי - זה מוכיח אותי טועה. אנג'ל צוחק, מספר בדיחות, מתנהג בילדותיות, אומר מה הוא חושב... מי היה חושב שהיום הזה יגיע?
עוד משהו שם לב למכנסי עור שהוא לבש בתחילת הפרק?
ותודה למלבישות.
שמתם לב שכל פרק עד עכשיו התרכז במשהו אחר? הראשון התרכז באנג'ל, השני בקורדיליה ועכשיו גאן. I wounder who will be next.
השלישית בנות - זה היה דיי צפוי מהרגע שאנג'ל אמר לקורדיליה "הן צריכות לזכור" עם מבט שטני בעיניים... אבל אהבתי את ה-"Angelllll"
מזה הפיטורים האלה? הם עושים את זה כדי לעזור לעולם, אז נכון שמשלמים להם, אבל זו יותר שליחות מעבודה.. איך אפשר לפטר בנאדם מזה?
אפשר רק להזכיר עוד פעם את המכנסי עור של אנג'ל?
שום רמז לדרלה בנתיים? טוב, קשה להגיע מהודו או אינדונזיה או whatever עד לוס אנג'לס.. אבל עדיין.[ that's all! אז מה חשבתם על הפרק?

IDOffryn

New member
אמ..

לא מזמן היה שרשור על הפרק פה אם זה מעניין אותך לקרוא את התגובות של האנשים...

ANGEL N

New member
מכנסי עור!!!

גם אני שמתי לב למיכנסי העור שלו. דרך אגב הם שברו משהוא במכנסי העור, מכנסי העור מאפינות את אנג'לוס בלבד. זו הפעם הראשונה שאנג'ל לובש מכנסי עור!!! מחר אני אכתוב משהוא על הפרק הרביעי, אני מקווה שתראי עד אז את הפרק ותוכלי להגיב למה שאני אכתוב!! את הפרק מאוד מאוד אהבתי, ותוכלי לראות את התגובה שלי בקישור ש IDOffryn כתב לך, זה שירשור שאני פתחתי. וכנראה אני אפתח כל שבוע שירשור על פרקים שאני ראיתי (כל שבוע פרק אחד מבאפי ופרק מאנג'ל)

ANGEL N

New member
את לא צריכה להתנצל דייזי...

בסה"כ פתחת שירשור חדש. נכון אבל שהפרק הזה הוא ממש טוב. בכלל כל הפרקים שראיתי עד עכשיו של העונה השלישית של "אנג'ל" היו טובים. אבל לא אמרת לי לפני כמה שבועות שלא ראית את העונה השניה של "אנג'ל"?

ד י י ז י

New member
בעיקרון...כן.

לא ראיתי חצי מהעונה השניה של אנג'ל, התחלתי לראות מהאמצע של השניה. כמו שקרה לי עם באפי.
. אני אשלים את השאר דרך ערוץ 10 (אם הוא לא יסגר עד מרץ..)

Lady of Buffdom

New member
אהבתי את הפרק ../images/Emo58.gif 3X03

בהתחלה חשבתי שזה הולך להיות פרק משעמם עם יותר מדי על גאן וה-old gang of his, אבל זה פרק שמדגיש את אחד הרעיונות המרכזיים בסדרות באפי ואנג´ל: בעולם אין שחור ולבן, לא כל השדים רעים (אנג´ל, לורן, מרל וגם הערפד הבריטי מסאנידייל
), ולא כל בני האדם טובים (כבר ראינו שיש הרבה בני אדם בוולפארם והארט). אותו דבר בעולם שלנו - יש הרבה סוגי בני אדם ואי אפשר לעשות הכללות ולקבוע סטריאוטיפים על שום חברה.
כן, אנג´ל נראה מאוד סקסי במכנסי העור שלו. גם אני שמתי לב!
הקטע עם 3 האחיות אכן היה משעשע וה-Mmmmm Angel שלהן
מעניין למה רק אנג´ל "מצוייד" כדי לשלם להן את השכר, ולא קורדי למשל.
אתם שמים לב איך אנג´ל הרבה זמן לא שכב עם אף בחורה (מאז IWRY ואם לא מחשיבים את היום האבוד הזה, אז Surprise) בגלל הקללה, ואז בזמן קצר, בסוף עונה שנייה-תחילת שלישית, הוא שוכב עם 4 בסה"כ... עוד הוכחה שרגע האושר האמיתי שבו הוא מאבד את הנשמה קורה רק עם אהובתו האמיתית (רמז - אחת בלונדינית שיש לה סדרה משלה
).
בקשר לדרלה, הם מנסים ליצור קצת מתח. חכי ותראי.

ANGEL N

New member
3X03 ספויילר לאנג'ל

למה את חושבת שהוא שכב איתן? נכון נוצר רושם כזה שהוא שכב איתן אבל אני לא חושב שזה נכון, כי אם הוא שכב איתן אז זה היה מזמן כי הוא לא בטוח שהן יזכרו אותו (כמעט בטוח) ועד שהוא שכב עם דרלה הוא היה בטוח שלא משנה עם מי הוא ישכב הוא יחוה רגע של אושר אמיתי. האשרות היחידה הוא שהוא שכב איתן אחרי שהוא שכב עם דרלה וזה לא נראה לי!! הבנות האלו כ"כ מוזרות שלדעתי יש סיכוי שהוא עשה להן משהוא צמים לחלוטין והן פשוט מתלהבות מזה. מי יודע אולי בהמשך נגלה (נא לא לגלות אם יש או אין הסבר לזה בהמשך)!! ולסיום אני רק אכתוב: AMMMMMMMMM ANGEL

Lady of Buffdom

New member
אתה תמים ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif 3X03

הנה ציטוט מהשיחה שלהן עם קורדי: Cordy: "Look, this is *really* urgent. I know Lorne pays you to cast this spell. What will it take for you to lift it." Furies speaking in turns: "This is not a debt you can pay." Cordy: "You don't know that. My credit has been *very* good this last year." Furies: "Only Angel is equipped to make good on this debt." Cordy: "Angel. (Rude noise) I don't know. For a guy, who's a couple of centuries old - not very big with the wise investing. (Looks at the smiles on the furies faces) And when you say 'equipped' that isn't what you mean, is it?" Furies: "Mmm, Angel." Cordy: "Got it. And 'eww!'" מה זה לדעתך?
ואחרי שהן מטילות את הכישוף: Angel looking up at the ceiling with a slight smile: "Thank you, ladies. I owe you one." אני יודעת שאנג'ל חשב שאם הוא ישכב עם כל אחת הוא יאבד את הנשמה עד שהוא שכב עם דרלה. בגלל זה אמרתי שזאת הוכחה שרק אהבה אמיתית תביא לו אושר אמיתי.

ANGEL N

New member
תמימות זה השם השני שלי :)

תראי כמו שאמרתי כבר קודם, זה בהחלט נראה כאילו אנג'ל שכב איתן. אבל זה לא נאמר במפורש ולכן הכל יכול להיות. כמה פעמים היית בטוחה שמשהוא בסידרה קרה או יקרה והדבר היה הפוך ממה שחשבת!! אני אומר שהכל מראה שהוא שכב איתן אבל אני לא מסכים שזה מה שהיה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב שכן קרה זה שאנג'לוס שכב איתן אבל זה לא הגיוני כי הן קראו לו אנג'ל. בקיצור כל אחד ודעתו!! דרך אגב מה פירוש המילה equipped ?

למעלה