Android 7.1.1 הגיע לטלפון שלי. מה דעתכם? הערות? השגות? אזהרות? שבחים? גינויים? (אני עם נקסוס 5X)
פ פורטי40 New member 8/12/16 #1 Android 7.1.1 הגיע לטלפון שלי. מה דעתכם? הערות? השגות? אזהרות? שבחים? גינויים? (אני עם נקסוס 5X)
em28 Well-known member 9/12/16 #2 אם עבר את ה-7.0 וה-7.1 הדעת נותנת שה-7.1.1 יהיה בסדר אם אתה חושש חכה לביקורות ברשת.
B BobboVilla New member 9/12/16 #3 האמת שבכל מקרה עדיף לחכות לביקורות ברשת אלא אם, כמאמר התשדירים הישנים כנגד שימוש בסמים, אתה "מוכן להשתתף בניסוי" .
האמת שבכל מקרה עדיף לחכות לביקורות ברשת אלא אם, כמאמר התשדירים הישנים כנגד שימוש בסמים, אתה "מוכן להשתתף בניסוי" .
T T o m c o Member מנהל 12/12/16 #1 מנסיוני האישי בגרסה זו בימים האחרונים, רצה הרבה יותר חלק מ 7.0. הטלפון מחזיק לי מעט יותר מעמד מלפני כן, אבל עדיין אני אונס אותו וגומר לו את הסוללה מהר מאוד. (זה כבר אשמתי לא אשמת המכשיר או גוגל.)
מנסיוני האישי בגרסה זו בימים האחרונים, רצה הרבה יותר חלק מ 7.0. הטלפון מחזיק לי מעט יותר מעמד מלפני כן, אבל עדיין אני אונס אותו וגומר לו את הסוללה מהר מאוד. (זה כבר אשמתי לא אשמת המכשיר או גוגל.)