Android - Netrunner

Spike77707

New member
Android - Netrunner

בדיוק הזמנתי את המשחק וההרחבות.
בעיקר בגלל ההייפ שלו.

יש מישהו שיכול לתת קצת מידע על המשחק ואם יש פה בארץ בכלל קהל של אנשים שמשחקים בזה?

אלונסקי

New member
מעולה מעולה מעולה

לי יש את המשחק ואת ההרחבות. המשחק עצמו מעולה.

בדיוק הזמנתי ב CSI שבעה עותקים של המשחק עבור אנשים שביקשו ממני להרים להם. אני בעד לדחוף את המשחק הזה כי הוא באמת מצויין.

אלונסקי

New member
שתי סיבות

1. לא היה להם במלאי
2. יש לי משפחה שחוזרת מטיול שם עוד שבוע וחצי. זה יותר זול ואם אין משלוח מה אכפת לי.

Spike77707

New member
הבנתי. בקיצור, אני מת לשחק.

אפשר להתחיל איזה ערב כזה ולדחוף לליגה ולתחרויות.
כי אם המשחק באמת כ"כ טוב אז בסוף הוא יתפוס.

Spike77707

New member
בכיף, אני אשמח אבל שיגיע אליי העותק קודם

ואוכל באמת לנסות את המשחק ולהבין אותו :)

liquidlogic

New member
יש לי עותק

ואשמח לנסות אותו בהזדמנות הראשונה.

באים לנתניה? :)

sonde

New member
לא לא לא ולא!

אחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף ב- AGOT ו- WH:I שלא נדבר על LOTR אתה רוצה לפתוח ליגה דווקא למשחק הזה? אתה חושב שאני מיליונר? ומה לגבי SW?

אלונסקי

New member
צטערת :)

המשחק עצמו מצויין. ואם עושים השוואות גודל אני בטוח הוצאתי על MTG יותר ממה שהוצאת על כלל המשחקים ביחד :)

מה גם שלמשחק הזה יש אבא טוב שאפשר לסמוך עליו שהוא יודע מה שהוא עושה.

בכול אופן אתה מוזמן להיכנס לפרוייקט גם ואנחנו נשמח להפעיל עליך לחץ חברתי כדי לרוקן לכולם את הארנק עוד קצת

IirionClaus

New member
Pick a card, any card

But just one card...

רכישת כל ה-LCGים של FFG מצביע על איזושהי רמה של מזוכיזם כלכלי, לא?
אישית, לא התלהבתי מ-AGoT, LotR ו-SW. לא יצא לי לנסות WH:I ו-CoC. עד כה Netrunner הוא ה-LCG היחיד שנהניתי מלהשקיע בו.

(ו-Magic, כמובן, אילו רק יכולתי לעמוד בהוצאה הכלכלית ...)

IirionClaus

New member
דעתי על נטראנר

אמנע מ-review מסודר כי אין מחסור באלה ב-BGG.com. אישית, החלפתי את התחביב העיקרי שלי ממשחקי לוח לנטראנר. אני מארגן את ה-meetup בניו יורק (אנחנו נפגשים פעמיים בשבוע ליד טיימס סקוור) ואת הטורניר החודשי שלנו כאן (בחנות בשם Compleat Strategist). מבחינתי מדובר במשחק ברמה של Magic: the Gathering, אבל עם השקעה כלכלית נמוכה יותר וקהל שחקנים מבוגר יותר (הגיל הממוצע אצלנו הוא לכיוון השלושים). מומלץ בחום, בהנחה ואלונסקי יצליח במלאכה הסיזיפית של הקמת קהילה מקומית- לדעתי LCG צריך קהל של שחקנים קבועים שישארו מעודכנים במשחק וישחקו באופן קבוע.

Spike77707

New member
שיחקתי און ליין בעזרת תכנת OCTGN

ובחור ממש נחמד שעזר לי מאוד ועשה איתי את המשחק הראשון.
היה ממש טוב!

אלונסקי

New member
המחשב שלי מת ביום שבת

אני לא יכול לשחק ברשת אפילו אם רציתי.

מה שאני לא אוהב במשחק כזה ברשת הוא שהמשחק לא "זוכר" את כול החוקים אז אתה צריך להכיר את הכול בעצמך ולקוות שהיריבים שלך גם מכירים אותם. אחרת זה יכול להיות מעצבן ממש.

אלונסקי

New member
בדיוק דיבלתי גם שבעה עותקים נוספים

הם בתהליכי פיזור לבעלים החדשים שלהם.

בנוסף גיליתי על עוד שני אנשים שיש להם עותקים בארץ :)

אכשיו צריך באמת לארגן מפגש. זה דורש מקום שמוכן לארח אותנו וקביעת זמן ודרך התקשרות.

אתה מוזמן להתחיל לחשוב על רעיונות. אני אדבר עם הבעלים של פריק ביום רביעי לראות אם הוא מוכן לתת לנו מקום באופן קבוע נגיד אחת לחודש או לשבועיים.

החלופות הם בתים של אנשים שאני פחות אוהב כי זה מקטין חשיפה.

אלונסקי

New member
קולולו אין לי FB

אני מתנגד למוצר הארור הזה למרות שהמשחק הזה עלול לשבור אותי בכדי לנהל קהילה...

אתה יכול לשלוח לי באופן זמני מסר עם מייל ואני אשמח לדבר איתך על מה עושים.

למעלה