and the winners are...

Smelly

New member
and the winners are...

אתם הצבעתם, אתם השפעתם, אתם החלטתם למי לתת בפעם הראשונה אי-פעם את פרסי ה-video music awards של פורום MTV בתפוז.... והזוכים הם: BEST MALE VIDEO Justin Timberlake - Cry Me A River BEST FEMALE VIDEO Beyonce Knowles f/ Jay-Z - Crazy In Love BEST GROUP VIDEO The White Stripes- Seven Nation Army BEST NEW-ACT IN A VIDEO Evanescnce f/ Paul McCoy - Bring Me To Life BEST RAP VIDEO 50 Cent - In Da Club BEST R&B VIDEO Busta Rhyms f/ Mariah Ceray - I Know What You Want BEST DANCE VIDEO Mya - My Love Is Like...Wo BEST ROCK VIDEO Evanescnce f/ Paul McCoy - Bring Me To Life BEST POP VIDEO Christina Aguilera f/ Redman - Dirrty MTV|2 AWARD Common f/ Mary J. Blige - Come Close BEST VIDEO FROM A FILM Madonna - Die Another Day BREAKTHROUGH VIDEO Coldplay - The Scientist OF 2003 BEST VIDEO Justin Timberlake - Cry Me A River בשל אחוזי הצבעה נמוכים מאוד השנה, ככל הנראה זאת תהיה הפעם הראשונה והא-ח-ר-ו-נ-ה שזה ייתקיים אלא אם כן תרצו להמשיך את העניין... כמו כן: אל תשכחו לראות מי יזכה בפרסים האמיתיים בטקס של MTV בשעה 3:00 ובמה שיתנהל על השטיח האדום בשעה 1:30 בערןץ MTV... {סליחה על האיחור בהגשת התוצאות... עמכם הסליחה}

i love gina

New member
20-25 יחסית לפורום זה הרבה!

ואני די מרוצה מהתוצאות... אם כי לא ראיתי את מיסי ברשימה, אבל לא נורא... ואגב- כל הכבוד על ההשקעה סמלי!!!
קבל ח"ח...

20-25 זה מלא לפורום הזה!

אני מקווה לקבל תוצאה דומה עם התחרות שלי(אהמ הזמרת הכי יפה אהמ) ויש כמה שהופתעתי ויש כמה שהיה צפוי ויש כמה ששמחתיייי(כריסטי לקחה ברס אצלנו!!!)

NiKi†a

New member
אני מאוכזבת גם.

אני לא רואה את סאם41 ברשימה. למרות שידעתי שהם לא יזכו, אני עדין מאוכזבת.

Smelly

New member
גם אני לא רציתי שג'סטין יזכה...

אבל לא הייתה לי כל-כך שליטה על זה... בנושא ה-EMA: לטקס פרסי ה-EMA ניתן להצביע ולכן נראה לי שיותר כדאי שבחודש דצמבר נפתח במבצע לסיכום שנת 2003 שבו יבחרו הזוכים בקטגוריות כמו: זמר/זמרת/להקת/שיר/קליפ השנה וכד'... לכל מי שרוצה לדעת, טקס פרסי ה-EMA ייערך באדינבורג, סקוטלנד ב-6 לנובמבר 2003 (הימור שלי: בין ההופעות השנה יהיו הופעות של אלישיה קיז והופעה של בריטני -- לשתיהן יוצא אלבום ב-18 לנובמבר)... השנה הולך להיות ענק, בשל העובדה שהשנה זהו הטקס העשירי במספר.... פרטים ראשונים על הטקס אמורים להתפרסם בימים הקובים: היו בטוחים שתקבלו דיווח על המתרחש, כמו-כן, המועמדים לפרסים הנה יוכרזו ככל הנראה ב-29 לספטמר או ה-8 לאוקטובר, ביום הכרזת המועמדים יוכרזו ההופעות הראשונות, יחשף מנחה הערב הגדול ותיפתח תיבת ההצבעה באינטרנט וב-SMS... להזכירכם: בשנה שעברה היה מס' ההצבעות למס' השיא בהצבעות לאירוע טלוויזיוני אי-פעם: 13,000,000 הצבעות... נקווה שהשנה יהיו הרבה יותר...

Smelly

New member
לפרטים נוספים על הטקס...

אתר טקס פרסי ה-EMA ב-ע-ב-ר-י-ת(!!!) בכתובת: ema-musior.up.co.il

למעלה