And you know what you're doin' so don't even

noosh

New member
and all I want is

הבטחתי וזה. -מה עוצר אתכם? פחדים, דברים של פעם -עושים דברים כדי לְרַצּוֹת אחרים? שיניתי את הניקוד בשביל יובלק
. אממ, לא, האמת שאני לא הטיפוס. כאילו, אם זה בשביל לשמח אותם אז כן. אם בשביל לרצות, אז לא. -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר?
כן. -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? הממ. זה תלוי למי. שאני אוהבת, שאני כועסת, שאני פגועה, שאני צריכה שיהיו שם, שאני מתגעגעת... אבל שוב, לא הכל לאותו אחד לרוב. -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? it's good for everybody to hurt somebody once in a while... (זה לא בכוונה, זה פשוט, מתוך עיוורון רגעי או כי אני לא מצליחה אחרת) -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? מה שרעות כתבה. זה כזה מושלם. ואממ, קשה לי לנסח תשובה משלי. נשתמש בפטור? -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? את מי שאני אוהבת -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? תחליף? לא. אלא אם זה מבחינה מקצועית בעבודה או משהו. אבל ככה, בחיים, לא. -את האמת . יצא לכם להתפש לקאובוי? האמת שאני לא זוכרת
אני חושבת שהייתי פעם קאוגירל, אבל זה לא היה בפורים, לאיזה הצגה או משהו כזה, אני חושבת... ולמי שלא ראה ברוקבק מאונטין - הנה תקציר מושלם: http://www.starz.com/features/brokebackmountain/ -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? את הנטיה שלי לנשוך את השפתיים, את ההרגל ללכת לישון מאוחר
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shiray

New member
ראית את הלינק שנועה צירפה???

כי זה ממש לא לבכות... יותר לצחוק בקול רם ולהעביר לחברים בעלי ההומור השחור, שעמוק בפנים היה להם עצוב בסרט, אבל לא חיכו שניה כדי לצחוק על I WISH I KNEW HOW TO QUIT YOU....

shiray

New member
חחחחחח עדיף מלצאת אמה

יווו אימוש בדיחות פסיכומטרי... קיצר תראי את זה- יש גם על טיטאניק ועוד כל מיני. מומלץ.

InBaR 85

New member
נמ.

-מה עוצר אתכם? הפחד -עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים? כן -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? כן -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? תתחילי להגיד את האמת -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? לא ממש..לעיתים ממש רחוקות -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? העולם שלי -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? את האנשים הנורמאלים -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? כן.. -את האמת . יצא לכם להתפש לקאובוי? לא:-S -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? להפסיק לפחד מכל דבר שני=]

למעלה