android tv

• פותח הנושא varui
  • פורסם בתאריך

blzvi

Active member
לא יודע מתוך האוסף למה הכונה

ברם למשל ההתקן הזה מתחבר ל HDMI של הטלויזיה .
ככה זה עם כולם ,לא USB .
שתי אפשרויות :קונים miniPC שיש עליו מערכת הפעלה ,התצוגה תהיה הטלויזיה באמצעות HDMI ועל המחשב הקטן הזה מתקינים kodi
אפשרות שניה זה לקנות קופסת kodi שזה כבר מוכן ,החסרון של זה זה שאתה מקבל רק קודי
עדיף מיני מחשב כמו זה (רק דוגמא יתכן ולמישהו אחר יש נסיון מעשי עם אחר .
לי יש kangaroo

אבי לב50

New member
כפי שהמגיב הקודם כבר ענה לך

אתה צריך טלוויזיה עם חיבור HDMI ולא עם חיבור USB, ולשם אתה מכניס מכשיר קטן "מיני TV" מסוג כזה או אחר.

לי אישית יש בבית "Mini TV MXQ" בן שנה + שלא מצאתי כמותו עכשיו כשניסיתי לחפש למענך, אולי כי הוא מסוג קצת ישן, אך באופן כללי אני מבסוט מה-MXQ הזה ובהחלט יכול להמליץ על הדבר הזה.

דרך אגב, לפניו היה לי "מיני TV" מהסוג שהמגיב הקודם המליץ עליו, אך הוא די קירטע ולכן רכשתי את ה-MXQ.

prizman

New member
לי יש MINIX

והוא מצויין.
אפשר לראות בו כל תחנת טלויזיה בעולם בערך וכמובן גם קודי.

ziv98

Member
מיני פיסי אנדרואיד

את הניסיון הראשון שלי בעולם הזה, עשיתי עם דונגל אלחוטי: הכי זול, אני לא יודע כמה אשתמש וכו'.
ככל שהשימוש עלה, ובעיקר בסטרימינג - הקירטוע עלה.
מעבר לקופסה עם חיבור כבל רשת - שינה לחלוטין את חווית הצפיה. וזו המלצתי אליך.

לגבי מיניקס:
לי יש מינקס 8x h plus שהיה מכשיר הדגל שקניתי אותו. המכשיר לא מקבל שידרוג לאנדרויד 5, ולכן גירסת הקודי הקרובה (כבר בבטא) לא תעבוד עליו. הפורום של מיניקס מוצף במשתמשים כועסים.
נכון הוא שלא יהיה הבדל מהותי בין הגירסאות (עיצוב בעיקר) אבל אם אתה כמוני - נהנה לשדרג "לשם שדרוג" - בדוק במכשיר שתבחר איזו מערכת הפעלה יש (המכשירים האלה נמצאים אחורה מול הטלפונים במובן הזה), והאם יש כוונת יצרן לשדרג (מה קרה עם מכשירים קודמים שלו ? ) האופציה השניה היא לקנות מכשיר זול, ולא להתבאס להחליף אותו בעוד שנה.

תוספות:
Air mouse בשלט נראה לי חובה - בדרך כלל זה שלט נוסף על הסטנדרטי - משפר מאוד את השליטה במכשיר.
מקלדת חיצונית - נראה לי מיותר. יש לי בגב ה airmouse - לא זוכר מתי נגעתי בה.
תוכנת שליטה מהטלפון - צעצוע נחמד - לא חובה אם קנית אמצעי שליטה טוב מהשלט הסטנדרטי.
ברוב המכשירים ניתן לחבר עכבר אלחוטי (בדוק במכשיר שתבחר) - אופציה אם תרצה לחסוך בקניית שלט נוסף.

prizman

New member
פשוט קונים.

יש לי טלוויזיה חכמה מהדור האחרון, האינטרנט שלה מפוגבל.
היה לי דונגל אנדרואיד והוא קירטע.
עכשיו אני עובד עם קופסת קודי והכל נפלא.

למעלה