And wash the chaos from my skin

every me

New member
את המומה מזה שאני לא יודעת מי אלה?

every me

New member
אני יודעת מי אלה סימפל פלאן

ראיתי אותם בקליפים וכאלה אבל הם לא מהפרצופים שאני זוכרת. סליחה

אנוכי, מיאו =]

בע שיר השבוע של פוב: ניראלי שגט ביזי ליווינג גט ביזי דיינג, קסו שיר השבוע לא של פוב: כוסאימאשלהמקלדתהזושלארוצהלהחליףלישפה><" דה פאניק צ'אנל - וואי קריי(?) לוסטפרופטס - אה טאון קולד היפוקריסי לוסטפרופטס - הוון פור דה וודר הל פור דה... שכחתי ><" קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: בילי טאלנט - רד פלאג להקת השבוע: קצת אוו, לוסטפרופטס, אלטרברידג'... מיאו, נו פוב דיס וויק :( ציטוט משיר שאהבתם: כוסומו. אני עוברת לקאפסלוק "SAVE YOUR SYMPATHY WHO DO YOU THINK WE'RE FOOLING? EVERYTHING IS DEAD NOW YOU WELCOME ME TO A TOWN CALLED HYPOCRISY" באסת השבוע: המקלדת הדפוקה+עבודה סבבת השבועXD: שיעורים ^_______^ עצת השבוע: לכו להצביע
אולמרט? נייט. נתניהו? נייט. ליברמן? דה. נייט. נייט. דה. דה ליברמן
וכמובן,איך לא, תמונת השבוע: אנוכי

B F M V

New member
אמנמנ...מ XD

שיר השבוע של פוב: Sophmore Slump Or Comeback Of The Year שיר השבוע לא של פוב: Avenged Sevenfold - Bat Country Finch - New Beginnings Cobra Starship - Snakes on a Plane The Academy Is - The Phrase That Pays The Academy Is - Skeptics and True Believers קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: אין לי כוח להקת השבוע: TAI ציטוט משיר שאהבתם: גם אין לי כוח. באסת השבוע: אמממ...אין DD: סבבת השבועXD: מסיבת פיג'מות DDDDD: עצת השבוע: לא לאכול חומוס.[זה לא טעים] וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:

הגרו

New member
אני הכנתי!!!../images/Emo109.gif

זכויות יוצרים יא שמנע
סתםסתם. הכנתי במיוחד בשבילך
.

DeniDen

New member
שימווווווווווווו שימו אמטיוי 2

יש פוב נגד פאניקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :-| :)

orw93

New member
כבר ראיתי את זה../images/Emo11.gif../images/Emo205.gif

לפני שבוע נראלי.. זה היה כזה כיף.. רק לא הבנתי מי ניצח

DeniDen

New member
you know it will allways just be me

שיר השבוע של פוב: nobody puts.. שיר השבוע לא של פוב: the academy is- the phrase that pays קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: להקת השבוע: mcr ציטוט משיר שאהבתם: "nobody cares if your losing yourself.. am i losing myself? " mcr- ykwtdtgluip באסת השבוע: לימודים \= סבבת השבועXD:
כל מיני עצת השבוע: תשמעו שירים הרבה הרבה אה ותנקו את החדר ותאכלו את כל האוכל בצלחת
וכמובן,איך לא, תמונת השבוע: לזכר הימים הטובים..

advosh18

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של פוב: אממ.. נראה לי ש-Chicago Is So Two Years Ago שיר השבוע לא של פוב: Why Cry - The Panic Channel קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]:נמנמ.. לוידעת.. להקת השבוע: Red Hot Chilli Peppers ציטוט משיר שאהבתם: "And the poets are just kids who didn't make it" - עליתי עליו רק השבוע XD באסת השבוע: מבחן במתמטיקה :( סבבת השבועXD: פרוייייייייקטים עצת השבוע: תשתו הרבה מים.. וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:

Nittle Grasper

New member
I know this hurts, it was meant to

שיר השבוע של פוב: Get Bussy Living or Get Bussy Dying... שיר השבוע לא של פוב: Kelly Clarkson - All I Know... מומלץ!!
קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]:היחיד שראיתי השבוע היה היום, justin timberlake - rock your body
להקת השבוע:פוב :) ציטוט משיר שאהבתם:מ-גט ביזי - i know this hurts, it was meant to... ואת הקטע שהוא אומר בסוף *-* באסת השבוע:לא מוצאים לי משמרת פנוייה עם חונך לשבוע הזה כדי שאני אבוא למשמרת הראשונה במדא ;< טוב כבר ימצאו ויודיעו לי D: סבבת השבועXD:נרשמתי לשיעור גיטרה סופסוף D: עצת השבוע:כשמישהו נראה נחמד, ואז מוכיח בקיצוניות עד כמה שהרושם היה מוטעה, לא צריך לתת לו עוד הזדמנות, ועוד הזדמנות.. שיקפוץ לכם :) וכמובן,איך לא, תמונת השבוע: עמוד מהאירגונית שלי, זה ציטוט מהסוף של גט ביזי, ולמטה כתבתי בכתב גותי אומשו ת'שורה מהציטוט P:

למעלה