And now... The end is near...

izzy88

New member
And now... The end is near...

וואי מה קרוב? מה קרוב?!?! הוא כבר כאן!! אז מחר גם אני "נוטשת" את הפורום והולכת לצבא, ורציתי לפני זה להודות לכל מי שעזר (רויטל וחן... הרבה תודה), תמך נפשית (מעייני........ מנ אני אעשה בלעדייך??), הצחיק בלילה (גיא, אייל, עמית ועמית), קצת עצבן לפעמים (טוב אלה כבר יודעים מי הם... אבל בכל זאת - סולחה?), קצת העיף לפעמים (אהמם אהמם... דיקטטור...) וסתם היה שם כדי לדבר ולהגי. באמת שפה מצאתי חברים ממש טובים שאני יכולה לדבר איתם וכאן ענו לי על הרבה שאלות שהיו לי. ובנימה זו - נתראה בסופי שבוע!!!!!!!!!! אוהבת אתכם והולכת לארוז את התיק......... ניצן

mAAyAn 1

New member
../images/Emo24.gif

ניצני, שיהיה לך המון בהצלחה. גיוס קל! אני אחכה לחוויות! [:

ניץ נץ../images/Emo24.gif

לא קרה פה לילה אתמול
אבל יהיה מלא זמן לדבר, גם עם הצבא!! שיהיה המון בהצלחה, וגם אני, כמו כל היתר, אחכה לשמוע חוויות

izzy88

New member
גררר....

לא מוצא חן בעיני שככה קפצתי לדף השני כבר.... אגב, ישנה עוד בת ש"נוטשת" יחד איתי... גם מוריקה עוזבת, אז יאללה כבדו גם אותה בכמה מילות טובות לדרך!!

blabla2a

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif

שניץץץץץץץץץץץ איזה מהירות מה זה !!!!!!!! רק אתמול ישבנו ודיברנו על ניתוחי עינייייייייייים
!!!!!!!! קיצר המון המון בהצלחה!! ומלא חוויות !!!! ואל תשכחי לבוא בסוף השבוע ולעדכן אותי אישית!!!!!!!!!!! ודש לפריצי ולשרגא המפזר חום!!!!!!!!!!! ודש חם לכלבה!!!!!!!!! לאמא אבא לאחים ולאחות!!!!!!!!!!!! (טוב נסחפנו
)!!! וקחי הכל בקלות !!!! Good Luck

izzy88

New member
הו אייל אייל אייל......

לא מראה לי תוותר לי על עדכונים... אתה תשמיע לי את "חסקה" עד שאני אשתגע ואשבר!! סתם סתם.... ותודה.. גם לך וגם לכולם!

למעלה