And you would if I would

And you would if I would

מזמן לא נגענו ב-BFP, ולאחרונה די התגעגעתי אליו. במיוחד למר. זברה, אבל הוא קצר מדי וזה לא ידכא מספיק.אז הנבחרים להפעם הם Beauty Queen/ Horses שעשו לי קצת מגניב אתמול. -את האמת. יופי או אופי? -איזה דברים הייתם רוצים לזרוק? -ואיזה מחשבות להוציא מהראש? -יכולים להבין מה זה אומר? -מה המקום הבטוח שלכם? -מי לא יכול להגיע לשם? -מה או מי הייתם רוצים למצוא לעצמכם? -למי הייתם רוצים לעשות טוב? -ומי הייתם רוצים שיעשה משהו עבורכם? -But he never would? -אחרי מי אתם רודפים? -מרגישים ריקנות? -איפה ולמה? -מי מכיר אתכם הכי טוב, יכול לראות בכם את הכל? -אילו דברים נשברים לכם? -וכמה קל היה לשבור? שבת שלום שמחה ומבורכת
.
עוצב באמצעות תפוז-פד

רעוּת

New member
.They say that your demons can't go there

-את האמת. יופי או אופי? אופי. באמת. כאילו, זה מה שחשוב, לא? אני לא חושבת שאני אפסול מישהו רק כי הוא לא נראה כמו בראד פיט...ומצד שני, אם אין שום משיכה, אז זה גם לא יילך. אבל צריך לתת לזה צ'אנס, בהתחלה, לפחות. -איזה דברים הייתם רוצים לזרוק? את האקס. זרקתי אותו כבר פעם אחת, הוא הוא מסרב לצאת לי מהחיים
-ואיזה מחשבות להוציא מהראש? שסקס זה טוב
-יכולים להבין מה זה אומר? אם יסבירו לי לאט אולי אני אבין. -מה המקום הבטוח שלכם? אם הייתי יודעת הייתי הולכת לשם. -מי לא יכול להגיע לשם? האקס!!!!! סתם, נו, מה אני חופרת עליו היום?! -מה או מי הייתם רוצים למצוא לעצמכם? שלח לי שקט טוב מוגן
-למי הייתם רוצים לעשות טוב? למי שאני אוהבת. כאילו, לא מישהו ספציפי, לאנשים שחשובים לי. -ומי הייתם רוצים שיעשה משהו עבורכם? אחותי. שתהיה קצת נחמדה- לא מתים מזה. ואח שלי- מאז שהוא עבר דירה הוא ממש לא שומר על קשר המניאק, וזה לא עסק שרק אני באה לבקר אותו והוא לא בא אפ'פעם. -But he never would? אח שלי. הוא כבר לא..נחמד
-אחרי מי אתם רודפים? אחרי ילדים קטנים בגן שעשועים. ועוד על עקבים!!!! -מרגישים ריקנות? בדר"כ כן -איפה ולמה? איפה..? איפה שכואב. ולמה..? כי זה חלק מתופעות הלוואי של החרא הזה. -מי מכיר אתכם הכי טוב, יכול לראות בכם את הכל? האקס. ובגלל זה אני צריכה להרוג אותו. -אילו דברים נשברים לכם? כוסות, צלחות, מה לא
את הכל אפשר לשבור. -וכמה קל היה לשבור? יותר קל מלתקן, זה בטוח

Shame in you

New member
מרמור.

את האמת. יופי או אופי? את האמת- אופי. -איזה דברים הייתם רוצים לזרוק? יתר מחשבות על הזולת -ואיזה מחשבות להוציא מהראש? על הזולת -יכולים להבין מה זה אומר? כמובן -מה המקום הבטוח שלכם? בית -מי לא יכול להגיע לשם? לצערי, כולם יכולים. -מה או מי הייתם רוצים למצוא לעצמכם? אהבה (אשליות!!) -למי הייתם רוצים לעשות טוב? אוף
-ומי הייתם רוצים שיעשה משהו עבורכם? אותה תשובה כמו מקודם -But he never would? לחלוטין. -אחרי מי אתם רודפים? תשומי -מרגישים ריקנות? לפעמים, ריקנות מוזרה -איפה ולמה? לא יודעת -מי מכיר אתכם הכי טוב, יכול לראות בכם את הכל? אף אחד -אילו דברים נשברים לכם? מה עוד יכול להשבר. -וכמה קל היה לשבור? מאוד יו, איזה מזוכיזם

behappy

New member
יאללה

-את האמת. יופי או אופי? שניהם -איזה דברים הייתם רוצים לזרוק? את המיכל יוגורט הריק שעל השולחן שלי -ואיזה מחשבות להוציא מהראש? שסמינריונים הם איכס. סמינריונים הם נפלאים! נפלאים!! -יכולים להבין מה זה אומר? שאני צריכה לכתוב אותם!! -מה המקום הבטוח שלכם? המגירה עם התרופות -מי לא יכול להגיע לשם? מי שלא מכיר -מה או מי הייתם רוצים למצוא לעצמכם? ציור מקור של מגריט בעליית גג של ספתא -למי הייתם רוצים לעשות טוב? למחשב המסכן שלי -ומי הייתם רוצים שיעשה משהו עבורכם? הפקולטה למדעי החברה, האונ' העברית. רחמו על כספי. תודה -But he never would? הם זונות!!!!!1111אחדאחד -אחרי מי אתם רודפים? אחרי הפסיכולוג שלי הסוציומט -מרגישים ריקנות? לאאאאאאא אכלתי מלא אני מפוצצת -איפה ולמה? טוב. באזור שעות השינה קצת ריק -מי מכיר אתכם הכי טוב, יכול לראות בכם את הכל? חברות טובות ממש -אילו דברים נשברים לכם? צלחות, ספלים, פלאפונים, מכסים של סירים, ועוד ועוד -וכמה קל היה לשבור? עם קלאמזי כמוני? קשה לא לשבור

רק להרגיש, להרגיש שאולי.

-את האמת. יופי או אופי? אופי חיצוני
. -איזה דברים הייתם רוצים לזרוק? וואי. את המיקוד בתנך. -ואיזה מחשבות להוציא מהראש? את כל השטויות. -יכולים להבין מה זה אומר? אני מנסה, ולא מצליחה. -מה המקום הבטוח שלכם? הבית שלי, אנשים שאני אוהבת. -מי לא יכול להגיע לשם? אנשים שעושים לי רע. -מה או מי הייתם רוצים למצוא לעצמכם? אמ. מישהו. -למי הייתם רוצים לעשות טוב? אני מרגישה שאני רק מאכזבת. -ומי הייתם רוצים שיעשה משהו עבורכם? יש כמה מילים שלא הייתי מתנגדת לשמוע. -But he never would? אני חושבת שלא, או שכן. -אחרי מי אתם רודפים? שלמות. -מרגישים ריקנות? יס. -איפה ולמה? -מי מכיר אתכם הכי טוב, יכול לראות בכם את הכל? אני לא יודעת. לפעמים זה מפתיע. -אילו דברים נשברים לכם? השפיצים בעפרון, ומסגרות. -וכמה קל היה לשבור? לא יודעת אם קל. זה פשוט קורה.

noosh

New member
and the wonder of it all

כן, אני אענה על זה! כי מזוכיזם זה טוב
-את האמת. יופי או אופי? אופי, בחיי שזה משפיע על היופי. אבל זה תלוי בשניהם. -איזה דברים הייתם רוצים לזרוק? את האנטיפתיות שלי, ואת הכל מסביבי, לפעמים -ואיזה מחשבות להוציא מהראש? אלה שמפריעות לי קדימה, או שמפקפקות -יכולים להבין מה זה אומר? זה תלוי אם אני מרכיבה משקפיים באותו הרגע. -מה המקום הבטוח שלכם? הסטודיו של החוג-ציור -מי לא יכול להגיע לשם? כולם (לא יכולים להגיע) -מה או מי הייתם רוצים למצוא לעצמכם? השלמה -למי הייתם רוצים לעשות טוב? לכל מי שאני אוהבת -ומי הייתם רוצים שיעשה משהו עבורכם? הייתי רוצה שישיגו לי פגישה עם טורי
-But he never would? never. אבל זה בסדר עכשיו. -אחרי מי אתם רודפים? שאיפות -מרגישים ריקנות? הממ, לפעמים, אני משתדלת שלא. זה מכביד. -איפה ולמה? כשאני לא מרוצה, לא מרגישה שאני במקום נכון. -מי מכיר אתכם הכי טוב, יכול לראות בכם את הכל? אני לא יודעת אם הכל, או הכי, אבל יש כאלה שיכולים לראות הרבה. -אילו דברים נשברים לכם? אלה שאני מחזיקה חזק מדי -וכמה קל היה לשבור? זה תמיד קל לשבור הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה