...And The Oscar Goes To

shavitlavi

New member
...And The Oscar Goes To ../images/Emo47.gif

Miss Jennifer Hudson !Respect! הזכיה הכי ראויה ללילה זה She's Here To Stay For The Long Run
רוצו לראות את ההופעה הממגנטת שלה בסרט הזה

shavitlavi

New member
קורעת את הבמה עם החברות../images/Emo47.gif

לא נפלה מביונסה במאומה! דיוה מושלמת
איזה קול! איזו הופעה! בראבו ג'ניפר!

מרי לי

New member
|סגידה|../images/Emo45.gif../images/Emo65.gifתותחית../images/Emo70.gifענקית../images/Emo70.gif

כ"כ אהבתי אותה באידול והייתי כ"כ עצובה כשהיא הלכה..... אני כ"כ כ"כ שמחה
יאללה, הבאה טמיירה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כל הכבוד!!!! ../images/Emo106.gif ../images/Emo47.gif

כ"כ מגיע לה כ"כ רציתי שהיא תזכה היא פשוט ראויה לזה יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את ההופעה שלהן?

shavitlavi

New member
אני אשים פה ברגע שיעלו ביוטיוב

גם את ההופעה ההורסת עם ביונסה וגם את רגע הזכיה

shavitlavi

New member
מקום 7

סיימון דיבר אליה ממש לא יפה אבל מאז הוא התנצל ולקח את הדברים שלו בחזרה

HollyGolightly

New member
בטח התנצל

אם יש דבר אחד שסיימון שונא זה לצאת דביל. אם יש דבר אחד שסיימון מעריך זה הצלחה כלכלית. אם ג'ניפר היתה יוצאת מהתחרות והיתה ממשיכה לשיר בפאבים והונקי טונקים מקומיים וגורמת כיף והנאה למאזינים מבלי להרוויח הרבה, היא מעולם לא היתה שומעת מסיימון יותר. אבל ג'ניפר הפכה להצלחה כלכלית גדולה. אז מה, הוא ישאר דביל? זה אחד הדברים שאני הכי לא סובלת אצל סיימון - הסגידה שלו להצלחה כלכלית. זה הדבר היחיד שהוא באמת מעריך. אם סיימון באמת היה כזה גדול הוא היה הולך לכל הזמרים שהוא ירד עליהם רצח ושלמרות זאת המשיכו לעשות את המוזיקה שלהם גם אם ללא תמורה כלכלית גדולה וללא הכרה ציבורית גדולה, ומתנצל בפניהם. אני פשוט מתעבת את הצד הזה אצלו - הסגידה להצלחה כלכלית.

HollyGolightly

New member
תודה MeetLofe. שמחה לראות

שאני לא היחידה. הנוכחות של סיימון משכיכה לפעמים מאנשים שמדובר בבן אדם שרגשית ורוחנית הוא איך להגיד בצורה לא ממש בוטה? אהמ..... לא ממש מפותח.

SHTRUDIDI

New member
מזל טוב לג'ניפר!../images/Emo65.gif

היא כזאת מדהימה! אני מחכה לראות איזה שידור חוזר של הטקס, אבל מדברים עליה בכל מקום ובכל ערוץ, גם אמריקאים וגם בריטים. כולם מציינים שאיידול פיספסו אותה בגדול ושסיימון אפילו שלח לה הודעה שהוא גאה בה וכל הכבוד או משהו כזה. אני שמחה בשבילה,היא מדהימה ומגיע לה להצליח. עכשיו אני עוד יותר רוצה לראות את הסרט הזה.

Fairywitch

New member
../images/Emo49.gifלג'ניפר../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

היה ברור שהיא אחת מאלו שיצליחו גם אחרי איידול וגם בלי לזכות
אני ממש שמחה בשבילה
והיא ההוכחה המוחצת שלא רק בחורות דקיקות יכולות וראויות להצליח

../images/Emo214.gifאני אראה ת'סרט!

שמעתי וראיתי יותר מדי המלצות עליו..
[בדיוק היום קראתי עליה כתבה ב"פנאי פלוס"
]

למעלה