Anderson Silva vs.Dan Henderson on March 1 08

krok007

New member
Anderson Silva vs.Dan Henderson on March 1 08

http://www.mmafighting.com/news/2007/silva_vs_henderson_on_march_1_2008.html

krok007

New member
אמנם יש עוד זמן רב, אבל בין השניים אני מאוד

ארצה לראות את סילבה יוצא עם ידו על העליונה. יש לי הרבה כבוד ללוחם הזה לא רק מהבחינה המקצועית אלא גם כבנאדם תחילה. לדעתי הוא מייצג אופי מאוד נדיר של לוחם, האנטיתזה של אנשים כמו מאט סרה למשל. מעניין לראות איך דן הנדרסון יגיע לקרב אחרי התבוסה לרמפייג' והירידה בקטגוריה. 08 תתחיל עם כמה אירועי UFC מעניינים ביותר.

זקס11

New member
שאלה

אחרי שדן הנדרסון הולך להפסיד לסילבה, הוא הולך לרדת עוד קטגוריה? לפי הקצב הזה הוא יתחרה עוד שנה מול בי.ג'י פן (או שון שרק)

AmitNHB

New member
אני ממש, אבל ממש לא בטוח שהנדרסון הולך להפסיד

למעשה כרגע, אני נוטה להמר עליו. יש לו סנטר מברזל והנדרסון יצטרך לפוצץ לו את החיים בשביל לתת לו נוק אאוט, מצד שני, תשכח מהתעללות בקלינץ' סטייל ריץ' פרקנלין. הנדרסון יזרוק את אנדרסון לרצפה מהקלינץ' כמו שק תפו"א לדעתי. הבעיה היחידה (והרצינית מאוד) שאני רואה כאן, היא הכושר המאוד בעייתי של הנדרסון.

FrecCo

Active member
למה

לי הוא נראה חי מאוד אחרי 5 סיבובים שוחטים עם רמפייג' פה זה כולה 3. אם הוא לא יאכל נוקאאוט, יש לו סיכוי לא רע לקחת בהחלטה

AmitNHB

New member
זה יהיה קרב אליפות אז גם 5, ואני לא יודע איזה

קרב ראית, אבל הנדרסון היה גמור בקרב עם ראמפאג' כבר אחרי שני סיבובים. פשוט ב 5 גם ראמפאג' כבר היה גמור אז הנדרסון הצליח עוד לעשות משהו.

fatut7

New member
אני עם עמית

להנדרסון יש את כל הכלים לנצח את אנדרסון

זקס11

New member
דעתי שונה

תראה, כיום יש בועה לא רציונלית במשקל ה LHW ב UFC . ראמפייג' ניצח יריב סוג ג', ואז הוא ניצח את צ'אק שנמצא כבר הרבה מעבר לשיא. הקרב הבא היה קרב פרייד ביו שני לוחמים ששניהם לא בשורה הראשונה של פורשי הפרייד. ואף אחד מהם עדיין לא התמודד עם הכוחות הרעננים ב UFC. מאז ראינו איך נינג'ה ושוגון חוטפים בראש (וזה בלי להזכיר את קרוקופ). ואיך אנשי פרייד לא מקבלים הרבה כבוד ב UFC . סילבה נמצא היום בכושר שיא, ודן הנדרסון לא ממש. הסיבה היחידה בגללה דן הנדרסון מקבל את הצ'אנס זה בגלל הדומיננטיות של סילבה בקטגוריה, כאשר הפער בין סילבה לבין מספר 2 הוא עצום. ועוד משהו- יותר מחצי מהקרבות של דן הגיעה להכרעה, בעוד רק רבע מהקרבות של סילבה הגיעו להכרעה

AmitNHB

New member
הראיה שלך היא ראיה של בדיעבד.

כאשר ראמפאג' ניצח את צ'אק, צ'אק היה בשיא ! כאשר הנדרסון וראמפאג' נפגשו, הם היו מס' 1 ו 2. הכוחות הרעננים ב UFC ? אולי היום לאחר שפורסט ניצח את שוגן וג'רדין את לידל, הם נראים מאיימים, אבל לא כך היה לפני UFC 76. ומה כל זה קשור להנדרסון מול אנדרסון ב 185 ? אם למדתי משהו על MMA בשנה האחרונה, זה שיש לקחת כל קרב לגופו ולא להאמין לשום דירוג. להנדרסון יש את הכלים להתמודד עם אנדרסון בהצלחה. הוא לא סטרייקר טכני כמוהו, אבל יש לו הרבה וסנטר מברזל. בנוסף, כלי חזק מאוד באסנל הסטרייקינג של אנדרסון הוא הקלינץ', איזור בו הנדרסון ישלוט בעזרת הגרקו רומן שלו. מה יהיה לאחר שני סיבובים ? ללא גז הנדרסון זה לא אותו הלוחם ולכן הכל יכול לקרות, אבל לגביי נתוני הפתיחה אין לי ספק.

לדעתי

כמה שכיף לדון בזה הMMA לפחות נכון להיום הוא רב גוני מידי בשביל לתת השוואה תקפה לגבי שני לוחמים עם סגנונות דומים, שניהם לוחמים מעולים בסגנונות שלהם ולדעתי אי אפשר לקבוע בהיגיון או לפי הרקורד האחרון מישהו מביניהם שהוא מועדף.

למעלה