And wash the chaos from my skin

every me

New member
And wash the chaos from my skin

איבדתי את הפלאפון:'( אמממ כן. פינה השבוע האהובה עליכם, יה איזה כיף. שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: להקת השבוע: ציטוט משיר שאהבתם: באסת השבוע: סבבת השבועXD: עצת השבוע: וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:

every me

New member
נמ.

שיר השבוע של פוב:אני חושבת שXO שיר השבוע לא של פוב:sail away-the rasmus. דפנטלי זה. ועוד כמה. קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]:החדש של פלסיבו-meds שהיום יש בכורה שלו בMTV2 אבל ראיתי בYOUTUBE, אני אביא קישור. להקת השבוע:אמממ פלסיבו. ציטוט משיר שאהבתם:.Let’s conspire to ignite, All the souls that would die just to feel alive באסת השבוע:הפלאפון נאבד לי:'( סבבת השבועXD:אממממ לא יודעת. עצת השבוע:אל תהיו טיפשים ותצמידו את הפלאפון אליכם. וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:

הגרו

New member
להלהלה:]../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פוב: דאנס דאנס שיר השבוע לא של פוב: Black Mamba - THE ACADEMY IS Skeptics And True Believers - TAI Twenty-Twenty Surgery - TAKING BACK SUNDAY Cassie - Me & U קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: The Phrase That Pays - TAI להקת השבוע: TAI ופאניק ציטוט משיר שאהבתם: Love me or leave me or tear me apart באסת השבוע: אהה קצת דיכאון לא נורא:] והייתי חולה:/// סבבת השבועXD: היה אחלה שבוע. חברות שלי3> והידידים:]] עצת השבוע: האייליינר חזר לאופנה כפרה עליכם. שימו בהמוניכם, זה נראה טוב. מנסיון. אה ותשמעו TAI הם טובים. באמאשלי. וכמובן,איך לא, תמונת השבוע: להללההל. איך לא? פאניק

m i c k e y 15

New member
../images/Emo109.gifיש לי דילמה..ארר

שיר השבוע של פוב:
Fall Out Boy - Grand Theft Autumn Fall Out Boy - Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today
שיר השבוע לא של פוב:
McFly - Room On The 3rd Floor McFly - Star Girl The All-American Rejects - Time Stands Still The All-American Rejects - It Ends Tonight Taking Back Sunday - You Know How I Do Taking Back Sunday - Liar (It Takes One To Know One) הראל סקעת - משהו ממני+כמה עוד אפשר Cassie - Me & U מרוב שהוא היה חרוששש
קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]:
The All-American Rejects - It Ends Tonight McFly - Room On The 3rd Floor
להקת השבוע:
Taking Back Sunday McFly
ציטוט משיר שאהבתם:
"זה אני וזאת את,כאן שנינו עכשיו עם אותו המבט יודעים מעט, רוצים מהר, ורציתי כל כך לרוץ ולספר" חח
באסת השבוע:
שיש לי דילמה קשה חח
סבבת השבועXD:
שמישו התחיל איתי ופגשתי את בן דוד שלי החתיך שלא ראיתי 4 שנים ורקדנו סלואווו חחח והסתפרתי ועשיתי פן חחח
עצת השבוע:
אל תתחילו לדבר או להיות עם מישו הרבה אם אתם מבינים שאתם לא רוצים אותו כבר מההתחלה חח
וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:
חתיך שלייייייייייייייי

MyTearsDontFall

New member
../images/Emo7.gifאני

דאממממממממ תפוז קקי שכמותךךךךך עד שרשמתי הכל,אופס דף לא נמצא
טוב ונעבור לפינה
שיר השבוע של פוב:אממ..sugar were going down
שיר השבוע לא של פוב: radiohead-creep[גאדד שיר מושי ביותרר..למדתי בגיטרה!
] foo figthers-all my life
קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: לא ראיתי בכלל השבוע..
להקת השבוע:foo figthers בהחלט
ציטוט משיר שאהבתם: אממ..ברח לי
באסת השבוע: שברתי את הפלאפון של סופיה
[מטומטמת שכמוני..ניחחח
] סבבת השבועXD: פיצה
עצת השבוע:אל תזרקו פלאפון על הרצפה,תודה.
וכמובן,איך לא, תמונת השבוע: נמנמנמנמ..

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של פוב:שוגר ואר גוינג דאון שיר השבוע לא של פוב:אממ..כל הדיסק של פאניק
קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]:לא ראיתי הרבה טלויזיה להקת השבוע:פאניק, FOB וAAR ציטוט משיר שאהבתם: אממ..and isnt this exactly weher you like me im exactly when you like me you know משו כזה
באסת השבוע:אממ..בצפר
סבבת השבועXD:המורה למתמטיקה היה חולה חצי שבוע|צחוק מרושע|והייתי אתמול בבר מצווה מאגניבה שכזאת
עצת השבוע:תשמעו פאניק על הבוקר זה עושה טוב בבצפר וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:התמונה שפתחה התנחלות במסן שלי

orw93

New member
כן../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

היום שאלו אותי 3 פעמים אם זה בן או בת

הגרו

New member
כנראה עם הורידים שלך XD../images/Emo109.gif

לא נורא. גם ככה זה לא היה מי יודע מה אינטיליגנטי [אהה כל השיחה שלנו >,>]

Rose131

New member
אר

שיר השבוע של פוב:לאדעת
pretty in punk? שיר השבוע לא של פוב:welcome to the black parade- MCR/ אני נורא מחדשת לא? קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]:לאדעת
להקת השבוע:שאלה טובה
ציטוט משיר שאהבתם:shut up באסת השבוע:בצפר? סבבת השבועXD:אר? עצת השבוע:קולהD: וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:איןליכוח;[

shaya23

New member
סוף סוף סופ"ש

שיר השבוע של פוב: Fall Out Boy - Grand Theft Autumn שיר השבוע לא של פוב: שמעון השכן -קרן פלס יונתן שפירא-איה כורם קליפ השבוע[שימו קישור אם בא לכם]: אה.. לא יודעת.. :/ להקת השבוע: פוב ציטוט משיר שאהבתם: "דרוש חתן...שמלה כבר יש" באסת השבוע: חברה שלי. :/ סבבת השבועXD: יומולדת עוד 8 ימים.. :p עצת השבוע: תראו את הסרטים של פו הדב. זה חמוד. וכמובן,איך לא, תמונת השבוע:

מותק13

New member
../images/Emo80.gifבובום

שיר השבוע של פוב: ליטל לס 16 קנדלס בלהבלהבלה שיר השבוע לא של פוב: פאניק-בילד גוד,זן וייל טוק סאם 41-סטיל וייטינג קליפ השבוע: קלטו איזה משועממים XP להקת השבוע: פאניק
ציטוט משיר שאהבתם: הפזמון של סטיל וייטינג באסת השבוע: בטן כואבת עכשיו =( סבבת השבוע: עוד 5 ימים יומולדת =) עצת השבוע: אל תאכלו ארטיק בלילה S: תמונת השבוע: ->

למעלה