and the next singl is....

and the next singl is....

השיר הבא של נלי פורטדו יהייה explode .... ועם מעט קידום.. וקליפ טוב ( שנלי כפרע עיינים כחולות ערכה בעצמה! ) יש לו פוטנציאל להפוך ללהיט ! מומלץ בחום

DAN1EL

New member
גם אני ../images/Emo4.gif

יש לי משהו עם זמרות קנדיות...אני לא אוהב אותן.

itay is back

New member
ווואייי שיר מדהיםםםםםםםם

שקניתי את הידסק שלה חרשתי עליו, והמילים שלו אמיתיות כאלא, שיר מדהים, אבל לא נראה לי שהוא יצליח
כי נלי די נכשלת בעולם, ואם try שזה אחד שירים היפים של הנשה לא יצליח אני בספק אם explode יצליח, אבל אני מקווה שאני טועה כי באמת מגיע לו

popit

New member
יייאאיייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifידעתי../images/Emo70.gif

אחלה שיר, חשבתי שהוא יהיה הבא!בהצלחה לה!

ערן1987

New member
שיר נחמד,אבל אני מעדיף אחרים

כמו פיקצ'ר פרפקט או דה גראס איז קלין

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo45.gif

אין לי את השאלבום ואני לא מכירה את השיק
אבל!!:=] אני חולה עלייה וכל שיר שלה מהמם בעיניי

ערן1987

New member
הימור שלי

עוד חודשיים.. ראיתי איזה 2 תמונות שלה ממנו,היא לבושה מוזר מצד שני,אני לא יודע מה הסיפור של הקליפ

TheRasmus

New member
עוד לא שמעתי את השיר האמת..

אני אשמע אותו לפני השינה

ואייי איזה מעצבניים!

בעעע הבא שאומר שהיא נכשלה סופו קרב@ היא לא נכשלה ..רק באמריקה. בארופה היא מצליחה מאד!!!! וגם מיליון עותקים לאלבום זה לא כזה נכשל ..והיא מכרה יותר מזה. נכשל זה אלה שלא עברו את החצי מיליון (ראה : אמה , מלאני, ויקטוריה, ושאר ספייס למינהן)

תמונות מהקליפ

חחח לא מהמם אני מודע לזה. אבל יכול ליהיות שזה קטע קטן..וזה גם לא נורא אחרי שמסתכלים על זה טוב

תמונה 2

ולא לשכוח להגדיל אותם זה ניראה יותר נורמלי !וגם להכנס לאתר בעברית .

טוב,אני אמסור לה-ומי אמר שזה הקליפ

זה רק הצלומים ..כאילו העריכה..לך תדע איך זה ייצא?! נ.ב נלי קנתה את הבגדים וערכה..אז אם יורדים על איך שזה ניראה בנתיים לא לעשות את זה חזק מידי :\

למעלה